Τι χρειάζεστε για να φάτε για ανώτερη αντοχή και αντοχή

Anonim

Η διατροφή είναι μια από τις πιο υπερβολικά περίπλοκες, μπερδεμένες και ακόμη και φοβισμένες περιοχές για τους ανθρώπους να απευθύνονται όταν στοχεύουν στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής τους κατάστασης - και με κάθε ειλικρίνεια, καταλαβαίνω πλήρως.

Όταν έχετε εκατοντάδες διαφορετικές διατροφικές μανίες που εκτοξεύονται καθημερινά, είναι δύσκολο να μάθετε τι είναι καλές πληροφορίες και τι όχι. Υπάρχουν τεράστιοι «εμπειρογνώμονες» έξω εκεί - που όλοι διαμαρτύρονται για τους δικούς τους «τύπους επιτυχίας».

Ωστόσο, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω κάτι πριν προχωρήσω - δεν είμαι διατροφολόγος, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου εμπειρογνώμονα - αλλά, αυτό που μπορώ να ισχυριστώ κατηγορηματικά, είναι ότι έχω πολυετή πείρα, ανάμεσα σε μια ποικιλία διαφορετικών κλάδων, που έχουν πρέπει να αντιμετωπιστούν όλες οι απαιτούμενες ειδικές ανάγκες.

Καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, έχω στόχο να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερο και μέσα από δοκιμές και λάθη, βρήκα αυτό που λειτουργεί καλύτερα για μένα, για να φτάσω σε κορυφαία φυσική απόδοση ανεξάρτητα από το τι είναι.

Ποιος είμαι για να πιάσει συμβουλές;

Μια μικρή εισαγωγή

Για όσους δεν γνωρίζουν, έπρεπε να μάθω να τρώω ανάλογα για τις ακόλουθες ειδικότητες με την πάροδο των ετών:

  • Επαγγελματικός αθλητισμός (Ποδόσφαιρο /
  • Γυμναστική
  • Καταδρομέας
  • Λειτουργικός Αθλητής
  • Και πιο πρόσφατα, το Ninja Warrior

Όπως βλέπετε, κάθε πειθαρχία απαιτεί μια αξιοσημείωτα διαφορετική προσέγγιση στη διατροφή, καθώς οι στόχοι για τον καθένα είναι πολύ, πολύ διαφορετικοί.

Αυτό που κάνω μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με αυτό που κάνετε ή τι έχουν δώσει οι άλλοι σε σας - και αν συμβαίνει αυτό, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και όλοι πρέπει να βρούμε τι λειτουργεί καλύτερα για εμάς ως άτομα.

Αλλά, αν υπάρχει κάτι διαφορετικό, σας ενθαρρύνω να μάθετε περισσότερα γι 'αυτό. Η μητέρα μου πάντα είπε: "Ποτέ δεν θα μετανιώσετε να εκπαιδεύεστε".

Εδώ είναι τα διατροφικά μου «μυστικά» για την επίτευξη της μέγιστης φυσικής σας απόδοσης.

Μείνετε θρεπτικά σε θρεπτικά συστατικά

Κρατήστε το καθαρό, φυσικό και απλό

Εστιάζω σε θρεπτικά τρόφιμα. Φροντίζω ότι κάθε γεύμα αποτελείται από υδατάνθρακες, λίπη και πρωτεΐνες (δηλαδή τα "απαραίτητα"), έτσι έχω αρκετή ενέργεια για την κατάρτιση. Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να παλέψω μια ανηφορική μάχη, επειδή δεν έχω καταναλώσει αρκετό φαγητό.

Carb It Up

Κανένα spag-bol εδώ

Πριν από την προπόνηση, θα έχω μια ελαφρώς υψηλότερη ποσότητα υδατανθράκων, ώστε τα αποθέματα γλυκογόνου μου να μην εξαντλούνται. Αυτό το απλό hack γυμναστικής θα μου επιτρέψει να εκπαιδεύσω για περισσότερο και σκληρότερα.

Εάν έχετε αισθανθεί ποτέ «εξαντληθεί» σε μια προπόνηση, αυτός είναι ένας τρόπος για να το αντιμετωπίσετε αυτό. Οι καλοί υδατάνθρακες είναι τρόφιμα όπως λαχανικά, φρούτα όπως μήλα και μπανάνες και ξηροί καρποί (αμύγδαλα, καρύδια), σπόροι (chia, σπόροι κολοκύθας) και δημητριακά ολικής αλέσεως (καστανό ρύζι, βρώμη).

Ανάκτηση Δικαίωμα

Γνωρίστε τις σκόνες σας

Σίγουρα το έχετε ακούσει μερικές φορές. Πράγματι, η αρχή αυτή είναι καθοριστική για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία και επίτευξη στόχου. Μετά από κάθε σύνοδο, κάνω την πρώτη μου προτεραιότητα να καταναλώσω κάποια πρωτεΐνη Performix για να βοηθήσω την αποκατάσταση. Είναι πολύ απλό - αλλά αν δεν ανεφοδιάζετε, δεν κάνετε καμιά εξυπηρέτηση.

Μίγμα για οφέλη

Το σωστό είδος λίπους

Πάντα συνδυάζω το αβοκάντο ή το φυσικό βούτυρο φυστικοβούτυρου με τα κουνήματα μου. Αυτό βοηθά να μου παράσχει βασικά λίπη, μετά την προπόνηση. Παρόλο που τα λίπη επιβραδύνουν την πέψη, συνδυάζονται με τους υδατάνθρακες ως κύρια πηγή καυσίμου, για προπονήσεις υψηλής έντασης και / ή μεγαλύτερης αντοχής.

Μείνετε συνεπείς

Διατηρήστε πειθαρχία

Ξεχάστε τους κουρασμένους όρους "διατροφής" και "υγιεινών" συνηθειών. Η μέγιστη φυσική απόδοση επιτυγχάνεται, επιτυγχάνεται και επιτυγχάνεται μακροπρόθεσμα. Για το φαγητό σας για να υποστηρίξετε αυτό, θα πρέπει να επιβάλλετε μια αλλαγή στον τρόπο ζωής .

Αρνούμαι να πιστεύω ότι η δέσμευση σε μεθόδους που είναι γνωστό ότι βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σας είναι "πολύ σκληρή" ή "δεν έχει εργαστεί στο παρελθόν". Μιλάω καθημερινά με τα μέλη του προγράμματος μου, τα οποία προβαίνουν σε προκλητικές τάξεις και βρίσκουν εκπληκτικές επιτυχίες. Όλα είναι δυνατά.

Η σωστή νοοτροπία

Βρείτε εκείνη την δύναμη της εσωτερικής θέλησης και συνεχίστε να την οδηγείτε

Το μυστικό μου είναι ότι δεν υπάρχει μυστικό. Κρατήστε τα πράγματα απλά και αποτελεσματικά. Δεν υπάρχει χάπι θαύματος ή άγνωστη δίαιτα που έχω στην κατοχή της. Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι σωστές αρχές και η βούληση να την επιβάλλετε μέχρι να γίνει ο κανόνας.

Ο Scott Evennett είναι ειδικός στον τομέα της υγείας, της ικανότητας και της νοοτροπίας που έχει υπηρετήσει στην Αυστραλιανή Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (SOCOMD) ως Αυστραλιανό Commando

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα