Αδιαμφισβήτητα σημάδια είστε έτοιμοι να πάρετε το βύθισμα και την εργασία για τον εαυτό σας

Anonim

Όλοι φανταζόμαστε ότι είμαστε το δικό μας αφεντικό, μυρίζοντας τα τριαντάφυλλα το πρωί, καθιστώντας το ένα βράδυ για ένα, και στη συνέχεια ανοιχτά το Macbook ανοιχτά γύρω από τη 1 μ.μ. Κάνετε μια σταθερή ώρα εργασίας, λύκος κάτω από ένα UberEats, στη συνέχεια σπάστε μια αργά arvo siesta. Προτού να το ξέρετε, πίνετε ουίσκι, επιδεικνύοντας απλώς ποιος θα θέλατε να χαρίσετε με τις υπηρεσίες σας, καθώς τα κύματα των ερωτευμένων πελατών ρίχνουν στα εισερχόμενά σας.

Δυστυχώς, αυτό δεν είναι το πώς λειτουργεί το επιχειρηματικό πνεύμα. Απλά, απλά δεν υπάρχει χώρος για όλους στην οικονομία του gig. Έτσι, μιλήσαμε με τον Lonely Hunter (γνωστός και ως Richard Johnston) πρώην υδραυλικός που μόλις έθεσε τη δική του επιχείρηση φωτογραφίας - και πρόσφατα κέρδισε τα βραβεία Canon Light - για να πάρετε μια τηλεσκοπική (φακό) άποψη σε αυτό που πραγματικά θέλει να ανταλλάξει την εργασία ημέρας για ένα χόμπι.

Αυτά είναι τα συμπτώματα που πρέπει να παρουσιάσετε πριν λέτε adios στο 9-5 σας.

Έχετε αποδείξει την αφοσίωσή σας

Όλοι γνωρίζουν τη σημασία της επιλογής ενός έργου που είστε παθιασμένοι ως βάση για την εκκίνηση. Αλλά αυτό που ξεχνούν οι άνθρωποι είναι ότι καθώς κερδίζετε χρήματα από το χόμπι σας (είτε πρόκειται για ξύλινο ψάρεμα είτε για ιατροδικαστικές κοινωνικές εκδηλώσεις), γίνεται συχνά περισσότερο για τον εαυτό σας για να κερδίσετε χρήματα και λιγότερο για τις πιο αγνές πτυχές που σας έκαναν ερωτευμένους Με αυτό. Παρόλο που ο Ρίτσαρντ διατηρεί τον ενθουσιασμό του, παραδέχεται ότι η προσέγγισή του στη φωτογραφία έχει αλλάξει από τότε που πήρε την πλήρη κατάδυση.

"Η εκκίνηση της φωτογραφίας ξεκίνησε ως κάτι που μου άρεσε να κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου, αλλά με το πέρασμα του χρόνου άρχισα να το παίρνω όλο και πιο σοβαρά".

Έχετε χτυπήματα Milestone

"Υποθέτω ότι υπάρχει ένα σημείο στο ταξίδι κάθε φωτογράφου όταν αρχίζετε να αναρωτιέστε αν υπάρχει αξία για την εργασία σας και πώς μπορεί να στοιβάζεται εναντίον άλλων", είπε ο Richard. "Αφού έκανα κάποια έρευνα για τους διάφορους τύπους διαγωνισμών εκεί έξω, ένιωσα ότι τα Βραβεία Φωτιάς της Canon (η επόμενη είναι στο Brisbane από την 1η έως την 2η Σεπτεμβρίου) ήταν μια μεγάλη πλατφόρμα για μένα να πάρω τον τύπο της ανατροφοδότησης που έψαχνα Για."

"Μπορεί να είναι αρκετά αποθαρρυντικό να βάζεις το έργο σου εκεί έξω για να κρίνουν οι άλλοι, αλλά για να μεγαλώσεις ως φωτογράφος είναι όλα μέρος της διαδικασίας".

Ποτέ δεν έχει εισέλθει ποτέ σε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας, ο Ρίτσαρντ είπε: "Ποτέ δε θα περίμενε κανείς να κερδίσει".

"Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να σκουπίσω το χαμόγελο από το πρόσωπό μου".

"Πριν από την είσοδό μου πάντα αναρωτιόμουν αν είχα ό, τι χρειάστηκε για να συνεχίσω τη φωτογραφία ως καριέρα, αλλά η νίκη των βραβείων Canon Light βοήθησε να μου δώσει την εμπιστοσύνη που χρειαζόταν για να συνεχίσω τη φωτογραφία με πλήρη απασχόληση - και δεν έχω κοιτάξει πίσω από τότε" . Του έδωσε επίσης, τόνισε, «Η ευκαιρία να συναντήσω μερικούς απίστευτα ταλαντούχους ανθρώπους .. και αποδείχτηκε ότι είναι ένας σταυρός στην καριέρα μου».

Ένα δείγμα του έργου του Ρίτσαρντ.

Έχετε την πίστη στον εαυτό σας

Όταν προέρχεται από έναν αυτοβοήθητο γκουρού, ακούγεται κουτσός. Όταν προέρχεται από έναν αυτοεγκιστρωμένο επιχειρηματία, θα πρέπει να δώσετε τουλάχιστον την παραληρητική αμερικανική φράση σκέψης κάποια σκέψη.

"Πιστεύω ότι ακόμα θα είχα κάνει τη μετάβαση που ίσως χρειαζόταν λίγο περισσότερο. Η όλη εμπειρία μου έδωσε σίγουρα μερικές ευκαιρίες που διαφορετικά δεν θα είχα. "

Όταν ρωτήσαμε τι θα συνέβαινε εάν δεν είχε κερδίσει τον διαγωνισμό, ο Richard απάντησε: «Η κατάκτηση του διαγωνισμού σήμαινε ότι ήμουν σε θέση να κερδίσω χρήσιμη εικόνα για τις ζωές άλλων επαγγελματιών φωτογράφων και να καταλάβω τι χρειάζεται για να πάρει εκεί. Στο ταξίδι μου δόθηκε η ευκαιρία να βγάλω τα χέρια μου στον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ο οποίος σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει. "

Και δεν ήταν μόνο εξοπλισμός - στο ταξίδι ο Richard έλαβε επίσης, "Συμβουλές από τους κυρίους της Canon σχετικά με τις ρυθμίσεις της κάμερας και τις παραλλαγές για διαφορετικά σενάρια που βελτίωσαν σημαντικά τη φωτογραφία του και του δίδαξαν πώς να μιλήσει καλύτερα μια ιστορία μέσω εικόνων ακόμα. "

Έχετε εντοπίσει τις αδυναμίες σας

Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, γνωρίζοντας τα όριά σας είναι απαραίτητη. Για τον Ρίτσαρντ, μια πρόκληση ήταν: "Να πάρει το κεφάλι μου γύρω από την επιχειρηματική πλευρά της φωτογραφίας."

"Μπορείτε να πάτε και να τραβήξετε φωτογραφίες μέχρι να γίνουν οι αγελάδες σπίτι, αλλά αν δεν εμπορεύεστε τον εαυτό σας σωστά και τρέχετε αποτελεσματικά την επιχειρηματική πλευρά των πραγμάτων τότε δυστυχώς οι άνθρωποι δεν θα ξέρουν ποιοι είστε εσείς ή οι υπηρεσίες σας".

Χρειάζεται χρόνος και σκληρή δουλειά, αλλά το flip-side, αποκάλυψε, "Μπορεί να είναι πολύ ανταμείβοντας όταν αρχίσετε να πετύχετε. Επίσης, μου αρέσει να δουλεύω τώρα και αυτό δεν είναι το συναίσθημα που συνήθως συνηθίζαμε όταν ήμουν υδραυλικά. "

Σας αρέσει να βελτιώσετε

"Αισθάνομαι ότι υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές οδούς που μπορείτε να αποφύγετε όταν πρόκειται για μια συγκεκριμένη γραμμή εργασίας", δήλωσε ο Richard. "Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που είχατε κατά νου, αλλά θα μπορούσε να είναι στενά συνδεδεμένο και να παρέχει εξίσου μεγάλη εκπλήρωση - αν όχι περισσότερη".

"Νομίζω ότι όλοι πρέπει να ακολουθήσουν τα όνειρά τους σε κάποιο σημείο!"

Μέρος του λόγου για τον οποίο ο Richard αφιέρωσε τη φωτογραφία, μας είπε: "Ήταν επειδή δεν ήθελα να κοιτάω πίσω σε περίπου 10 χρόνια και να σκέφτομαι τον εαυτό μου: Γιατί δεν το έδωσα; Ακόμα κι αν δεν λειτουργεί μακροπρόθεσμα, τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχω ποτέ καμία απογοήτευση επειδή δεν προσπαθώ. "

Είσαι Μαχητής

"Πώς ξέρετε αν έχετε αυτό που χρειάζεται; Νομίζω ότι το ερώτημα έρχεται κάτω από το ποσό αποφασιστικότητας που πρέπει να πετύχετε. Εάν το θέλετε αρκετά άσχημα, τότε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρείτε έναν τρόπο να συμβεί αυτό. "

Τούτου λεχθέντος, ο Richard πρότεινε επιδιώκοντας επιχειρηματίες: "Κρατήστε την ασφάλεια της (κύριας) δουλειάς και της δουλειάς (των) ονείρων τους στην πλευρά στις ώρες τους μέχρι να αρχίσει να τραβιέται. "Μόνο εσείς θα ξέρει πότε θα έρθει ο κατάλληλος χρόνος για να αφήσετε την κύρια δουλειά να πάει", πρόσθεσε.

Είστε πρόθυμοι να μάθετε νέες δεξιότητες

«Στην αρχή του ταξιδιού μου δεν συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό ήταν να έχουμε ένα καλό δίκτυο ανθρώπων γύρω μου και γρήγορα συνειδητοποίησα ότι εκείνοι οι άνθρωποι με τους οποίους έχετε καλές συνδέσεις μπορούν να διαδραματίσουν τεράστιο ρόλο στην επιτυχία της επιχείρησής σας, Εξήγησε ο Ρίτσαρντ.

Ένας άλλος τομέας στον οποίο έπρεπε να βελτιωθεί γρήγορα, μας είπε, ήταν η διαχείριση του χρόνου. «Συχνά βρίσκομαι να χρειαζόμαστε δύο ή τρία διαφορετικά καθήκοντα την ίδια στιγμή, γι 'αυτό πρέπει να είστε σε θέση να εργάζεστε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται για να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε μέρα».

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα