Εξοικονομήστε το χρόνο και τα χρήματα με αυτά τα Hairstyles Men's Low Maintenance

Anonim

Ο άνθρωπος με χαμηλή συντήρηση μπορεί να αισθάνεται εκτός χώρου γύρω από συμβουλές στυλ και οδηγούς καλλωπισμού. Το μόνο που θέλει είναι να κρατήσει τα πράγματα απλά, ενώ οι γκουρού και οι κομμωτές μόδας τον βομβαρδίζουν με συνεχείς κλήσεις να φορούν περισσότερα, να κάνουν περισσότερα, να είναι περισσότερα.

Δεν είναι εδώ στο D'Marge. Εκτιμούμε τα dandies εξίσου με τους dudes κάτω από τη γη. Ίσως δεν έχετε τις δεξιότητες. Ίσως δεν έχετε το χρόνο. Ίσως να είσαι πολύ τεμπέλης για να πατήσω. Όποιο και αν είναι ο λόγος που προτιμάτε τα αβίαστα μαλλιά, έχουμε συγκεντρώσει πέντε στυλ που θα σας φανεί καλό με λίγη δουλειά.

Ξυρισμένο στην τελειότητα

Ας βγούμε από το δρόμο τώρα. Κανένα κομμωτήριο δεν έχει λιγότερη συντήρηση από ότι δεν έχει καθόλου μαλλιά. Εάν το τριχωτό της κεφαλής σας είναι φυσικά ομαλό, αυτό είναι ένα μη-brainer. Εάν δεν είστε ευλογημένοι με φαλάκρα, είναι ακόμα ένα από τα πιο εύκολο βλέμμα για να επιτευχθεί. Η μόνη απαίτηση να τραβήξει αυτό το αντι-στυλ είναι ένα όμορφα διαμορφωμένο κεφάλι.

Ενσωματωμένα Buzzed

Ένα buzzcut είναι αρσενικό και απαιτεί ελάχιστη άσκηση. Rock it με κανένα προϊόν ή στυλ με λίγη επικόλληση για μια πιο περιποιημένη ματιά. Το ολοκαίνουργιο buzz σας μπορεί να συμπληρωθεί από μια κοντή, όμορφα διακοσμημένη γενειάδα που εξαλείφει την ανάγκη για καθημερινή ξυρίσματος και διπλασιάζει τη χαμηλή ισχύ συντήρησης.

Σμίκρυνση πίσω

Ονομάστε μια στρατιωτική επιστροφή ή ένα Macklemore copycat. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η κάτω ή παραδοσιακή κοπή είναι μια εύκολη επιλογή ακόμα και για τον πιο ανίκανη άνθρωπο. Κρατήστε τα μαλλιά κοντά στο πίσω μέρος και τις πλευρές, και μακριά από την κορυφή, χωρίς ανάμειξη μεταξύ τους. Αφήστε την κορυφή ανέγγιχτη, τραβήξτε την προς τα πίσω και προσθέστε λίγο ροδόχρουν για το κηλιδωτό αποτέλεσμα. Θα χρειαστούν 2 λεπτά και είσαι η πόρτα μας.

Shaggy Όπως την Κυριακή το πρωί

Αν είσαι εφηβικός αγόρι με μια συντριβή στο Taylor Swift ή ένα surfy μάγκα που του αρέσει το φαινόμενο του θαλασσινού νερού, αυτό είναι το βλέμμα σου. Μεγαλώστε τα μαλλιά μακριά και χαλαρά. Το κόβουμε σε στρώματα με μια ελαφρώς αδέσμευτη αίσθηση της κεφαλής. Για να στυλ, απλά εφαρμόστε το προϊόν σε υγρά μαλλιά και ανακινήστε. Συνεχίστε να τρέμεις όλη την ημέρα. Κάνει τους οπαδούς να χάνονται.

Live Long (& Δεσμεύστε το πίσω)

Εάν λειτουργεί για τον Jared Leto και τον Willy Cartier, πόσο κακό μπορεί να είναι; Δεν είναι καλό σύνθημα ζωής, αλλά μια καλή προσέγγιση στα μαλλιά για τους περιπετειώδεις άνδρες. Ο Λέτο έριξε την προσοχή, και τα τσιμπήματα, στον άνεμο, αφήνοντας τις πλούσιες κλειδαριές του να φτάσουν σε εντυπωσιακά επίπεδα Ιησού. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε αστέρες ροκ, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να μοιάσετε με ένα.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson