Πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε μετά από μια περίοδο προπόνησης

Anonim

Αφήνοντας βρώμικα ρούχα στο αυτοκίνητο. Λεύκανση σπυράκια. Απαραίτητα αγκαλιάζοντας εσώρουχα για την πλήρη επίδραση της θερινής ελεύθερης μπάλας. Όλοι θεωρούνται κακές συνήθειες στη γλώσσα κάποιου, αλλά σήμερα εξετάζουμε μια διαφορετική κακή συνήθεια - αυτές που συχνά ασκούνται μετά από ένα σταθερό βάρη ή καρδιο-σύνοδο στο τοπικό γυμναστήριο.

Από το φωτισμό ενός τσιγάρου για να παραλείψετε να τεντώσουμε, περιγράφουμε τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε στο σώμα σας μετά την προπόνηση με την εξειδικευμένη βοήθεια του διαιτολόγου του κεφαλιού του Paramount Recreation Club και του προσωπικού προπονητή της Jordan Ponder.

Σκέφτεστε ότι ήσασταν ένας άτακτος τζουκάνος γυμναστικής; Συνέχισε να διαβάζεις.

Παράλειψη τέντωμα

Ήρθατε, τεντώσατε, κάνατε τα υπερθετικά σας και τώρα ήρθε η ώρα να πάτε στο σπίτι. Λανθασμένος. Το τέντωμα μετά από μια προπόνηση είναι μια από τις πιο σημαντικές και συχνά παραβλέπονται πρακτικές στο γυμναστήριο.

Ο συλλογισμός πίσω από το τέντωμα των μυών που μόλις λειτούργησε θα βοηθήσει στη φάση ανάκαμψης. Πιο συγκεκριμένα, το τέντωμα θα επιτρέψει στους μύες σας να ανακάμψουν πιο γρήγορα, βοηθώντας έτσι την ανάπτυξη των μυών, ενώ παράλληλα θα τους κρατήσει σε μέγιστη κατάσταση.

Υπερβολικό Καρδιο

Μόλις ολοκληρώσετε την κατάρτιση ενός ωραρίου αξίας, είναι κακή ιδέα να το ακολουθήσετε με μια έντονη συνεδρία καρδιο.

"Εάν εκπαιδεύετε ορισμένα μυϊκά συστήματα - γρήγορη συστροφή και αργή συστροφή και εργάζεστε σε εκρηκτικά μοντέλα κίνησης, δεν πρόκειται να πάρετε την ανάκαμψη μυών", λέει ο Jordan Ponder.

"Θα τους εξαντλήσετε".

Το Ponder εξηγεί ότι, αν και δεν είναι απαραιτήτως κακό, είναι αν προπονούνται για μυϊκή υπερτροφία (αύξηση του μεγέθους του σκελετικού μυός μέσω αύξησης του μεγέθους των συστατικών κυττάρων). Στην πραγματικότητα, η πρόσδεση μιας συνεδρίας καρδιο στο πίσω μέρος μιας συνεδρίας βαρών δεν θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλετε.

Οι ειδικοί λένε ότι κάποιο καρδιο μετά από μια συνεδρία βαρών είναι ωραία όσο είναι στην περιοχή των 20 - 30 λεπτών το πολύ. Αν πρέπει να κάνετε και τα δύο την ίδια ημέρα, χωρίστε το βάρος και τις καρδιοαναρτήσεις γύρω στις 5 ώρες.

"Συχνά με την εκπαίδευση, αρκεί να είναι συνεπής, λιγότερο είναι περισσότερο, " προσθέτει Ponder.

Το κάπνισμα μετά από μια γυμναστική

Όταν το ρίξαμε στη συνάντηση, συναντηθήκαμε με: "Ποιο είναι το γυμναστήριο που πηγαίνετε;" Αυτό δεν είναι σημαντικό, αλλά αν πρέπει να ξέρετε, δύο λέξεις. Δυτικό Σύδνεϋ. Αλλά ξεφεύγουμε.

Το κάπνισμα μετά από μια συνεδρίαση γυμναστικής, είτε πρόκειται για βάρη καρδιο, είναι μια συντόμευση σε μια ημερομηνία με το θάνατο.

Σύμφωνα με το Ponder, οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό επεκτείνουν τους πνεύμονες κατά τη διάρκεια της προπόνησης, το τεντώνοντάς τους και στη συνέχεια βάζοντας δηλητήριο σε αυτά.

"Θα μπορούσε να είναι χειρότερο από ό, τι είναι το κανονικό κάπνισμα."

Δεν είναι λάθος. Σύμφωνα με την υπάρχουσα έρευνα, το κάπνισμα μετά από κάθε μορφή άσκησης θέτει "τεράστια" άγχος στην καρδιά.

Τα υγιή όργανα και οι αναπτυσσόμενοι μύες απαιτούν από την καρδιά να παρέχει οξυγόνο για να λειτουργήσει. Όταν ανάβετε ένα τσιγάρο μετά από μια συνεδρίαση στο γυμναστήριο, ουσιαστικά εξαντλείτε την παροχή οξυγόνου του σώματος και αντικαθιστάτε το με επιβλαβές διοξείδιο του άνθρακα.

Θα χύσετε το γάλα στη δεξαμενή καυσίμων του αυτοκινήτου σας και αναμένετε να τρέξει τέλεια; Ακριβώς.

Καθυστέρηση της κατανάλωσης μετά την προπόνηση

Είναι σημαντικό να φάτε μετά από μια μεγάλη προπόνηση για να αναπληρώσετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας. Περάστε αυτό και δεν ενθαρρύνετε τα κύτταρα σας να επανασυνθέτουν ή να πολλαπλασιάζουν την ανάπτυξη, σύμφωνα με το Ponder.

"Με άλλα λόγια δεν ενθαρρύνετε την αναγέννηση του μυϊκού ιστού".

Το Ponder συνιστά να ανεφοδιάζετε το σώμα σας με υδατάνθρακες με υψηλό GI, όπως μια μπανάνα, για να βοηθήσετε τη διαδικασία επισκευής πριν χτυπήσετε ένα γεύμα υψηλής ποιότητας. Οι γυμνιστές γυμναστικής θα πρέπει να επιδιώκουν να φάνε μετά από 15 - 20 λεπτά μετά το τελευταίο τους σετ.

Και ένα γεύμα υψηλής ποιότητας δεν σημαίνει μια οικογενειακή συμφωνία από την KFC. Τα λιπαρά τρόφιμα ουσιαστικά αναιρούν τη σκληρή δουλειά σας επιβραδύνοντας την πέψη, περιορίζοντας την ποσότητα των υδατανθράκων και των αμινοξέων που μπορούν να φτάσουν στην κυκλοφορία του αίματός σας προτού διανεμηθούν στα μυϊκά κύτταρα.

Δεν κοιμάται αρκετά

Είναι απλό. Ο ύπνος είναι πρωταρχικός και δεν πρέπει ποτέ να αγνοηθεί.

"Οι μύες αναγεννούνται όταν βρίσκονται σε κατάσταση ηρεμίας".

Με άλλα λόγια, η σωματική άσκησή σας είναι αποτελεσματική μόνο όταν δίνετε στον οργανισμό αρκετό χρόνο για να ξεκουραστείτε και να ξαναχτίσουμε τους κατεστραμμένους μύες.

Ξεχνώντας να δροσιστείτε

Είναι ανθρώπινη φύση να ειδικεύεται σε ένα πράγμα και να το κάνει καλά.

"Εκτελέστε γρήγορα, σηκώστε βαριά βάρη. Δεν σκεφτόμαστε τι κάνουμε στο σώμα μας όταν συμβαίνει αυτό και πραγματικά το τονίζουμε ", εξηγεί ο Ponder.

"Οι μύες είναι οι ίδιοι. Δεν μπορείτε να τους βάλετε σε ένα σωρό στρες κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση. Αν δεν τους αφήνετε απαλά, ψύχοντας, τεντώνοντας, κινητοποιώντας, οι στενότεροι μύες γίνονται όλο και πιο σφιχτοί και οι αδύναμοι μύες γίνονται πιο αδύναμοι ».

Το Ponder δείχνει ένα τέλειο παράδειγμα αυτού του σεναρίου στη σημερινή κοινωνία μεταξύ των ανδρών.

"Πόσα παιδιά άνω των 50 ετών μπορούν να αγγίξουν τα δάχτυλα των ποδιών τους;"

Η ψύξη κάτω δεν χρειάζεται να είναι μια επίπονη διαδικασία. Φέρτε το ρυθμό της καρδιάς σας σταδιακά με πράγματα όπως:

  • Ρουλεμάν αφρού
  • Περπατώντας το σε έναν διάδρομο για 10 λεπτά
  • Τεντώστε

Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλιστεί ότι το σώμα σας θα προετοιμαστεί για την επόμενη συνεδρία προπόνησης, μειώνοντας ταυτόχρονα το χρόνο αποκατάστασης.

Πόσιμο αλκοόλ μετά από μια προπόνηση

Πραγματικά? Αυτός δεν είναι καθόλου νόημα. Το σώμα πρέπει να ενυδατωθεί μετά από μια προπόνηση και το αλκοόλ έχει την αντίστροφη επίδραση της ενυδάτωσης. Όταν το σώμα σας χάνει υγρά, οι μύες σας αφυδατώνονται. Χάνετε και πάλι.

Η Jordan Ponder είναι ο ιδρυτής του Paramount Recreation Club και του Health Transform in Sydney, Αυστραλία. Το TransformHealth δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει τη συνήθη υγεία και να βελτιώσει τις επιδόσεις. Επικοινωνήστε με την Ιορδανία για να κανονίσετε μια διατροφή, γυμναστήριο και διαβούλευση με τον τρόπο ζωής.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson