Ο Nick Jonas αποκαλύπτει το μυστικό για να ταιριάζει το πουλόβερ σου με αθλητικά παπούτσια

Anonim

Θα σκέφτεστε ότι η ταλάντευση ενός πουλόβερ θα ήταν μια ευθεία υπόθεση. Τεχνικά θα έκανες λάθος.

Το βιβλίο κανόνων μόδας υπαγορεύει ότι ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό καλά είναι να ταιριάζει με τα παπούτσια σας. Τώρα δεν εννοούμε να φοράτε παπούτσια κλόουν αν είστε βαρελοειδής βαφή μέχρι κορυφή (γιατί και εσείς φοράτε γραβάτα βαφής;), αλλά περισσότερο εάν το μοτίβο πουλόβερ διαθέτει εντυπωσιακό πρωτεύον χρώμα, εργάζονται ότι στα υποδήματα σας για ένα πολύ casual-cool εμφάνιση.

Απλώς δουλεύει στο τμήμα που προσελκύει την προσοχή, χωρίς να φτάνει τελείως σε υπερατλαντική περιοχή.

Ένα καλό παράδειγμα του αγώνα πουλόβερ-ύπουλος είναι ο Nick Jonas ο οποίος ζευγάρι το μαύρο πουλόβερ του με ένα φωτεινό κόκκινο ροζ μοτίβο με κόκκινα slip-ons όταν εντοπίστηκε σε ένα εστιατόριο στην Καλιφόρνια.

Τα μάτια επικεντρώνονται σε δύο περιοχές: τον κορμό του και τα πόδια του. Το υπόλοιπο είναι σπορ με κωνικούς μαύρους chinos, ένα ταιριαστό μαύρο ρολόι και ένα μαύρο πακέτο fanny που δεν φοριέται γύρω από τη μέση όπως ο Dwayne Johnson.

Αν χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις για αυτή την ματιά στη δουλειά, ρίξτε μια ματιά στη γκαλερί όπου συμπεριλάβαμε τον Μιχαήλ Β. Ιορδάνη ως ένα καλό παράδειγμα ενός combo παπουτσιών-παπουτσιών-χρωμάτων που χρησιμοποιούσαμε.

Όπως είπε κάποτε ο John Connor, "εύκολο χρήμα".

1/3

Νικ Jonas

2/3

Νικ Jonas

3/3

Μιχαήλ Β. Ιορδάνη

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα