Ο Τόμ Φορντ έχει πέσει τις πιο αδικαιολόγητα φοβερές διαφάνειες του κόσμου για τους άνδρες

Anonim

Όταν σκέφτεστε τις διαφάνειες, νομίζετε ότι η Adidas, οι ρίγες και η αποφυγή της tinea στη σάουνα στα Icebergs του Bondi. Άλλοι βλέπουν την κοινή διαφάνεια ως βασικό στοιχείο μόδας που σχεδόν πάντα φοριέται με κάλτσες. Όπως ένας Γερμανός σεξουαλικός τουρίστας. Καλέστε παλιά και ξεχασμένη, αλλά eeeew!

Εισαγάγετε τον κ. Tom Ford. Έχει δει καθαρά ένα κενό στην αγορά για την ανάγκη ενός σούπερ πολυτελούς βελούδου βελούδου με χρυσαφένιες διακοσμήσεις για άντρες. Και εδώ είναι.

Τόμα Ford Τσόρτσιλ αλυσίδα-Trimmed Velvet διαφάνειες

Σύμφωνα με τον MR.PORTER, αυτά τα αντικείμενα πρέπει να φορεθούν με σιγουριά. Δυστυχώς ο κ. Porter δεν έχει επί του παρόντος εμπιστοσύνη στα αποθέματα.

Μακριά από την ποικιλία της πισίνας, οι διαφάνειες του Tom Ford's Churchill έχουν κατασκευαστεί στην Ιταλία από βελούδο με φωτεινό ναυτικό και είναι λεπτομερείς με γυάλινες αλυσίδες γυαλιστερό χρυσό στα ιμάντα. Τα δερμάτινα πέλματα και τα πέλματα από καουτσούκ εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα, ενώ τα διαμορφωμένα πέλματα τους κρατούν άνετα.

Ειλικρινά αυτά είναι τα πιο περιττά κομμάτια της μόδας των ανδρών που έχουμε δει φέτος και πρέπει απλά να έχουμε ένα ζευγάρι τώρα! Σκεφτείτε να τα φοράτε με ένα σμόκιν στην επόμενη εκδήλωση μαύρης γραβάτας.

Για ένα χαμηλό $ 550, οι διαφάνειες Tom Ford μπορούν να είναι δικές σας από τον MR.PORTER.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα