Αυτά τα Snappy Workouts θα επιταχύνουν την απώλεια βάρους σας πιο γρήγορα από το τζόκινγκ

Anonim

Το τζόκινγκ είναι ένας φτηνός τρόπος άσκησης που σας επιτρέπει να απολαύσετε το υπέροχο ύπαιθρο, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: είναι κουραστικό (με κάθε έννοια της λέξης). Αν ψάχνετε για κάτι τόσο διασκεδαστικό, σας εμπνέει να προωθήσετε τον εαυτό σας (είτε πρόκειται για τον εγκιβωτισμό είτε για την ταχύτητα που τρώει τη Messina στον καναπέ), ελέγξτε αυτές τις εύχρηστες προπονήσεις.

Ο εγκιβωτισμός πρέπει να είναι ο πρώτος στο ραντάρ σας (και όχι μόνο λόγω του Conor McGregor και εκείνου του κοστούμι). Σύμφωνα με έρευνες από το μάρκο Forza, η πυγμαχία κορυφώνει τον κατάλογο των προπονήσεων που καίει τις περισσότερες θερμίδες. Μια ώρα στο δαχτυλίδι μπορεί να αποτεφρώσει μια επιβλητική 800 θερμίδες.

Τι κάνει την πυγμαχία έναν αποτελεσματικό τρόπο άσκησης; Είναι μια προπόνηση που προσλαμβάνει ολόκληρο το σώμα, που σημαίνει ότι εμπλέκει πολλαπλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα. Συμπεριλαμβάνει επίσης επαναλαμβανόμενες εκρήξεις έντονης δραστηριότητας, γεγονός που καθιστά την ακραία μορφή διαρκούς εκπαίδευσης.

Η σκουός χρονολογείται στη δεύτερη σε 748 θερμίδες που καίγονται ανά ώρα, χτυπάει άλλα αθλήματα ρακέτας επειδή τα ράλι τείνουν να διαρκούν περισσότερο και υπάρχουν λιγότερα διαλείμματα μεταξύ των σημείων. Οι παίκτες ξοδεύουν ένα υψηλό ποσοστό του χρόνου τους σε σπριντ, χτυπήματα, χτυπήματα και στρίψιμο, που ενισχύουν τη μυϊκή δύναμη, ενισχύουν την αντοχή και αυξάνουν την ευελιξία.

Πετάξτε σαν πεταλούδα, τσιμπήστε σαν μια πολύ κατάλληλη μέλισσα

Οι 10 πρώτες προπονήσεις που καταναλώνουν τις περισσότερες θερμίδες είναι:

  1. Πυγμαχία (800 / ώρα)
  2. Σκουός (748 / ώρα)
  3. Κωπηλασία σε λίμνη ή ποτάμι (740 / ώρα)
  4. Οδικός έλεγχος με γρήγορο ή μεσαίο ρυθμό (700 / ώρα)
  5. Κολύμβηση - μπροστινή ανίχνευση ή πεταλούδα (680 / ώρα)
  6. Ράγκμπι (614 / ώρα)
  7. Ποδόσφαιρο (612 / ώρα)
  8. Οδική ποδηλασία με γρήγορο ρυθμό (604 / ώρα)
  9. Γυμναστική άσκηση - Βάρη ή καρδιο (590 / ώρα)
  10. Τρέξιμο σε διάδρομο (580 / ώρα)

Υπάρχουν επίσης κάποιες, θα πούμε, δημιουργικές δραστηριότητες που ίσως ποτέ δεν θεωρήσατε να ενσωματωθούν στο γυμναστήριο σας. Παίζοντας το πιάνο καίει 100 θερμίδες ανά ώρα και η παρατήρηση πουλιών (ή, προφανώς, η πράξη της στάσης εξακολουθεί να αναπνέει) καίει 101 θερμίδες σε μια ώρα. Εν τω μεταξύ, το σεξ θα τροφοδοτήσει 200 ​​θερμίδες ανά ώρα.

Κατά τη διάρκεια του σεξ, καίνε όσες θερμίδες κινούνται για 8 χιλιόμετρα. Ποιος το γαμά τρέχει 8 χιλιόμετρα σε 30 δευτερόλεπτα;

- Bob Kostic (@causticbob) 10 Ιουλίου 2018


Για όσους από εμάς καθυστερούν: καλά νέα. Οι τρέχουσες σκάλες μπορούν να κάψουν περίπου 300 περισσότερες θερμίδες από ό, τι σε επίπεδο έδαφος ( Ιατρική και Επιστήμη στον Αθλητισμό και την Άσκηση ), η οποία λειτουργεί ως 852 θερμίδες ανά ώρα.

Περισσότερες ψυχρές δραστηριότητες που πρέπει να εξετάσετε έχουν μπάνιο: 35 θερμίδες ανά ώρα και βλέποντας τηλεόραση ενώ σηκώνεστε: 20 θερμίδες ανά ώρα. Δυστυχώς όμως για τους περισσότερους από εμάς, η παρακολούθηση της τηλεόρασης ενώ στον καναπέ θα σας χάσει ένα συνολικό σύνολο 0 θερμίδων ανά ώρα.

Αν ψάχνετε για να ρίξει και να καταστρέψει όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα, ελέγξτε τα πιο cool πυγμαχία γυμναστήρια στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson