Το Tudor GMT Black Bay είναι το Affordable Sibling της Rolex GMT

Anonim

Ρωτήστε και θα λάβετε. Ενώ η Rolex αποκάλυψε αυτό που ήταν αναμφισβήτητα το πιο συνηθισμένο ρολόι στο φετινό Baselworld, η πενταψήφια τιμή της εξακολουθεί να είναι αποτρεπτική για ορισμένους οπαδούς του πολυπόθητου σχεδίου «Pepsi».

Εισάγετε την αδελφή εταιρεία, Tudor. Ο ελβετικός ωρολογοποιός παρουσίασε το δικό του GMT Black Bay στην παράσταση μαζί με το GMT-Master II του Rolex και το αποτέλεσμα είναι αρκετά εκπληκτικό.

Τα τρία εντυπωσιακά βραχιόλια για να διαλέξετε, μια πρακτική θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι των 41 χιλιοστών και μια τιμή που υπονομεύει το Rolex κατά λιγότερο από το ήμισυ της τιμής είναι ένας νικητής στο βιβλίο κάποιου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι φαίνεται το κομμάτι χάρη σε μια καλά σχεδιασμένη μπλε εκτύπωση.

Μια ακριβής αυτόματη μηχανή Tudor Caliber MT5652 φροντίζει για την κίνηση με ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα, ημερομηνία και λειτουργία GMT. Για όσους δεν γνωρίζουν, μια συνάρτηση GMT βασικά καθιερώνει την τοπική ώρα χωρίς να χάσει την οπτική του χρόνου σε δύο άλλες ζώνες ώρας.

Η μαύρη πλάκα διαθέτει, εν τω μεταξύ, τα σημάδια Black Bay, όπως τα χέρια νιφάδων χιονιού και τους διακεκομμένους δείκτες.

Όλα αυτά είναι συνδεδεμένα σε ένα κομμάτι που διαθέτει ένα απόθεμα ισχύος 70 ωρών και αντίσταση νερού 200 μέτρων.

Τρεις λουρίδες θα είναι διαθέσιμοι για να επιλέξετε από το βραχιόλι από χάλυβα, το δερμάτινο λουρί "terra di siena" και το λουράκι από κόκκινο ριγωτό ύφασμα.

Η τοπική τιμολόγηση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά υπάρχει ελβετική τιμολόγηση που βλέπει το Tudor Black Bay GMT ξεκινώντας από 3400 CHF.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson