Η μάχη του Ryan Reynolds με το άγχος αποδεικνύει ότι η αντίληψη των ψυχικών υγιών των ανδρών αλλάζει

Anonim

"Γεια, πως πάει?"

"Ναι, καλά, πώς σε κάνει;"

"Ναι, δεν είναι κακό, δεν είναι κακό."

Σε ποιο σημείο αρχίζει η ευγενής τέχνη να μην φέρετε τους φίλους σας όταν έχετε μια κακή μέρα να επηρεάσει την ψυχική σας υγεία; Είναι ακόμα ταμπού για παιδιά να μιλάνε για τα συναισθήματά τους ~; Κανένα από αυτά τα ερωτήματα δεν έχει απλή απάντηση. Ωστόσο, αν η τελευταία συνέντευξη του Ryan Reynolds με τους New York Times είναι κάτι που θα περάσει, οι καιροί αλλάζουν.

Στην αφηρημένη συνέντευξη, το αστέρι του Deadpool αποκάλυψε: "Έχω άγχος, έχω πάντα άγχος. Με το φανταχτερό" είμαι ανήσυχος για αυτό το είδος "πράγμα, και έχω βρεθεί στα βάθη της πιο σκοτεινό άκρο του φάσματος, το οποίο δεν είναι διασκεδαστικό "( NYT ).

"Πριν από κάθε εμφάνιση ραδιοφωνικής εκπομπής, παίρνει ραβδώσεις από φόβο και ναυτία και γίνεται πεπεισμένος ότι μπορεί να πεθάνει".

Αν και πιστέψει τον πατέρα του με τη διδασκαλία του για να είναι, "Παρακολουθήστε, ακούστε προσεκτικά και να τραβήξει τραγωδία για τον παράλογο, " Reynolds είπε στους The Times ότι το άγχος άρχισε σε πολύ μικρή ηλικία, όταν έγινε " σπίτι και κούρεμα το γκαζόν, προσπαθώντας να διορθώσετε "οτιδήποτε μπορεί να θέσει τον πατέρα του μακριά."

Εκτός από το χιούμορ, για να ασχοληθεί με το άγχος, ο Reynolds είπε στο NYT ότι χρησιμοποιεί την εφαρμογή Headspace και υπενθυμίζει ότι μόλις περάσει στη σκηνή η αίσθηση θα εξαφανιστεί. "Όταν ανοίξει η κουρτίνα, ενεργοποιώ αυτό το γόνατο, και το είδος του αναλαμβάνει και πηγαίνει μακριά πάλι όταν βγαίνω από το σετ".

Ανεξάρτητα από το ποιο βιβλίο παιδιών διαβάζω στο κραυγάζω μωρό μου σε ένα αεροπλάνο, το ηθικό της ιστορίας είναι πάντα κάτι για μια αγγειεκτομή.

- Ryan Reynolds (@VancityReynolds) 7 Αυγούστου 2016

Για να συζητήσουμε τη σημασία του Reynolds να ανοίξει δημόσια, χτυπήσαμε τον Luc Wiesman, ιδρυτή του D'Marge, ο οποίος είπε ότι αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ψυχική υγεία των ανδρών:

"Αρσενικές διασημότητες που μιλάνε ανοιχτά για το άγχος και την κατάθλιψη είναι ένα τεράστιο βήμα προς τους άντρες να βλέπουν το ζήτημα σε ένα πιο θετικό και διαχειρίσιμο φως. Επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους, όμως τόσοι πολλοί αρνούνται να μιλήσουν γι 'αυτό. Πλήρης πίστωση στον Ryan για να ξεπεράσει τον εαυτό του και να μιλήσει γι 'αυτό. "

Η αντίδραση των ανδρών στο Reddit, ένας τόπος που είναι γνωστός περισσότερο για φαύλους τρόλεμους παρά για συναισθηματικούς epiphanies, υποδηλώνει επίσης ότι τα παιδιά αρχίζουν να βλέπουν το άγχος και την κατάθλιψη σε ένα νέο φως. Έχει έρθει κάποια στιγμή, σίγουρα, αλλά αυτές οι απαντήσεις στη συνέντευξη του Reynolds υπογραμμίζουν πόσο μακριά έχουμε έρθει από τότε που μιλούσαμε για κάτι άλλο εκτός από τον αθλητισμό μας κέρδισε μια αμήχανη σιωπή.

  • Το άγχος δεν είναι αστείο. Μερικές φορές είναι μια εβδομάδα ή δύο από ευερέθιστο έντερο και κακά σκατά, και μερικές φορές είναι ένα κομμάτι στο λαιμό σας. Μερικές φορές είναι ανησυχητικό για ένα χτύπημα στο πόδι σας και μερικές φορές αισθάνεται ζάλη για κανένα λόγο καθόλου.
  • Το άγχος μπορεί να εκδηλωθεί σωματικά και να είναι αρκετά εξασθενητικό. Νομίζω ότι είναι κάτι που οι άνθρωποι που δεν το καταλαβαίνουν. Δεν είναι μόνο νευρικό. Είναι σωματικά συμπτώματα ενός συναισθηματικού πανικού που δεν γνωρίζετε καν ότι αντιμετωπίζετε.
  • Έφυγα από την εργασία μια μέρα εξαιτίας αιχμηρών πόνων στο στήθος μου. Νομίζω ότι ήταν καρδιακή προσβολή (δεν ήταν). Σχεδόν είχε μια πραγματική καρδιακή προσβολή όταν ήρθε ο λογαριασμός.
  • Είναι σαν ένα κακό alter ego. Ξέρει ακριβώς τι φοβάσαι σε εκείνο το σημείο και αυτό είναι ακριβώς που σας χτυπά.
  • Είμαι ζωντανός με το GAD για περίπου 9 χρόνια (και im 24) τώρα, και συγκέντρωσα τη δύναμη να πάω σε έναν ψυχίατρο, όπως πριν από 9 μήνες επειδή εκδηλώθηκε και στην κατάθλιψη. Γαμώτο το τραχύ του.

Και δεν ήταν μόνο ομολογίες. Οι αναγνώστες ήταν επίσης έτοιμοι να προσφέρουν κίνητρα και υποστήριξη.

  • Συγχαρητήρια για την εύρεση του τρόπου σας σε έναν ψυχίατρο. Αυτό το βήμα είναι δύσκολο να το κάνει, αλλά μόλις τελειώσει, είστε στο δρόμο σας σε κάποιο καλό κακό.
  • Χαίρομαι που βάζετε στα λόγια τα συναισθήματα που αισθάνομαι.
  • Μερικές φορές διαβάζεις κάτι και είναι σαν "το wow που το παίρνει αυτό το άτομο" με βοηθά να αισθάνομαι καλύτερα γνωρίζοντας ότι δεν είμαι μόνος!
  • Έχω το ίδιο πράγμα. Η άσκηση με βοηθά πολύ. Ειδικά τρέξιμο. Είχα μια κακή λίγες μέρες και είναι χάλια. Πάντα πρέπει να κάνω κάτι.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα