Ο OMEGA κυκλοφόρησε ένα τρομερό ρολόι Superhero, αλλά δεν μπορείτε να το πετύχετε γιατί εξαντλήθηκε σε 2 ώρες

Anonim

Η απόκτηση αποκλειστικών ρολογιών μπορεί να είναι ένα ασταθές παιχνίδι. Η ολλανδική ωρολογοποιός ωμέγα της ωρίμανσης OMEGA κυκλοφόρησε το δεύτερο ρολόι από την άκρως δημοφιλή καμπάνια #SpeedyTuesday - μια ιδέα που επιτρέπει σε καταλαβαίνωτους πελάτες από όλο τον κόσμο να αγοράσουν ένα αποκλειστικό κομμάτι Speedmaster διαθέσιμο μόνο μέσω του καναλιού @OMEGA Instagram.

Είναι έξυπνο μάρκετινγκ, αλλά υποστηρίζεται επίσης από ένα καταπληκτικό ωραίο ρολόι και αν χρειάζεστε απόδειξη ότι, πώς ακούγονται όλα τα 2, 012 κομμάτια που πωλούνται σε λιγότερο από δύο ώρες;

Αυτό είναι πιο γρήγορο από ό, τι σας κάνει να χτίσετε ένα μονόπλευρο σκαμνί IKEA. Ο αξιόπιστος ένοχος ήταν η Speedmaster Limited Edition της OMEGA 42mm "Ultraman", η οποία εξαντλούσε την κατανομή της σε περίπου 1 ώρα, 53 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα.

Το εντυπωσιακό κομμάτι των βραχιολιών είναι ένα αφιέρωμα στον τίτλο του Ιάπωνα υπερήρωου που είναι γνωστός ως Ultraman ο οποίος βασίλευσε τις τελευταίες στις τηλεοπτικές οθόνες στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Σκεφτείτε τον ως ιδρυτή του "γιγαντιαίου τέρας" του Kaiju παράλληλα με εικόνες όπως το Godzilla.

Το ρολόι αντλεί έμπνευση από αυτόν τον χαρακτήρα kitsch ενώ συνδυάζεται με αυθεντικά πιστοποιητικά διαστημικού ταξιδιού που δανείστηκαν από το 1967 "Moonwatch" της OMEGA - γνωστό και ως το πρώτο ρολόι στο φεγγάρι.

Οι ομοιότητες μεταξύ των ρολογιών περιλαμβάνουν τις ίδιες διαστάσεις και τη σκιά του εντυπωσιακού πορτοκαλί. Αυτό το θέμα χρώματος εκτείνεται επίσης σε μαύρο και πορτοκαλί πλαίσιο που τοποθετείται σε ανοδιωμένο αλουμίνιο. Μια θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι μήκους 42mm φιλοξενεί τη μετακίνηση διαμέτρου 1861 της OMEGA, η οποία παρέχει λειτουργίες ωρών και λεπτών παράλληλα με τρεις μετρητές χρονογράφου. Η αντίθεση είναι εμφανής, χάρη σε έναν μαύρο και πορτοκαλί δίσκο με λεπτομερείς λεπτομέρειες και παλαιά οικόπεδα.

Ένα πασχαλινό αυγό για να κοιτάξει έξω είναι το λεπτό subdial στις 3 η ώρα που χαρακτηρίζει τα πρώτα 3 λεπτά picked-out σε πορτοκαλί - ένα νεύμα για Ultraman που ήταν σε θέση μόνο να παραμείνει σε superhero mode για 3 λεπτά. Υπάρχει επίσης μια κρυμμένη σιλουέτα του ήρωα στο subdial δευτερολέπτων στις 9 η ώρα που αποκαλύπτεται με ένα ειδικό εργαλείο που συνοδεύει το ρολόι. Αυτό το εργαλείο είναι διαμορφωμένο από την 'Beta Capsule' της Ultraman, η οποία συνοδεύεται από μια λάμπα UV, για να αποκαλύψει το μοτίβο όταν λάμπει πάνω στον επιλογέα.

Η σωστή στρογγυλοποίηση είναι ένα αποθεματικό ισχύος 48 ωρών, αντίσταση νερού 50 μέτρων, χαρακτική NASA στην κασέτα και ένα μαύρο και πορτοκαλί ιμάντα NATO μαζί με ένα μαύρο δερμάτινο λουράκι. Όσοι είναι τυχεροί για να πάρουν κάποιον μπορούν να το κρατήσουν ασφαλείς σε ένα δροσερό εξαγωνικό κουτί το οποίο είναι ένα αφιέρωμα στο φουτουριστικό τραπέζι που χρησιμοποιεί η ομάδα του Monster Attack της Ultraman.

Το OMEGA Speedy Τρίτη 2 "Ultraman" λιανέψει για US $ 7.100 και μπορούμε να περιγράψουμε μόνο πώς αισθανθήκαμε για τις ειδήσεις μέσω μιας σειράς Ultraman GIFs.

Όταν το ρολόι ανακοινώθηκε.

Όταν το ρολόι εξαντλήθηκε.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα