Τα κοστούμια που κυριαρχούν στο σημερινό Sartorial Game

Anonim

Εάν είστε το εταιρικό buck, ζείτε και αναπνέετε κοστούμια ανδρών. Και, αν είστε ο σαρκοφάγος, είναι πιθανό ένα κοστούμι να είναι βασικό σετ Σαββατοκύριακου, το οποίο είναι στολισμένο για τις ημερομηνίες του δείπνου ή τα ποτά εύκολα, ό, τι και αν βρίσκεστε.

Αν και το κοστούμι για άντρες είναι το όνειρο, δεν έχουμε όλοι χρόνο ή χρήματα για αυτό το είδος προσαρμοσμένης θεραπείας. Πώς λοιπόν να περιηγηθείτε στη θάλασσα από έτοιμα ανδρικά κοστούμια εκεί έξω, χωρίς να σκοντάψετε σε ένα φτηνό πολυ-μείγμα ή ναυάγιο σκάφος για μια εξαιρετικά λεπτή εφαρμογή;

Λαμβάνοντας το παιχνίδι μαντέψουν από off-the-rack (ή σε απευθείας σύνδεση), εδώ είναι τα καλύτερα μάρκες κοστούμι άνδρες κοστούμι να γνωρίζετε αυτή τη στιγμή. Καρφιτσωμένη εμφάνιση εταιρικού γραφείου, άψογο δείπνο ημερομηνίας τραπεζαρίας και ντύσιμο γάμου του άντρα πήρε εύκολη πρόσβαση σε αυτά τα κοστούμια σακάκι και παντελόνι.

1/29

Zenga

Η Ermenegildo Zegna αποτελεί παράδειγμα της ιταλικής πολυτέλειας. Τα χρώματα κοστουμιών της Zegna είναι συνήθως κλασικά και διατηρούνται ουδέτερα, γεγονός που καθιστά τα μοντέρνα κοστούμια τους - σε μαλακό ιταλικό μαλλί - τέλεια επαγγελματική στολή. Έλεγχοι, ρίγες και υφασμάτινες πέτρες, πάρτε την επιλογή σας.

ΑΓΟΡΑ

2/29

Dunhill

Η αρρενωπότητα συναντά την κομψότητα στο Dunhill. Συνήθως Βρετανοί, η μάρκα Dunhill έχει κινηθεί από την προέλευσή της ως κατασκευαστής αξεσουάρ αυτοκινήτων, αποδεικνύοντας την ίδια δύναμη στο κύκλωμα της μόδας των ανδρών του Λονδίνου, με έτοιμα και εξατομικευμένα κοστούμια για ένα μοναδικό ένδυμα ειδικά για εσάς - και μόνο εσείς.

ΑΓΟΡΑ

3/29

Ακμή

Εξαιρετικά Σουηδική, η Ακμή ξεκίνησε ως μάρκα τζιν ντενιμπίν πριν βγάλει μερικά από τα καλύτερα κοστούμια της σύγχρονης ημέρας ανδρών σε σύγχρονα χρώματα και σχήματα. Η ακμή είναι απλή και ελκυστική - όπως και οι Σουηδοί. Ελάτε εδώ για τολμηρά κοστούμια.

ΑΓΟΡΑ

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson