Αυτά τα Short hairstyles & haircuts για τους άνδρες θα σας πάρουν μέσα από την εποχή

Anonim

Άρρωστος από τα σύντομα χτενίσματα των ανδρών που παλεύουν και δεν έρχονται με τίποτα, αλλά σε σοβαρή ανάγκη για ενημέρωση στυλ;

Έχετε περάσει πολύ από το έτος 10 σας mohawk δομημένο με κόλλα PVC. Ή ίσως ήσαστε μερικός σε κάποια προσωρινή βαφή μαλλιών, ίσως μια φάση Greenday με κόκκινες και μαύρες ρίγες; Υπήρχαν ακόμη και τα μοντέρνα φιγούρες και τα πλευρικά περιθώρια της εποχής των emo.

Εάν δεν έχετε ενημερώσει ήδη το hairstyle σας το 2018, δεν θα αργήσετε - υπάρχει ακόμα χρόνος για να αποκτήσετε ένα νέο hairstyle. Τον τελευταίο καιρό, οι άντρες έχουν φθάσει σε νέα ύψη (μερικές φορές κυριολεκτικά). Οι καλοσυντηρημένοι άντρες πειραματίζονται με περικοπές, στυλ και προϊόντα περισσότερο από ποτέ, και σύντομα βρίσκοντας τις ιδέες και τις εικόνες των μικρών hairstyles των ανδρών μπορεί να είναι χρονοβόρα υπόθεση.

Αν ο κόμπος σας αισθάνεται κολλημένος σε μια διαδρομή, ανατρέξτε στη συλλογή μας με χτενίσματα και αποσπάσματα μαλλιών από διασημότητες (κοντινούς βασιλιάδες μαλλιών - παλιό σχολείο Μπραντ Πιτ, Jon Hamm, Adam Levine) και ηγέτες της βιομηχανίας όπως το American Crew και ο Kevin Murphy. Εμπιστευτείτε μας, υπάρχουν περισσότερα για τα σύντομα hairstyles για τους άνδρες από ό, τι συναντά το μάτι. (Σημείωση: Θα ενημερώνουμε τακτικά αυτό το άρθρο, οπότε ελέγχετε κάθε μήνα για νέα στυλ.)

Σύντομα hairstyles για άνδρες: Συμβουλές & κόλπα

Anthony Nader - Κομμωτήριο RAW Σίδνεϊ

# 1 Υφή υφής και περισσότερη υφή είναι το μυστικό για να κρατάτε τη σύντομη κόψιμο της τρίχας ακριβείας σας φανταστική και σε σχήμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ζητήστε από το κομμωτή σας να κόψει περισσότερη υφή στην επόμενη κούρεμα σας, τότε μπορείτε να πάρετε περισσότερη μόχλευση και να δημιουργήσετε ακόμη πιο δροσερά σχήματα μαλλιών στην κορυφή.

# 2 Για τις μέρες που θέλετε να πάτε εκείνο το ασταθές κολακευτικό βλέμμα, πάρτε τον εαυτό σας μια μπανιέρα μια πάστα χύτευσης και αυτό θα σας κάνει να δείτε την εκστρατεία αξίζει.

# 3 Για τις ημέρες που θέλετε να πάτε στην ομαλότερη διαδρομή, πηγαίνετε να πάρετε ένα μπουκάλι του Silk Groom του Kiel.

Phoenix Thomson - Αμερικάνικο πλήρωμα All Star

# 1 Κρατώντας τα μαλλιά σας σύντομα μπορεί συχνά να γίνει λιγότερο από συναρπαστικό, αν δεν κρατήσει λίγο μήκος για να εργαστείτε με. Η συμβουλή μου για αυτή τη σεζόν είναι η διατήρηση μιας ευδιάκριτης εμφάνισης, με πρόσθετο μήκος στην κορυφή.

# 2 Η δυνατότητα να μεταμορφώσετε τη σύντομη εμφάνισή σας σε μια πιο περιποιημένη και σχήματος σχήματος μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο η χρήση ενός προϊόντος με υψηλή λάμψη και διαμόρφωση με μια χτένα για να δημιουργήσετε ένα ομαλότερο φινίρισμα. Δοκιμάστε να στεγνώσετε το American Crew Firm Hold Gel στα μαλλιά για να δώσετε υποστήριξη και να τελειώσετε με μια μικρή ποσότητα Αμερικανικού Crew Pomade που σκουπίζεται πάνω στην επιφάνεια για να κρατήσει τα μαλλιά στη θέση του και να δημιουργήσει ένα υψηλό αποτέλεσμα λάμψης.

# 3 Σύντομη τρίχα σημαίνει περισσότερες επισκέψεις στο σαλόνι για να διατηρηθεί η γραμμή των μαλλιών σε σχήμα και κάθε ανεπιθύμητη τρίχα στο λαιμό. Η τήρηση των ραντεβού σας σε μια τετραήμερη ρουτίνα θα διασφαλίσει ότι το βλέμμα σας είναι πάντα φρέσκο.

1/45

2/45

3/45

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα