Εμείς Drew Blood για να αποδείξει τη δύναμη της νέας Smart Watch της Montblanc

Anonim

Οι ωρολογοποιούς που θέλουν να εγκατασταθούν στην κατηγορία περιπέτειας συνήθως λαμβάνουν μία από τις δύο διαδρομές.

Χτυπήστε έναν επιρροή σε ενεργά ρούχα για κάποιους περιττούς hashtags, ή στείλτε το τελευταίο έξυπνο ρολόι τους σε ένα σωρό από οδοντωτά βράχια με έναν ποδηλάτη βουνών συνδεδεμένο. Αυτός ο συγκεκριμένος ποδηλάτης βουνού.

Ανακαλύπτοντας ένα κρυφό μήνυμα

Πολύ πριν από αυτό το γλυκό γάμο μεταξύ του προσώπου μου, του χαλικιού, του αίματος και της πονηρίας, υπήρχε το Montblanc - ένας προμηθευτής ειδών πολυτελείας με γνήσιες ρίζες που βρέθηκαν στο πνεύμα της εξερεύνησης.

Πάρτε το μοναδικό λογότυπο τους για παράδειγμα. Οι περισσότεροι δεν θα ξέρουν ότι το υπογεγραμμένο έξι σημείων λευκό χνουδωτό καπέλο του Montblanc είναι στην πραγματικότητα μια κάτοψη του βουνού Mont Blanc, του κατόχου του υψηλότερου βουνού στις Ευρωπαϊκές Άλπεις.

Αυτό το σύμβολο μαζί με τον επαναλαμβανόμενο αριθμό «4810» στις δημιουργίες του Montblanc είναι μια ταυτότητα που αντιπροσωπεύει την κορυφή της δεξιοτεχνίας που υποστηρίζεται από μια φιλοδοξία να χτυπήσει νέα ύψη της καινοτομίας. Είναι επίσης ένα ύπουλο νεύμα στο ύψος 4810 μέτρων του βουνού.

Ενώ δεν έχουμε κρουαζιέρα πέντε χιλιομέτρων βουνό για να ανεβείτε εδώ στην Αυστραλία, έχουμε ελικόπτερα και ένα μυστικό θέρετρο που κάθεται 1.100 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας. Αρκετά κοντά.

Η μικρή εκδρομή μας στην έρημο Queensland μας έδωσε την τέλεια ευκαιρία να φτάσουμε κοντά και προσωπικά με μερικά από τα πιο πρόσφατα ρολόγια της Montblanc. Αλλά πριν φτάσουμε σε αυτό.

Πολυτέλεια ανάμεσα στα σύννεφα

Το Spicers Peak Lodge ακούγεται σαν ένα ωραίο σημείο όπου οι ερασιτέχνες κατασκηνωτές πηγαίνουν για να ψήσουν κώνους πεύκου και να επιτεθούν από αρκούδες. Δεν είναι. Δεν κάνουν κουκουνάρια εδώ και οι αρκούδες είναι ντυμένες ως μεγαλοπρεπές αγελάδες που βόσκουν τις καλύτερες μέρες τους με φόντο ένα εθνικό πάρκο που έχει μνημονευθεί στην Παγκόσμια Κληρονομιά.

Με τις άμεσες μας ανησυχίες, το Montblanc έκοψε μια μικρή ομάδα από εμάς μαζί με την τελευταία συλλογή ρολογιών στην απομονωμένη τοποθεσία μακριά από τις πιέσεις του πολιτισμού (και κάθε βιώσιμη πηγή τσιγάρων, προφανώς).

Αυτή ήταν μια περιπέτεια για να παρουσιάσει ένα όνομα που έχει οδηγηθεί από την περιέργεια και την καινοτομία για 112 χρόνια. Η σύνδεση μεταξύ Montblanc και Spicers Peak Lodge; Μια συνέργεια της πολυτέλειας, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η καινοτομία και τα νέα ύψη μεταξύ των δύο ονομάτων.

Περιττό να πούμε ότι τα καταλύματα παρέχουν ένα επίπεδο εξυπηρέτησης που θα ανταγωνιζόταν τα περισσότερα πολυτελή πολυτελή ξενοδοχεία μπουτίκ - κανένα μικρό κατόρθωμα, δεδομένου ότι το προσωπικό χρειάζεται να διαμείνει στην περιοχή μόνο για να διατηρήσει τη θέση του. Αυτό που σημαίνει για εσάς και τους καλεσμένους σας είναι η χαλάρωση, η εξερεύνηση, η πεζοπορία, η ποδηλασία βουνού, το καλό φαγητό, η γευσιγνωσία ουίσκι και οι προσωπικές υπηρεσίες όπως τα μασάζ - θα πρέπει να το χρειαστείτε.

Είναι μια από τις λιγότερο πιθανές τοποθεσίες που θα βρείτε αυτό το επίπεδο υπηρεσίας, αλλά αν μπορείτε να βρείτε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης σε ένα απομονωμένο βουνό τότε αυτό δεν πρέπει να σας εκπλήξει.

Το φυσικό τοπίο του Spicers Peak Lodge έκανε για ένα μοναδικό σκηνικό να πάρει τα vintage ρολόγια από το γερμανικό όνομα πολυτελείας.

Σύνοδο κορυφής Montblanc: Το αδιέξοδο Smart Watch

Για να πούμε ότι πήραμε αυτό το ρολόι για ένα γύρισμα είναι μια διαβεβαίωση - ήταν περισσότερο μια βίαιη πορεία σύγκρουσης. Με το πρώτο κομψό ρολόι της Montblanc τυλιγμένο γύρω από τον καρπό μου για μια σωστή ποδηλασία βουνού, υποβλήθηκε γρήγορα σε κάθε είδους συνθήκες που θα μπορούσε να καταρρεύσει ένα μηχανικό ρολόι.

Κρύος καιρός, τρελό σοκ, βρωμιά, νερό, εφίδρωση. Το πήρε όλα, χτύπησε ευτυχώς μαζί και είπε την ώρα με μια εύκολη βρύση της ζωντανής οθόνης AMOLED 1, 39 ιντσών. Η ευκρίνεια δεν ήταν καθόλου θέμα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και μόλις παρατηρήσαμε το βάρος στον καρπό ανεξάρτητα από το μέγεθος της θήκης των 46 χιλιοστών.

Και στη συνέχεια δώσαμε στη διάσκεψη κορυφής του Montblanc τη μεγαλύτερη δοκιμαστική πορεία. Μικρή σημείωση για τους αρχάριους ποδηλάτες βουνών: Όταν διασχίζετε ένα απότομο λόφο σε ταχύτητα γεμάτη με χαλίκια και προεξέχοντα ογκόλιθοι δύο φορές το μέγεθος του κεφαλιού σας, μην συγχέετε τα πίσω φρένα σας με τα μέτωπα. Αριστερός συμπλέκτης - μπροστά. Δεξιός συμπλέκτης - πίσω.

Αυτό το παιδί του BMX της δεκαετίας του '90 επέλεξε λανθασμένα και βρήκε τον εαυτό του να τρέχει πάνω από το τιμόνι προς το έδαφος μετά από να κολλήσει ένα gnarly άλμα. Τα παντελόνια συμπίεσης καταστράφηκαν, τα γόνατα ήταν αιματηρά, το πρόσωπο ήταν αιματηρό, το χείλος ελαφρώς σκασμένο.

"Είμαι αιμορραγώντας;" ήταν η πρώτη λέξη που έδωσα στον οδηγό μας. Η απάντησή του ήταν "Ω. Πιείτε αυτό, πλύντε το. "

Ο άντρας ήταν άνετος. Συνεχίσαμε να ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας με το ρολόι, εκπληκτικά αβλαβές και σε πλήρη λειτουργία. Ήταν μια μικρή εκδρομή που έδειξε την ικανότητα του Montblanc όχι μόνο να κατασκευάζει πολυτελή προϊόντα, αλλά και σύγχρονα εργαλεία σχεδιασμένα να αναλαμβάνουν τις μεγαλύτερες περιπέτειές σας.

Στον πυρήνα της, η Σύνοδος Κορυφής λειτουργεί με το Android Wear 2.0 προσαρμοσμένο για έξυπνα ρολόγια. Αυτό επιτρέπει μια σειρά από λειτουργίες όπως ένα παγκόσμιο χρονοδιακόπτη με 24 ζώνες ώρας, ενσωματωμένο σύστημα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, μια εφαρμογή παρακολούθησης τρέχουσας κίνησης και έξυπνα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων ταξιδιού όπως το Google Assistant, Foursquare, Uber και ένας φωνητικά ενεργοποιημένος μεταφραστής. Επίσης, αναπαράγει τις μελωδίες σας μέσω της σύνδεσης Bluetooth, εάν χρειαστεί να πετάξετε τον κόσμο.

Στο αισθητικό μέτωπο η Σύνοδος Κορυφής προκαλεί κλασική εμφάνιση χάρη σε ένα σχέδιο DNA που κληρονομήθηκε από τη συλλογή του Montblanc του 1858. Αυτό μπορεί να φανεί σε ένα καμπύλο ζαφείρι κρύσταλλο που κάνει το δρόμο του σε ένα έξυπνο ρολόι για πρώτη φορά ποτέ. Δεν είναι σε καμία περίπτωση λεπτή. Το ρολόι αυτό στεγάζεται σε μια ανθεκτική θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο, η οποία είναι ένας από τους καθοριστικούς λόγους για τους οποίους το πρόσωπό της κράτησε καλύτερα από το δικό μας.

Η απαίτηση για εξατομίκευση αντιμετωπίζεται επίσης με την Montblanc που προσφέρει τέσσερις διαφορετικές θήκες και οκτώ διαφορετικές λουρίδες μαζί με πολλές επιλογές προσώπου ρολογιών για να δημιουργήσουν πάνω από 300 συνδυασμούς στυλ για επιδέξιους χρήστες.

Δεν είναι κακή πρόταση για ένα πολυτελές τσάντα ωρολογοποιίας που θέλει να κατακτήσει νέα ύψη σε έναν ψηφιακό κόσμο.

ΒΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα