Το Virgil Abloh του Off-White είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Νέων Ανδρών της Louis Vuitton

Anonim

Μαζικές ειδήσεις από την παγκόσμια σκηνή μόδας σήμερα με LVMH ανακοινώνοντας ότι Off-White σχεδιαστής Virgil Abloh έχει έρθει στο σκάφος ως καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton των ανδρικών ενδυμάτων.

Ο Abloh και το Off-White σήμα του είναι μια παγκόσμια δύναμη στη σκηνική σκηνή, αλλά πριν από αυτό ο Αμερικανός σχεδιαστής ανέβηκε σε εξέχουσα θέση ως δημιουργικός διευθυντής της Kanye West. Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια σειρά από συλλογικά πάνινα παπούτσια με τη Nike, τα οποία έγιναν μερικά από τα πιο περιζήτητα χτυπήματα στον κόσμο σήμερα.

Ενώ η άφιξη του Abloh στο Louis Vuitton είχε φημολογηθεί τους τελευταίους μήνες, είναι η αστρική κληρονομιά που αναλαμβάνει από τον προκάτοχό του Kim Jones που θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Ο Jones ήταν ο εγκέφαλος πίσω από την Ανώτατη συνεργασία της Louis Vuitton, η οποία είδε την ευρωπαϊκή μάρκα πολυτέλειας σε μια προσοδοφόρα αγορά.

Μπορεί ο Abloh να αναδημιουργήσει την ίδια διαφημιστική εκστρατεία προσθέτοντας το δικό του άγγιγμα της μαύρης μαγείας; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

"Αισθάνομαι ενθουσιασμένος. Αυτή η ευκαιρία να σκεφτεί κανείς τι σημαίνει το επόμενο κεφάλαιο σχεδιασμού και πολυτέλειας σε ένα εμπορικό σήμα που αντιπροσωπεύει την κορυφή της πολυτέλειας ήταν πάντα ένας στόχος στα πιο τρελά όνειρά μου. Και για να δείξουμε σε μια νεότερη γενιά ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος που κάποιος σε τέτοια θέση πρέπει να εξετάσει είναι ένα φανταστικά σύγχρονο πνεύμα για να ξεκινήσει ", ανέφερε ο Abloh σε μια δήλωση.

Μία θέση που μοιράστηκε @virgilabloh στις 25 Μαρτίου 2018 στις 9:43 μ.μ. PDT

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα