Απλές συνήθειες που αποδεικνύουν ότι είσαι καλά κακοποιημένος άνθρωπος και όχι αιματηρός σλόφ

Anonim

Περιποίηση. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; Πολύ καλά, λαμβάνοντας υπόψη τη σταθεροποίησή μας με τις τελευταίες τάσεις χτενίσματος και τα γρήγορα κόλπα για την καλύτερη εμφάνιση των μαλλιών του προσώπου. Και τότε, υπάρχει mancaping - κάτω κάτω. Ωχ.

Όποια και αν είναι η περιποίηση των δεκανίκι, απλά είναι τόσο πολύ καλύτερα από οτιδήποτε υπερπηδηθεί. Γιατί είναι αυτό που έχουμε συντάξει μια γρήγορη λίστα του τι θεωρείται ταπεινή συνήθεια για να γίνει ένας καλά-περιποιημένος άνδρας: άψογο δέρμα, ωραία μαλλιά και λευκά δόντια. Κανείς δεν γεννήθηκε όμορφη. Εδώ είναι 6 απλές συνήθειες καλά καλλωπισμένων ανδρών που κάθε άνθρωπος πρέπει να χρησιμοποιήσει στην καθημερινή του ρουτίνα μπάνιου.

Έχεις υπογράψει άρωμα

Η κολωνία ή το άρωμά σας λέει πολλά για την προσωπική γεύση, γι 'αυτό και οι καλλωπισμένοι άντρες έχουν αυτό το κατώτατο σημείο. Πρώτα, πηγαίνετε σε έναν αξιόπιστο πωλητή αρώματος - έναν πωλητή τόσο μεγάλου ονόματος, καλύτερων πωλητών και μπουτίκ αρώματα. Εφαρμόστε και μυρίστε και αφήστε το άρωμα να μαλακώσει στην κάρτα ή στο δέρμα. Γνωρίστε το, πηγαίνετε στο σπίτι μαζί σας, ζείτε μαζί του για όσο διάστημα - μόνο τότε μπορείτε πραγματικά να ξέρετε αν σας αρέσει ή όχι.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με ένα εμπορικό σήμα (ή το περιεχόμενο με μυρωδιές όπως όλοι οι άλλοι), τότε θα σας παρασκευάσει πολύ μυρωδιά. Όπως ένα εξειδικευμένο κοστούμι, θα ταιριάζει με την προσωπικότητα και το στυλ σου σαν γάντι. Εν ολίγοις, αφιερώστε χρόνο για να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε. Υπάρχει περισσότερο στο άρωμα από το σχηματισμό μιας πίστης με την ομάδα Citrus, Team Sugar ή Team Spice.

Εσείς βουρτσίζετε (και το νήμα)

«Πόσο ζεστό είναι η κακή αναπνοή», είπε κανένας, ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η οδοντιατρική υγιεινή - κάτω από το νιτρίνο-λιβάδι, είναι επιτακτική. Το νήμα χρησιμοποιεί περίπου το 40% της εργασίας που απαιτείται για την απομάκρυνση κολλώδους βακτηριδίου ή πλάκας από τα δόντια σας, ειδικά ανάμεσα στα δόντια, όπου το βούρτσισμα δεν φτάνει.

Η πλάκα δημιουργεί οξύ, το οποίο μπορεί να προκαλέσει κοιλότητες, να ερεθίσει τα ούλα και να οδηγήσει σε ασθένεια των ούλων - μία από τις κύριες αιτίες της κακής αναπνοής. Εσύ ακολουθείς? Ούτε το στόμα ούτε το περιστασιακό δυόσμο αντικαθιστούν την αγριότητα ενός καλού νήματος. Φοβάται το κόκκινο πράγματα; Η αιμορραγία σημαίνει ότι τα ούλα φλεγμονώνονται επειδή η πλάκα έχει δημιουργηθεί και πρέπει να καθαριστεί. Ακαθάριστο. Αλλά, μην αφήσετε αυτό να σας αποτρέψει. Floss-τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, και η αιμορραγία, η πλάκα και η κακή αναπνοή θα σταματήσουν.

Γνωρίζετε τον τύπο τρίχας σας

Είναι καλό και καλό να θέλουμε το πιο cool κούρεμα της εποχής. Αλλά οι καλλωπισμένοι άντρες γνωρίζουν πρώτα τον τύπο των μαλλιών τους και στη συνέχεια αποφασίζουν για ένα λειτουργικό χτένισμα με βάση το τι τους έδωσε η γενετική. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για τα μαλλιά που πρέπει να λάβετε υπόψη:

  • Πυκνότητα: παχύ, μεσαίο ή λεπτό
  • Πορώδες: η ικανότητα της τρίχας να συγκρατεί την υγρασία (χαμηλή, μέση ή υψηλή)
  • Ελαστικότητα: η ικανότητα της τρίχας να τεντώνει και να μην σπάει (χαμηλή, μεσαία ή υψηλή)
  • Curl Pattern: ευθεία, κυματιστή, σγουρή ή ελαστική

Προσδιορίστε τον τύπο τρίχας σας χρησιμοποιώντας τη λίστα ελέγχου παραπάνω. Αλλά φροντίστε να το κάνετε μόνο όταν η τρίχα είναι αυθεντική : στεγνή, καθαρή και κενή από οποιοδήποτε προϊόν τρίχας που εμποδίζει μια πραγματική εκτίμηση. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε σε έναν κουρέα (με μια φωτογραφία εάν το επιθυμείτε), για να εξηγήσετε την εμφάνιση που ακολουθείτε. Στη συνέχεια, με την έγκριση του επαγγελματία θα πρέπει να προχωρήσετε με την ομορφιά των ονείρων σας.

Γνωρίζετε τον τύπο του δέρματος σας

Ακριβώς όπως τα μαλλιά, ο καλλωπισμένος άνθρωπος γνωρίζει τον εξειδικευμένο τύπο δέρματος. Οι κύριοι τύποι δέρματος για τους άνδρες είναι λιπαροί, ξηροί, ευαίσθητοι και φυσιολογικοί. Είτε χρειαστείτε να επαναφέρετε την ενυδάτωση στο δέρμα είτε να εξαλειφθούν τα έλαια που οφείλονται σε φραγμένους πόρους, η φυσική κατάσταση του δέρματός σας (προκαλώντας γενετική και δίαιτα, πραγματικά) θα επηρεάσει τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που θα χρειαστείτε και πόσο έντονα καθεστώς.

Τότε, υπάρχει το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζείτε / εργάζεστε. Εργασία σε ένα γραφείο; Εξετάστε την επίδραση του κλιματισμού κατά την αποξήρανση του δέρματός σας. Και αν είστε έξω από την εργασία ο ήλιος και ο άνεμος παίζουν ρόλο στο στέγνωμα και ακόμα και στο κάψιμο του δέρματός σας. Τα βασικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος περιλαμβάνουν μια μη λιπαρή ενυδατική κρέμα (με πρόσθετη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία είναι ένα συν), ένα καθαριστικό προσώπου και ένα απολεπιστικό (για χρήση πριν από το ξύρισμα).

Πάντα κάνετε κράτηση εκ των προτέρων

Από τον κουρσάρο που ταιριάζει στον τεχνικό των νυχιών, ο οποίος σπρώχνει πίσω τις επιδερμίδες, ένας καλά περιποιημένος άνδρας είναι σε αρμονία με τη ρουτίνα περιποίησης που έχει αναθέσει σε τρίτους (βέβαια μετά από κάποια έρευνα στα καλύτερα κουρεία). Το πιο σημαντικό, έχει τα μαλλιά του, γενειάδα, αποτρίχωση και "οτιδήποτε" ραντεβού κράτηση, εκ των προτέρων.

Έτσι, ποτέ δεν είναι μια αιτία να κοιτάξουμε παραπαίει, απλώς και μόνο επειδή δεν μπόρεσε να πάρει μια συνάντηση με το go-to πρόσωπο του. Επισκεφθείτε αυτούς τους ανθρώπους κάθε 4-6 εβδομάδες και, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, έχετε αυτούς τους ανθρώπους σε γρήγορη κλήση.

Έχεις τις μπάλες να ζητήσεις βοήθεια και συμβουλές

Αυτό οδηγεί στην πιο σημαντική απλή συνήθεια των καλλωπισμένων ανδρών - ζητούν βοήθεια ή συμβουλές από άλλους. Εάν δεν είστε σίγουροι για τον τύπο του δέρματός σας, συμβουλευτείτε έναν θεράποντα για το δέρμα / ομορφιά ή έναν GP, ειδικά σε σχέση με το σοβαρό λιπαρό / ξηρό δέρμα (το πρόβλημα μπορεί να είναι πολύ πιο βαθύ από τη χρήση μιας συγκεκριμένης κρέμας προσώπου).

Δεν μπορώ να αποκρυπτογραφήσω τον τύπο των μαλλιών σας; Συζητήστε με τον κουρέα την επόμενη φορά και ρωτήστε ποιος τύπος είστε. Εγγυόμαστε ότι θα σας εντυπωσιάσουν ακόμη και να ενοχλούνται να ρωτήσετε. Και στη συνέχεια, ως επαγγελματίες, μπορούν να προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα για τα μαλλιά για να ανασηκώσουν το παιχνίδι μαλλιών σας.

Τέλος, βρείτε μια γυναίκα στη ζωή σας (η φίλη, η σύζυγος ή η αδελφή) και κουβεντιάστε τα κόλπα περιποίησης για λίγο. Περισσότερο από ό, τι οι άνδρες, οι γυναίκες έχουν πλημμυρίσει με ομορφιά και προϊόντα καλλωπισμού (ειδικά δερμάτων και μαλλιών) ολόκληρη τη ζωή τους και έχουν φυλακίσει πετράδια μακριά, περιμένοντας να αποκαλυφθούν.

Ενώ τα αρσενικά και θηλυκά σώματα δεν είναι ακριβώς ίδια, υπάρχει σίγουρα μια διασταύρωση του τρόπου με τον οποίο τα δύο φύλα (και τα δύο είναι ανθρώπινα) αντιδρούν σε περιβάλλοντα ζωής (φυσικός καιρός, διατροφή / άσκηση και άγχος εργασίας / σχέσεων). Όλα αυτά παίρνουν το βάρος τους στο δέρμα, τα μαλλιά και την υγιεινή των δοντιών.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα