Ο Sylvester Stallone μόλις πήρε ένα $ 983.000 Ρίτσαρντ Μιλλ Ρόιτ

Anonim

Φαίνεται ότι το Kris Kringle έχει μεγάλα παπούτσια για να γεμίσει. όπως, παπούτσια εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Sylvester Stallone κέρδισε μόλις μια από τις τελευταίες δημιουργίες του Richard Mille με τη μορφή ρολογιού των $ 983.000.

Ετικέτα του RM 25-01 Tourbillon Adventure, το εξωφρενικά ακριβό ρολόι είναι μια έκδοση περιορισμένης έκδοσης με μόλις 20 παραδείγματα να διατίθενται παγκοσμίως. Ο ελβετικός ωρολογοποιός πολυτελείας δημιούργησε το RM 25-01 ως φόρο τιμής στη διαρκή καριέρα του Stallone ως σκληρός άντρας του Χόλιγουντ.

Εδώ με τον Δάσκαλο, Richard MILLE, αυτή είναι η πρώτη φορά που το ρολόι αυτό βλέπει στον κόσμο είναι από τον λαμπρό ωρολογοποιό Richard Mille, είναι ένα BEAST! Το επίσημο όνομα είναι RM 25-01. Είμαι απίστευτα τίμησε να λάβετε αυτό το εκπληκτικό δώρο

.

.Αυτό είναι το τελευταίο ρολόι του εξερευνητή που πήρε πάνω από τέσσερα χρόνια για να κάνει και θα είναι μόνο 20 σε ολόκληρο τον κόσμο! Καταπληκτική τεχνολογία. @richardmilleamericas

Μία θέση που μοιράστηκε ο Sly Stallone (@officialslystallone) στις 7 Αυγούστου 2018 στις 13:13 PDT

Για προφανείς λόγους το ρολόι είναι απολύτως σίγουρο για τον τραχύ σχεδιασμό του, ο οποίος συγχωνεύει με επιτυχία τα πρόσωπα της οθόνης του Stallone με ένα άγγιγμα του Rambo camo παράλληλα με τις προσωπικές του αναζητήσεις πέρα ​​από το Χόλιγουντ.

Στο τεχνικό μέτωπο, το ρολόι διαθέτει μια ελαφριά κίνηση turbillon με εξαρτήματα τιτανίου για ακριβή χρονομέτρηση χωρίς να θυσιάζεται η φθορά. Υπάρχει επίσης μια εναλλάξιμη στεφάνη Carbon TPT που επιτρέπει στο Stallone να αλλάξει την εμφάνιση του ρολογιού όπως επιθυμεί ανάλογα με την τοποθεσία του.

Μια παραλλαγή στεφάνης είναι μια αμφίδρομη ζυγαριά ημέρας με 24ωρη κλίμακα ενώ η δεύτερη διαθέτει σημεία καρδινάλιας πυξίδας, η τελευταία από τα οποία είναι εξοπλισμένη με καπάκι από τιτάνιο βαθμού 5 με καθρέφτη εσωτερική επιφάνεια για ευκολότερη αναγνώριση της πυξίδας.

Το θηρίο κοντά! @richardmilleamericas

Μία θέση που μοιράστηκε ο Sly Stallone (@officialslystallone) στις 7 Αυγούστου 2018 στις 13:32 PDT

Αλλά το πραγματικό kicker; Το ρολόι διαθέτει πέντε κάψουλες καθαρισμού νερού που είναι κρυμμένες σε ένα τμήμα Carbon TPT για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Κάθε κάψουλα θα δημιουργήσει ένα λίτρο ασφαλούς πόσιμου νερού μέσα σε χρονικό διάστημα 30 λεπτών έως 2 ωρών ανάλογα με τους ρύπους του υγρού.

Στο κομμάτι περιλαμβάνεται ένας λουρί από φυσικό καουτσούκ σε υποχρεωτική καμουφλάζ.

Δεν είναι ένα ρολόι κακό εξερευνητή που χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να δημιουργήσει. Τώρα, για να βρούμε ότι ένα εκατομμύριο δολάρια stash έχασε.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα