Ο πραγματικός λόγος που ποτέ δεν θα είναι σε σχήμα και τι να κάνει γι 'αυτό

Anonim

Ως προσωπικός εκπαιδευτής έχω γνώση πολλών ανθρώπινων συμπεριφορών.

Η νωρίς Τετάρτη μου μπορεί να περάσει με έναν εντονότατο διευθυντή μεσαίου επιπέδου μιας μικρής επιχείρησης που έχει κρίση ταυτότητας, δεν κοιμήθηκε και καθυστέρησε στην εκπαίδευση.

Το μεσημέρι, ένας πελάτης που πέταξε το βράδυ πριν από τη Βόρεια Αμερική σε 4-5 ώρες ύπνου περνάει από το ζέσταμά μας ενώ συζητάμε για την πρόσβαση σε γραμμές σωλήνων με έναν αφρικανικό πολιτικό.

Η νοοτροπία που πρέπει να έχετε

Αυτά είναι τέλεια παραδείγματα πελατών, που μπορούν να δείξουν 110 τοις εκατό εστίαση στη σύνοδο και στη συνέχεια κάντε κλικ στην προετοιμασία της συνάντησης το λεπτό που θα τελειώσουμε, καθώς κατευθύνονται στην πόλη για να υπογράψουν συμβόλαια μίσθωσης δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι που ζουν την πραγματικότητά τους, τόσο έντονα με διαφορετικούς τρόπους, τόσο απασχολημένοι. Και αυτός είναι ο τύπος του ατόμου που πρέπει να γίνετε, αν θέλετε να γίνετε ταιριασμένοι, σχισμένοι, συναρμολογημένοι ή οποιοσδήποτε φυσικοί στόχοι σας.

Αλλά γιατί δεν έχετε ποτέ φτάσει εκεί;

Η ένταση είναι αυτοεπαγρύπνηση. Καθώς τα δέντρα εξαφανίζονται μέσα στο δάσος, η ικανότητά μας να επικεντρωνόμαστε στο έργο που μας απασχολεί καθίσταται συννεφιασμένη από τους καταλόγους μας. Εάν οι ώρες γραφείου σας είναι από τις 10 π.μ.-6 μ.μ. ή από τις 5 π.μ.-12 π.μ., ο όρος «απασχολημένος» είναι συνήθως ένας όρος που πετάμε όταν έχουμε χάσει τον έλεγχο των ωραρίων λόγω εξωτερικών μεταβλητών.

Οι επιλογές σας γίνονται αντιδραστικές και χάνετε τον έλεγχο

Εάν είστε ακατάλληλοι, πιθανόν να χρησιμοποιείτε το χρόνο διακοπής σας για να μιμηθείτε παρά να ανακτήσετε. Καθώς η γυμναστική Yoda είπε κάποτε: "Εξαντλήθηκαν οι καλές μας προθέσεις, για υγιή διαβίωση βγαίνουν από το παράθυρο". Με άλλα λόγια, πάρτε τα χέρια σας έξω από το γυμναστήριο και θα δείτε τα αποτελέσματα.

Οι εβδομάδες σας δεν γίνονται μαζικά απασχολημένες

Τα μοτίβα είναι εμφανή αν εργάζεστε σε βάρδιες, βλέπετε πελάτες όλη την ημέρα ή γνωρίζετε ότι οι Πέμπτες είναι διακρατική ημέρα ταξιδιού. Τονίζουμε και ασχολούμαστε όταν πιέζουμε τα όρια, παραβλέπουμε αυτά τα προβλέψιμα μοτίβα και παίρνουμε αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο τις επιδόσεις μας στο γυμναστήριο.

Overbooking Σαββατοκύριακα σας είναι το μεγαλύτερο λάθος σας

Κάνοντας αυτό θα εξασφαλίσει ότι έχετε λίγο χρόνο για να αναπαυθεί το σώμα. Η παροχή χρόνου για ανάπαυση και αποκατάσταση είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα σενάρια. Ομοίως, πέρα ​​από τη δέσμευση των εβδομαδιαίων νυχτεριών συνήθως αφήνει τους επαγγελματίες εξαντληθεί έρχονται το Σαββατοκύριακο και ψάχνουν για μούδιασμα συμπεριφορές, όπως κακές επιλογές τροφίμων και πάρα πολύ αλκοόλ.

Αυτές οι συνήθειες συνθέτουν τον εαυτό του

Κάποιος που αγωνίζεται ψάχνει για καθησυχασμό. Ενώ κάποιος που βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού του, φαίνεται σίγουρος και ικανός. Άλλοι βλέπουν τον πρώην ως χάος, ο τελευταίος ως ηγέτης. Το χάος ψάχνει για ένα ποτό την Παρασκευή, ο ηγέτης έχει στόχους να χτυπήσει και να σηκωθεί νωρίς για ένα τρέξιμο το Σάββατο.

Έχουν πολύ διαφορετικά Σαββατοκύριακα και καθώς ο κύκλος διαιωνίζει τον εαυτό τους, αντιμετωπίζονται διαφορετικά και μεγαλώνουν σε διαφορετικά αποτελέσματα. Αυτά τα αποτελέσματα καθορίζονται στην καθημερινή μας συμπεριφορά.

Ξεπεράστε τις δικαιολογίες μέσω της ανθεκτικότητας

Είναι πάντα ευκολότερο να λέγεται παρά να γίνει, αλλά η απόδοση είναι να μάθεις από πού θέλεις να φτάσεις και να βελτιστοποιήσεις τις καθημερινές επιλογές σου για να φτάσεις εκεί.

Καθιστώντας και δίνοντας προτεραιότητα σε ό, τι είναι σημαντικό για εσάς στο τρέχον στάδιο της ζωής σας, μπορείτε να πάρετε μια τεράστια σαφήνεια στις καθημερινές επιλογές ρουτίνας που πρέπει να κάνετε. Το πρώτο βήμα είναι να προσδιορίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς και, συνεπώς, τι πρέπει να χωρέσει σε κάθε εβδομάδα σας.

Από εκεί, οι στόχοι μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να εξαλείψουν τις καταθλιπτικές σας συμπεριφορές, αφήνοντας χρόνο για μεγαλύτερη κίνηση προς τα εμπρός.

Η Beyonce, όπως και εσένα, έχει μόνο 24 ώρες την ημέρα. Το πόσιμο, η τηλεόραση και τα κοινωνικά μέσα όταν συνδυάζονται παίρνουν ένα τεράστιο χρονικό διάστημα. Οι συμπεριφορές "μνήμης" που αποσπούν το μυαλό δρουν ως μηχανισμοί αντιμετώπισης για την ένταση της ημέρας.

Ως απλή μελέτη περίπτωσης, ας πούμε ότι κάνετε:

  • 3 ώρες πίνοντας την Παρασκευή και το Σάββατο
  • Συνδυάζεται με μια ώρα τηλεόρασης μια νύχτα
  • Ελέγξτε το Facebook και το Instagram για 5 λεπτά τρεις φορές την ημέρα.

Αυτό αντιστοιχεί σε 14 ώρες και 45 λεπτά την εβδομάδα, που αντιστοιχούν στο 22% ή στο ξύπνιο σας χρόνο ή σε 2 ώρες άσκησης την ημέρα.

Ο χρόνος διακοπής, ο χρόνος άσκησης και ο χρόνος προετοιμασίας φαγητού είναι να δημιουργήσετε χώρο στο κεφάλι σας για σαφήνεια.

Η κατανόηση του σταδίου της ζωής σας, των προτεραιοτήτων σας και των επιπτώσεων των επιλογών σας είναι καθοριστικής σημασίας εάν το διάστημα είναι να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Με άλλα λόγια, για να κάνετε χρόνο για γυμναστήριο, ισορροπήστε το πρόγραμμά σας με τις προτεραιότητές σας και κολλήστε στα όπλα σας. Θα χρειαστούν την πλήρη ψυχική και σωματική σας προσοχή για να μεγαλώσουν.

Η Jordan Ponder είναι ο ιδρυτής του Paramount Recreation Club & Transform Health στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Το Transform Health έχει δημιουργηθεί για να εμπνεύσει τη συνήθη υγεία και να βελτιώσει τις επιδόσεις. Επικοινωνήστε με την Ιορδανία για να κανονίσετε μια διατροφή, γυμναστήριο και διαβούλευση με τον τρόπο ζωής.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson