Αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την ψυχική σας υγεία

Anonim

Αυτή η ιστορία δημοσιεύθηκε αρχικά στο Collective Hub

Στον ταχύτατο κόσμο 24/7 που ζούμε, μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε ακόμα πέντε λεπτά για να αναπνεύσουμε και να επικεντρωθούμε στον εαυτό σας.

Μια επανεκκίνηση για διάθεση και μυαλό.

Υπάρχει πάντα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα κείμενο ή μια προειδοποίηση κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για να τραβήξει την προσοχή μας μακριά. Ευτυχώς, αν μπορείτε να βρείτε τον χρόνο για να πάρετε μια αναπνοή, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός των εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη διάθεσή σας, να ανακουφίσει το άγχος και να βελτιώσει την ψυχική υγεία σας.

Παρόλο που αυτές οι εφαρμογές δεν πρέπει να αντικαθιστούν την επαγγελματική βοήθεια για όσους την χρειάζονται, μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με τις υπηρεσίες επαγγελματικής υποστήριξης ή ως εύχρηστη βοήθεια για να διατηρήσετε την εργαλειοθήκη σας.

MoodKit

Το MoodKit είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή που περιλαμβάνει τέσσερα ολοκληρωμένα εργαλεία που επιτρέπουν στους χρήστες του να αναλάβουν τις διαθέσεις τους και να αναπτύξουν έτσι μια υγιή ψυχική προοπτική. Το πρώτο εργαλείο βασίζεται στις τεχνικές της Γνωστικής Συμπεριφοράς Θεραπείας (CBT) για να παρέχει στους χρήστες του περισσότερες από 200 προσαρμόσιμες δραστηριότητες που βοηθούν στη βελτίωση της διάθεσής σας.

Ένα άλλο εργαλείο είναι ένας Έλεγχος Σκέψης, ο οποίος σας διδάσκει συμβουλές για τη διαχείριση της διάθεσής σας. Ένας ιχνηλάτης διάθεσης θα σας δείξει τα πρότυπα και την πρόοδο, ενώ ένα περιοδικό σας επιτρέπει να σημειώσετε. Όλοι, αν βρεθείτε να χρειάζεστε μια ώθηση, το MoodKit είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εργαλεία εκεί έξω.

Φανός

Αν ψάχνετε για πολύ συγκεκριμένη, καθοδηγούμενη βοήθεια, το φανάρι μπορεί να είναι η σωστή εφαρμογή για εσάς. Όταν εγγραφείτε με το Lantern, θα πάρετε ένα κουίζ για να καθορίσετε τι θέλετε να εργαστείτε στη ζωή σας.

Στη συνέχεια, θα είστε σε επαφή με ένα επαγγελματικό λεωφορείο και θα ανατεθεί μια σειρά ασκήσεων. Οι δραστηριότητες σχεδιάζονται για να ολοκληρώνονται καθημερινά και αυτο-καθοδηγούνται. Ενώ εργάζεστε μέσα από τις ασκήσεις σας, μπορείτε επίσης να ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι ο προσωπικός σας προπονητής είναι μόνο μερικά κείμενα μακριά.

Βαθύ ύπνο

Δεν είναι μυστικό ότι η έλλειψη ποιοτικού ύπνου μπορεί να έχει τεράστια επίδραση στη διάθεση και την ψυχική σας ευεξία. Η εφαρμογή Deep Sleep στοχεύει στην εξάλειψη τυχόν προβλημάτων ύπνου στον οφθαλμό, προσφέροντας στους χρήστες έναν διαλογισμό με καθοδήγηση. Η εφαρμογή διαθέτει ρυθμίσεις που μπορείτε να ρυθμίσετε για να βρείτε το σωστό διαλογισμό για την προσωπική ρουτίνα ύπνου σας.

Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε ο διαλογισμός να παίζει μία φορά ή ίσως να θέλετε να το επαναλάβετε όλη τη νύχτα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή που επιτρέπει στην εφαρμογή να σας ενημερώνει για να έχετε προσεγμένες στιγμές σε όλη την ημέρα σας.

Ευτυχώς

Το Happify δουλεύει με τη θεωρία ότι ακόμα κι αν εφαρμόζετε λίγα λεπτά την ημέρα στην ευτυχία σας, μπορείτε να δείτε σημαντικά αποτελέσματα μέσα σε λίγες μέρες. Το Happify παρέχει στους χρήστες του δραστηριότητες και παιχνίδια που αντλούν θετική ψυχολογία, προσοχή και τεχνικές CBT.

Σύμφωνα με το Happify, 86% των συχνών χρηστών βρίσκουν ότι η ευτυχία τους έχει αυξηθεί μέσα σε δύο μήνες από την έναρξη της εφαρμογής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή οποτεδήποτε και οπουδήποτε, καθώς είναι διαθέσιμη σε υπολογιστές καθώς και σε κινητές συσκευές.

Απλή συνήθεια

Η απλή συνήθεια είναι μια εξαιρετικά μικρή διαλογιστική και προσεγμένη εφαρμογή για όσους βρίσκονται σε κίνηση. Ανεξάρτητα από το χρόνο που έχετε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, είναι σίγουρο ότι θα έχετε ένα διαλογισμό για εσάς. Για παράδειγμα, εάν ταξιδεύετε στο λεωφορείο, υπάρχει ένας ιδιαίτερος διαλογισμός που σας βοηθάει να είστε προσεκτικοί, παρά τον θόρυβο και το χάος γύρω σας.

Εάν μόλις έφτασα σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, υπάρχει διαλογισμός για αυτό το σενάριο. Και το κερασάκι πάνω από όλα αυτά; Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από μια ομάδα ψυχολόγων του Χάρβαρντ και εμπειρογνώμονες διαλογισμού, έτσι ξέρετε ότι είστε σε καλά χέρια.

Ροή

Εάν υποφέρετε από κρίσεις πανικού, η Flowy είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που έχετε στο χέρι όταν χρειάζεστε κάτι εδώ, τώρα. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από τον Simon Fox, ο οποίος είχε βιώσει τις κρίσεις πανικού. Ο Simon γνωρίζει ότι όταν βρίσκεστε σε μια επίθεση, δεν έχετε χρόνο για λεπτομέρειες, οπότε η Flowy είναι πολύ απλή.

Βασικά παίζετε ένα παιχνίδι - ο στόχος σας είναι να βοηθήσετε τον Aegir, τον θεό της θάλασσας, να επισκευάσετε το σκάφος του - αλλά θα χρησιμοποιείτε τεχνικές αναπνοής για να παίξετε. Σύμφωνα με την Flowy, μετά από μόλις 90 δευτερόλεπτα, θα αισθανθείτε πιο χαλαροί.

Αρχή

Εάν πάσχετε από κατάθλιψη, ίσως σας βοηθήσει να κάνετε λήψη του Start. Αυτή η χρήσιμη εφαρμογή δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές του Iodine, έναν ιστότοπο που επιτρέπει στον χρήστη να μοιράζεται τις εμπειρίες τους με διαφορετικά φάρμακα. Η αρχή, ωστόσο, επικεντρώνεται αποκλειστικά σε εκείνους με κατάθλιψη.

Επιτρέπει στους χρήστες του να παρακολουθούν τα συμπτώματα κατάθλιψής τους και να διαχειρίζονται οποιαδήποτε σχετικά φάρμακα. Επειδή μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για την εφαρμογή των αντικαταθλιπτικών, η εφαρμογή σάς βοηθά να παρακολουθείτε τυχόν παρενέργειες και πώς αισθάνεστε, γεγονός που σας βοηθά να δημιουργήσετε μια ολόκληρη εικόνα. Στην ιδανική περίπτωση, θα μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας με τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα που σας αντιμετωπίζουν.

Λέξεις: Bryna Howes
Ακολουθήστε το συλλογικό κέντρο στο Facebook και το Instagram

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα