Shirt & Tie Combos που θα σας καταλάβουν για τους σωστούς λόγους

Anonim

Μόλις κολλήσει με άσπρα μπλουζάκια και αποπνικτικά καφέ κοστούμια ως τη μόνη επιλογή για το γραφείο (νομίζω Jon Hamm σε Mad Men), οι άνδρες έχουν απελευθερωθεί να φορούν σχεδόν οποιοδήποτε έγχρωμο πουκάμισο για να δουλέψουν αυτές τις μέρες. Και υπάρχει ακόμα μια επιλογή να φορέσετε μια γραβάτα - ή όχι, στους περισσότερους χώρους εργασίας. Και ένα τυπωμένο, χρωματισμένο σε αυτό.

Παρά την ελευθερία, πολλοί είναι κολλημένοι σε μια ρουτίνα εργασίας: εξαναγκάζονται σε μια ασφαλή χρωματιστή γραβάτα και ένα σύνθετο λευκό πουκάμισο, απλώς και μόνο επειδή δεν θέλετε να κοιτάξετε πολύ fashun στους συνομηλίκους σας. Για άλλους, η εξέγερση ενάντια στην τρύπα έχει οδηγήσει σε μια νεοανατρεπτική γραβάτα με τη συνεργασία με θορυβώδη σχέδια που είναι πολύ πιό αδύναμη από ότι είναι γλυκιά.

Εδώ είναι ο τελικός μας οδηγός για τα πουκάμισα και τα γραβάτα γραβάτας (που θα σας βαθμολογήσουν μια προσφορά). Παίρνετε σοβαρά τη δουλειά σας σοβαρά και επαγγελματικά, έτσι χτυπήστε τα νεκρά στην επόμενη συνεδρίαση της αίθουσας συνεδριάσεων.

# 1 Αντίθεση χρώματος

Πουκάμισα στο γαλάζιο του ουρανού είναι πάρα πολύ εταιρική δροσερό αυτές τις μέρες. Και, στα πιο πρόσφατα χρόνια, και το ανοιχτό ροζ. Τα καλύτερα νέα; Και τα δύο αυτά παστέλ είναι τα επίσημα χρώματα για το 2016. Γι 'αυτό έχουμε επιλέξει τις δύο αποχρώσεις για αυτό το άρθρο. Ας ξεκινήσουμε φορώντας ανοιχτό ροζ ή ανοιχτό μπλε πουκάμισα - χρησιμοποιώντας χρώματα αντίθεσης.

Τα χρώματα αντίθεσης κάθονται απέναντι το άλλο στον τροχό χρώματος. Έτσι για το μπλε, κοιτάξτε σε πορτοκαλί, κόκκινο ή κίτρινο, αλλά σε σιωπηλή εκδοχή (όχι μανταρίνι, παρακαλώ) έτσι ώστε οι σκιές είναι περισσότερο σαν καμένα πορτοκάλι, μπορντό και μουστάρδα ή χρυσός.

Ροζ? Λοιπόν, το παστέλ πουκάμισο είναι θηλυκό όχι περισσότερο με μια αρσενική γραβάτα (χρώμα ροζ αντίθεση στο τιμόνι). Συνεχίστε, προσθέστε λίγο sass στο στυλ του χώρου εργασίας σας.

# 2 Συμπληρωματικό χρώμα

Κρατώντας με το θέμα μπλε πουκάμισο, η εξεύρεση συμπληρωματικής, τόνου ή ανάλογης επιλογής χρώματος σε μια ισοπαλία είναι μια νίκη γραφείου. Το πράσινο χρώμα συμπληρώνει το μπλε χρώμα. Μια δασική πράσινη γραβάτα κάνει μια εκλεπτυσμένη και αβίαστη δήλωση στη δουλειά, ενώ τα βασικά ουδέτερα - κάρβουνα και καφέ - είναι ιδανικά για άνδρες που αθλούν ένα μπουφάν μοτίβο - είτε σε παράθυρο είτε σε λωρίδα κιμωλίας.

Μωβ ή μωβ (πάντα σε βαθιά σκιά) είναι τόνοι για ροζ πλέξιμο. Απλώς αποφύγετε το κόκκινο (στο κλασσικό) και το ροζ σε ροζ, το οποίο φαίνεται λίγο ασθενικά γλυκό. Εμπιστευθείτε τα αισθητικά σας ένστικτα με ροζ, και αν είστε πολύ σακχαρίνη, αλλάξτε το tout de suite .

# 3 Knit On Print

Η υφή - στη μόδα - έχει σχεδιαστεί για να πάρει ένα μέτριο χρώμα μπλοκ και να του δώσει ένα πολύ απαραίτητο βάθος. Οι δεμένες δεσμοί είναι οι πρώτοι μαντόνες της υφής, με πρωταγωνιστές το μέτωπο και το κέντρο. ανεβάζοντας ακόμα και το πιο πολύχρωμο και τυπωμένο πουκάμισο με το κοκκώδες λάκτισμά τους.

Σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο με ριγέ ή gingham, οι ουδέτεροι δεμένοι δεσμοί φαίνεται να λειτουργούν καλύτερα. οι κόκκοι τους φέρουν μια γήινη, οργανική αίσθηση προσθέτοντας ένα φυσικό στοιχείο στο θόρυβο του μοτίβου κάτω. Επιλέξτε το πράσινο, το ναυτικό, το μαύρο ή το καφέ για μια σίγουρη κατάκτηση φωτιάς στο γραφείο - ειδικά εάν το πουκάμισο παίζει ήδη καλά την έγχρωμη κάρτα.

Οι πλεκτοί δεσμοί κάνουν μια αναζωογονητική αλλαγή από τα διαδεδομένα στυλ μεταξιού και θα προσθέσουν έναν ευπρόσδεκτο ανελκυστήρα στην προσαρμογή. Για επιπλέον κτύπημα, πηγαίνετε για μια καθαρή μεταξωτή ποικιλία με δύο τόνοι δεμένη? θα φανεί ενδιαφέρουσα πολύ κοντά (εξαιρετικά για τις συναντήσεις των πελατών) και ψυχρά αναμειγνύεται από μακριά (τονισμένη αρκετά όταν παρουσιάζεται στην αίθουσα συνεδριάσεων).

# 4 Clash Clash

Τα τυπωμένα πουκάμισα είναι όπου τα πράγματα μπορούν να γίνουν δύσκολα. Τα ριγέ πουκάμισα είναι πιο ευέλικτα και μπορούν συνήθως να συνδυαστούν με μεγαλύτερη ή μικρότερη γραβάτα γραβάτα χωρίς να χαθεί η γραβάτα. Ωστόσο, ελέγξτε τα πουκάμισα φαίνονται καλύτερα με μια μεγαλύτερη δεσμευμένη γραβάτα.

Για τον άνθρωπο που θέλει να πάρει τολμηρό, κοιτάξτε σε paisley και γεωμετρικές εκτυπώσεις. Το κλειδί είναι η τήρηση των τυπικών κανόνων χρώματος όπως αναφέρθηκε παραπάνω - συμπληρωματικό ή αντίθεση - και είναι μια ωραία εμφάνιση, όταν ένα τμήμα του χρώματος πουκάμισου διαθέτει στο γραβάτα εκτύπωσης.

Οι λωρίδες φαίνονται υπέροχα και στα πουκάμισα ελέγχου. Απλά κρατήστε τη γραβάτα γραβάτα μεγάλη και τολμηρή λωρίδα - για να κρατήσει τη δική της ενάντια στο πουκάμισο ελέγχου και να εξασφαλίσει ένα από τα χρώματα στην γραβάτα που χρησιμοποιείται (κάπου) στο πουκάμισο. Το ίδιο ισχύει και για τα polka κουκίδες.

Όπως κάθε φορά που ντύνομαι, φροντίστε να ελέγξετε τον εαυτό σας προτού δεσμευθείτε για την εμφάνιση. Εάν αισθάνεται άβολα, πολύ απασχολημένος ή αναγκασμένος, πρόσθεσε ένα μπλοκ χρωματισμένο γραβάτα αντ 'αυτού. Και βγείτε από την πόρτα.

# 5 Perfect Pattern

Η αντιστοίχιση των εκτυπώσεων - λωρίδες σε ρίγες ή οι έλεγχοι των ελέγχων - παρά την οικειότητα, μπορεί να είναι εξίσου περίπλοκες με τις αντιφατικές εκτυπώσεις. Ας ξεκινήσουμε με ελέγχους.

Ο έλεγχος παραθύρου παραθύρου είναι πιο ανοικτός για να ταιριάζει με έναν άλλο έλεγχο, λόγω της μεγάλης κλίμακας και του τόσο λεπτού σχεδίου. Τα μικρά πουκάμισα ελέγχου gingham είναι τα πιο παραδοσιακά και casual στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά δεν δουλεύουν καλά μια ελεγχόμενη γραβάτα.

Αντ 'αυτού, επιλέξτε ένα μπλοκ χρωματιστό γραβάτα και συμπληρώνει ένα από τα χρώματα ελέγχου στο πουκάμισό σας.

Οι λωρίδες είναι πολύ πιο εύκολο να διπλασιαστούν. Ακριβώς με την αλλαγή της κατεύθυνσης. Ένα κάθετο ριγέ πουκάμισο φαίνεται υπέροχο ζευγάρι με μια οριζόντια ή διαγώνια ριγέ γραβάτα. Υπάρχει μια έντονη αντίθεση μεταξύ των δύο κομμάτι, το οποίο βλέπει τα δύο φιλικά να σας πάρει στην εβδομάδα γραφείου σας, με στυλ.

# 6 Casual & Clean

Για τους μινιμαλιστές, η εμφάνισή τους είναι καθαρή και καθαρή και θα σας κρατήσει αίσθηση αυτοπεποίθησης στην εργασία. Η δημιουργία ενός τόνου και υφής είναι η διαδρομή του στυλ που πρέπει να ακολουθήσετε εδώ.

Επιλέξτε ένα μπλουζάκι μπλοκ - μπλε, πράσινο, γκρι ή το αγαπημένο σας παστέλ χρώμα - μια γραβάτα. Αποφεύγοντας ένα μοτίβο πουκάμισο, επιλέξτε μια γραβάτα μεταξωτή γρεναδίνα - φτιαγμένη σε ένα συμπαγές χρώμα με το οπτικό ενδιαφέρον να είναι η μοναδική ύφανση - λεπτότερη από την κανονική μεταξωτή δεμένη γραβάτα, αλλά πιο κόκκινη από την επίπεδη γραβάτα.

Μονόχρωμος συνδυασμός μπλουζών και πουκάμισων - μπλε πουκάμισο με δεμένη γραβάτα - ειδικά όταν το σακάκι είναι δυνατά σε έντυπη εκτύπωση, χρώμα ή αριστουργηματικό ύφασμα όπως το τίνι.

Τέλος, το περιστασιακό οπλοστάσιό σας της Παρασκευής χρειάζεται ένα πουκάμισο από denim - το ένα με κομμένα ή ίσια κολάρα για να διατηρήσει το επιχειρηματικό ύφος. Πλούσιο σε υφή και σε μια σειρά από αποχρώσεις indigo, όλα τα βαμβακερά πουκάμισο ανάγκες τώρα είναι ουδέτερη γραβάτα φανέλα - για να ευθυγραμμιστεί με το πουκάμισο denim και κουστούμι παλτό ρουστίκ.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Ένας οδηγός για να κουνιστούν τα πουκάμισα denim Like a Rugged Gentleman

Τελικό Λόγο

Μην είστε πάντα λευκοί πουκάμισο. Παίζοντας με την αντίθεση και τον εικονικό συνδυασμό χρώματος - και το σχέδιο στην εκτύπωση - σύντομα θα μάθετε τι λειτουργεί και τι όχι.

Η ιδέα είναι να αποκαλύψετε μερικούς συνδυασμούς go-to που ταιριάζουν στον τόνο του δέρματός σας και το προσωπικό στυλ σας, καθιστώντας ντυμένοι το πρωί της Δευτέρας, ακριβώς αυτό λίγο πιο εύκολο. Ο χρυσός κανόνας; Η γραβάτα σας πρέπει πάντα να είναι πιο σκοτεινή από το πουκάμισό σας, χωρίς εξαίρεση.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ: Αυτοί οι δεσμοί θα πάρουν το παιχνίδι σου από το μηδέν στον ήρωα

1/9

2/9

3/9

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα