Ειδικές δυνάμεις Commandos τρένο σαν αυτό για να πάρει Insane δύναμη και αντοχή

Anonim

Η επιλογή ειδικών δυνάμεων είναι η πιο σκληρή πλατφόρμα δοκιμών στη στρατιωτική - μια διαδικασία δώδεκα μηνών που το 85% των υποψηφίων αποτύχει. Έχει σχεδιαστεί για να σας σπάσει.

Υπάρχουν μόνο τρεις επιλογές για την επιλογή: Έχετε εγκαταλείψει, τραυματιστείτε ή υπερβείτε. Το ανθρώπινο σώμα είναι χτισμένο για επιβίωση και θα προσαρμοστεί ώστε να χειρίζεται καλύτερα το κρύο, τη θερμότητα, το άγχος, τον πόνο και σχεδόν τίποτα που μπορείτε να το πετάξετε.

Η εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων έχει σχεδιαστεί για να σας δοκιμάσει σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά για να δημιουργήσετε τη διανοητική σας δύναμη. Προσωπικά, όταν πρόκειται για διανοητική δύναμη, πιστεύω ότι πρέπει να αυξήσετε την ικανότητα του σώματός σας να αντέχει στον πόνο και να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα.

Η σωστή νοοτροπία

Μία θέση που μοιράστηκε από την ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) στις 29 Μαρτίου 2018 στις 9:23 μμ PDT


Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν "Πώς μπορώ να πάρω διανοητικά πιο σκληρή, Scotty;" και η απάντηση είναι πολύ απλή. Το μυστικό δεν βρίσκεται στο σώμα, αλλά στο μυαλό. Για να είναι επιτυχής στη ζωή, χρειάζεστε τη δυνατότητα να απομονώσετε τα πράγματα όταν η πορεία γίνεται σκληρή - κάτι που η σημερινή κοινωνία λείπει σοβαρά.

Αυτό που είναι συναρπαστικό για μένα είναι ότι σε έναν κόσμο γεμάτο μαλακίες, η ανάπτυξη νοητικής αντοχής σας δίνει ένα καταπληκτικό πλεονέκτημα. Με την οικοδόμηση της ικανότητας να το κολλήσουμε, ενώ όλοι γύρω μας δίνουν το δρόμο, θέτουμε τον εαυτό μας για επιτυχία.

Πολλοί άνθρωποι θα σας προσφέρουν μια δικαιολογία για να σταματήσετε την ταλαιπωρία σας, αλλά πρέπει να βρείτε τους ανθρώπους που σας προσφέρουν μια πρόκληση. Εδώ είναι οι συμβουλές μου για τη βελτίωση της πνευματικής σας αντοχής.

Ορίστε σαφείς στόχους

Μία θέση που μοιράστηκε από ѕ ¢ σтт єнєηηєтт (@scottevennett) στις 8 Μαρτίου 2018 στις 3:26 μ.μ. PST

Να είστε συγκεκριμένοι με το πού πηγαίνετε. Αντί να αποπροσανατολιστεί να σκέφτεται πόσο μεγάλη είναι η προπόνηση και πόσο επώδυνη θα είναι, απλά εστιάστε σε μία μικρή νίκη τη φορά. Γυρίστε το μέρος του εγκέφαλου σας που σας λέει να σταματήσετε και στρατιώτης.

Οραματίστε την επιτυχία σας

Μία θέση που μοιράστηκε με ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) στις 31 Ιανουαρίου 2018 στις 2:26 π.μ. PST

Κατά την επιλογή των Ειδικών Δυνάμεων όσοι χρησιμοποιούν τη νοητική απεικόνιση έχουν περισσότερες πιθανότητες να περάσουν από όσους δεν το κάνουν. Όταν χρησιμοποιείτε πνευματική απεικόνιση επανειλημμένα, σας διδάσκει και επανασυνδέει τον εγκέφαλό σας σε ένα πρωταρχικό επίπεδο.

Την επόμενη φορά που θα πάτε στο γυμναστήριο χρησιμοποιήστε αυτή την τεχνική κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, απεικονίστε την επιτυχία σας στην ολοκλήρωση της προπόνησης. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το ρητό "ψεύτικο μέχρι να το καταφέρετε". Εάν το βλέπετε και το πιστεύετε αρκετά, θα το φτάσετε.

Ελέγξτε τη συναισθηματική κατάσταση σας

Μια ανάρτηση που μοιράστηκε με την ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) στις 5 Οκτωβρίου 2017 στις 1:37 π.μ. PDT

Έχετε συχνά αντιδράσεις στα γόνατα; Αυτό προκαλείται από τεράστιες δυναμικές χωματερές κορτιζόλης και αδρεναλίνης, οι οποίες, όταν αναμιγνύονται με άγχος ή φόβο, σας κάνουν να κάνετε παράλογες αποφάσεις.

Ένας τρόπος για να διορθώσετε αυτές τις συναισθηματικές βλάβες είναι να χρησιμοποιήσετε τεχνικές αναπνοής και θετική γλώσσα του σώματος. Κατά την επιλογή των Ειδικών Δυνάμεων μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας κάτω από εξαιρετικά αγχωτικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας αυτές τις μεθόδους.

Την επόμενη φορά που νιώθετε ότι χάσατε τον έλεγχο, πάρτε τέσσερις βαθιές αναπνοές και δώστε προσοχή στην αλλαγή της γλώσσας του σώματος σε μια θετική στάση.

Εάν θέλετε να εκτελέσετε την αιχμή σας κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλής πίεσης, τότε πρέπει να έχετε έναν τρόπο να ελέγχετε τις συναισθηματικές σας απαντήσεις.

Μόλις έχετε το μυαλό σας στο σημείο, ήρθε η ώρα να κατεβείτε στην εκπαίδευση του σώματος για να ταιριάξετε. Αυτό απαιτεί επίσης την επανασύνδεση του εγκεφάλου σας. έχουμε τόσες πολλές ιδέες για την κατάρτιση και τη διατροφή ότι όλα γίνονται συνωστισμένα και προσπαθούμε να συνδυάσουμε όλες τις γνώσεις που έχουμε μάθει ποτέ σε ένα.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι ότι δεν είναι κάθε σώμα το ίδιο με το επόμενο, οπότε κάθε σχέδιο δεν θα λειτουργήσει το ίδιο για εσάς όπως θα το κάνει για κάποιον άλλο.

Για να δημιουργήσετε τον εαυτό σας για την επιτυχία και να σας κρατήσει κίνητρα χρειάζεστε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που είναι ειδικά για τους στόχους σας κατάρτισης και διατροφής.

Ελεγχόμενη διατροφή

Μία θέση που μοιράστηκε από τον / την ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9:43 μ.μ. PDT

Η διατροφή σας και αυτό που βάζετε στο σώμα σας μπορεί κυριολεκτικά να κάνει ή να σπάσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής και τη νοοτροπία σας. Τι είναι πιο δύσκολο όταν πρόκειται για εκπαίδευση ή διατροφή; Η διατροφή κερδίζει πάντα για τους περισσότερους ανθρώπους.

Για μένα η διατροφή είναι όλα σχετικά με αποτελέσματα που βασίζονται στην απόδοση και η αισθητική είναι ένα μεγάλο διπροϊόν. Όταν αλλάζετε τον εγκέφαλό σας σε φαγητό για απόδοση, θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τον τρόπο που διαμορφώνει τη διάστασή σας. Πρέπει να τροφοδοτείτε το καύσιμο ποιότητας του αυτοκινήτου σας για βέλτιστη ενέργεια και απόδοση - το σωστό καύσιμο για τον σωστό κινητήρα.

Η τοποθέτηση μεγάλων ποσοτήτων επεξεργασμένων, ανεπιθύμητων τροφών στο σύστημά σας θα σας αφήσει να αισθάνεστε υποτονικές, λήθαργες και αργές. Αυτό με τη σειρά του θα εκτροχιάσει σιγά-σιγά τα γυμναστήρια και τους στόχους του σώματός σας.

Η σωστή συμπλήρωση έχει επίσης τεράστιο αντίκτυπο στα αποτελέσματά σας. αυτό θα σας δώσει ταχύτερα αποτελέσματα και εξαιρετικά βελτιωμένη απόδοση. Εάν πρόκειται να βάζετε χρήματα, χρόνο και προσπάθεια στην εκπαίδευσή σας, αλλά η διατροφή σας είναι φτωχή, σπαταλάτε το χρόνο σας.

ΦΥΣΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Μία θέση που μοιράζεται ο ѕ ¢ σтт єнєηηєтт (@scottevennett) στις 13 Ιουνίου 2018 στις 5:22 μμ PDT

Η επιτυχής εκπαίδευση ενός σώματος και νου ειδικών δυνάμεων απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο δέσμευσης και πειθαρχίας. Οι αρχές εκπαίδευσης περιλαμβάνουν συχνά την κατάρτιση στην αντίσταση, την ικανότητα εργασίας (HIIT), τη γυμναστική / αριστοτεχνική και την αντοχή.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι στρατιώτες SF είναι πολύ καλά στρογγυλεμένοι αθλητές, δεδομένου ότι ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα σώμα που να εκτελεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Αλλά όλοι θέλουμε την αισθητικά ευχάριστη πλευρά, σωστά;

Το κλειδί για αυτό είναι η διατήρηση της λειτουργικότητας και η ανάπτυξη της δύναμης όχι μόνο για τη μάζα και τη μυϊκή δύναμη, αλλά και για την ανύψωση, τη συγκράτηση, την ώθηση, το τράβηγμα, τη ρίψη και την άνοδο. Αυτό θα διασφαλίσει ότι το σώμα σας έχει την πραγματική ικανότητα να ταιριάζει με την αισθητική.

Όταν ολόκληρο το σώμα είναι ισχυρό και λειτουργεί συνεργιστικά, αναπτύσσετε μια ροή και δύναμη που δεν αποκτάται εύκολα από τα παραδοσιακά τμήματα του τμήματος του σώματος της εκπαίδευσης μίας ομάδας μυών ανά ημέρα.

Ήρθε η ώρα να βγείτε έξω από το κιβώτιο με την εκπαίδευσή σας και να αρχίσετε να κερδίζετε κάποια σοβαρή λειτουργική ικανότητα.

Η δοκιμή των Ειδικών Δυνάμεων

Μία ανάρτηση που μοιράστηκε από ѕ ¢ σтт єнєηηєтт (@scottevennett) στις 12 Αυγούστου 2017 στις 9:22 μ.μ. PDT

Εδώ είναι οι ειδικές δυνάμεις μου για να δοκιμάσετε:

Ζέσταμα

3 x γύροι - 30 δευτερόλεπτα σε κάθε άσκηση

 • Υψηλά γόνατα
 • Inch Worms
 • Lunges
 • Burpees

Συνάντηση αντίστασης

 • 3 σετ - 5 x Squats Heavy Back - υπερσύνολο 25m Sled Drag
 • 3 σετ - 5 φορές έδαφος βαρέων βαρών σε γενικά έξοδα - Αντικατάσταση ελαστικών

Γυμναστική / Καλαισθησία

 • 3 Σετ για το χρόνο.
 • 5 Έλεγχος τράβηγμα Ups
 • 5 αυστηρά δάχτυλα στο μπαρ
 • 5 Δέρμα τα γατάκια
 • 5 Πτυσσόμενες λαβές

Χωρητικότητα εργασίας (HIIT)

 • 9 λεπτά EMOM (κάθε λεπτό στο λεπτό)
 • 6 χτυπήματα Deadball
 • 6 κουτιά Burpee Box

Αντοχή / αντοχή

 • 2 χιλιόμετρα πακέτο (σταθμισμένο vest) πορεία για το χρόνο? 10-20kg

Ο Scott Evennett είναι ειδικός στον τομέα της υγείας, της ικανότητας και της νοοτροπίας που έχει υπηρετήσει στην Αυστραλιανή Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (SOCOMD) ως Αυστραλιανό Commando

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα