Οι πιο περίεργες ιδέες από το Κίνημα "Όχι Fap"

Anonim

Από το "Μην περιμένετε να έρχονται οι γυναίκες να συρρέουν απέναντί ​​σας μόνο επειδή δεν έχετε ξεφύγει σε 2 μέρες" στο "Δεν έχει να κάνει με ντοπαμίνη;" η ανατροφοδότηση από το "no-fappers" ήταν ίση μέρη διορατικό και ξεκαρδιστική. Η 90ήμερη πρόκληση, η οποία καταγράφηκε σε ένα νήμα του Reddit, "Get a New Grip On Life", ξεκίνησε ως μερικοί τύποι που μοιράζονταν πως η αποχή από τον αυνανισμό βελτίωσε τη ζωή τους και, με τα χρόνια, έχει εξελιχθεί σε μια πλήρη εμφάνιση.

Πολλοί συμμετέχοντες αποδίδουν την αποχή τους από τον αυνανισμό, ενισχύοντας τα κίνητρά τους, τη ζωτικότητα και τις κοινωνικές δεξιότητές τους - τόσο πολύ ώστε να συνεχίσουν την τάση ακόμα και μετά τις 90 ημέρες (ή ό, τι χρονικό διάστημα έχουν θέσει). Λοιπόν, τι είναι πραγματικά να μην το w * nk για δύο μήνες; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Γιατί το έκαναν

 • Αν και μερικοί άνδρες πήραν την πρόκληση να αντιμετωπίσουν σοβαρά ζητήματα όπως ο εθισμός και το άγχος των πορνοβίων, ο παλιός σύντροφος Craig είχε ένα τελικό κίνητρο: «Σκεφτείτε ότι όλη αυτή η πολύτιμη δύναμη ζωής εκσπερματώθηκε στο Kleenex. Με κάνει να νιώθω άρρωστος απλά να το σκέφτομαι. "
 • Άλλοι λόγοι, από άλλα «fapstronauts», «έχω ακούσει όταν δεν γεμίζεις τα θρεπτικά συστατικά από το σπέρμα σου να επιστρέφουν στο σώμα σου και να σε κάνουν πιο δυνατούς» (όπως το ακούγεται αυτό, δυστυχώς έχει μύθος) .
 • Ένας άνδρας 37 ετών που ονομάζεται Rob αποκάλυψε στο Metro ότι ξεκίνησε την πρόκληση όταν συνειδητοποίησε: «Πίσω από παλιά εργάστηκε σκληρά για να γίνει εξειδικευμένος ως κυνηγός ή μουσικός ή αφηγητής ή οτιδήποτε σας έκανε πιο πιθανό να βρει κάποιον σύντροφο. Με το wanking, απομακρύνεστε από οποιοδήποτε κίνητρο για να κατεβείτε από τον κώλο σας και να κάνετε κάτι ".
 • Άλλοι είχαν μια πιο επιστημονική αντίληψη, παρομοιάζοντας την τάση τους να γίνουν εθισμένοι στα ναρκωτικά (ή τα κοινωνικά μέσα, για αυτό το θέμα), «Όποτε απομακρύνετε από το στόμα σας απελευθερώνετε ένα φορτίο ντοπαμίνης, αλλά με την πάροδο του χρόνου γίνεστε όλο και λιγότερο ευαίσθητοι, οπότε η ντοπαμίνη ουσιαστικά δεν κάνει τίποτα ».
 • Ο χρήστης Reddit Kuhzzy συμφώνησε, λέγοντας: "Μόλις συνειδητοποίησα πως ήταν η πορνογραφία. Είναι σαν να κάνεις ναρκωτικά, χρειάζεσαι ένα μεγαλύτερο και μεγαλύτερο χτύπημα για να πάρεις το ίδιο συναίσθημα, τότε τελικά είναι σχεδόν αδύνατο να πάρεις το ίδιο καλό συναίσθημα., Έχω τελειώσει με αυτά τα σκατά. Είμαι μόνο 16 ετών, έτσι είναι τώρα ή ποτέ να γυρίσω τη ζωή μου. Ημέρα 1, Επιθυμείτε μου τύχη. "
 • Ουσιαστικά όμως το γενικό συναίσθημα ήταν ότι ο αυνανισμός κόβει το σώμα σου να σκέφτεται ότι έχει επιτύχει τον εξελικτικό του στόχο (όσο αφορά τον εγκέφαλό σου όταν έχεις νικήσει - έκανες μωρό) που μπορεί να οδηγήσει σε αδικαιολόγητη τεμπελιά -Η αποφυγή του αυνανισμού μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση.

Βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις

 • Ο κιθαρίστας Indie 85 είπε: «Χρησιμοποιώ τη σεξουαλική μου ενέργεια για να βελτιώσω τον εαυτό μου με τη μετάβαση στο γυμναστήριο».
 • Ο Sean το βρήκε πιο δύσκολο, λέγοντας: "έγινα πιο επιθετικός με τους ανθρώπους, λιγότερο υπομονετικός. Σε μικρότερη ασφάλεια. "
 • Πολλοί παραδέχτηκαν ότι, "Η αποτρίχωση δεν το καθιστά πιο δύσκολο να κοιμηθεί".
 • Ο χρήστης Reddit Haritmeangreen προειδοποίησε για τις αναπόφευκτες προτροπές: «Ήταν τρομερό τις πρώτες δύο εβδομάδες και ήμουν τρελός, σχεδόν το έχανα. Αλλά θα ήθελα μόνο να πάρω ένα βήμα πίσω και να δούμε τι προσπαθώ να επιτύχω εδώ. Ακόμη και μετά την 40η μέρα, πήρα έντονη προτροπή. Ξέρετε, υπάρχει αυτή η οργή που παίρνει ακριβώς το μυαλό σας και σας κάνει να σκεφτείτε το σεξ όλη την ώρα. Αλλά το έχω ελέγξει. "

Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα

 • Ο χρήστης Reddit Haritmeangreen, αφού ξεπέρασε τις πρώτες εβδομάδες, δήλωσε ότι η πρόκληση "no-fap" κατέληξε να βελτιώνει τον ύπνο του: "Πριν από το NoFap, ο κύκλος του ύπνου ήταν ασταθής και θα κοιμηθώ με το laptop μου στο στομάχι μου, ή 3 π.μ., αλλά τώρα έχω δομημένες χρονικές στιγμές ύπνου και αισθάνεται τόσο καλή.
 • Περαιτέρω συνέπειες εντοπίστηκαν στη σεξουαλική ζωή των συμμετεχόντων: «Μόνο έκανα σεξ με τυχαίες γυναίκες, συνδέοντάς τις μαζί τους και να μην τους τηλεφωνήσω ξανά. Αλλά είμαι ασθενής τώρα και δεν αφήνω το σεξ να οδηγήσει τη σχέση μου. "
 • Άλλοι χρήστες δήλωσαν ότι μόλις περάσουν τις πρώτες εβδομάδες κέρδισαν ενισχυμένες δυνάμεις συγκέντρωσης.
 • Άλλοι ανέφεραν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να μιλάνε με κορίτσια. "Το Wanking, ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ, χάρη στην ελεύθερη πορνογραφία, είναι ένας τόσο δελεαστικός λόγος για να μείνεις σπίτι. Παίρνω ακόμα καυλιάρης, αλλά τώρα πρέπει πραγματικά να βγούμε έξω και να κάνουμε κάτι γι 'αυτό "( Μετρό ).
 • Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες μειονότητες, με λίγους τύπους που μιλάνε για το πώς δεν αυνανίστηκαν (κατανοητά) τους έκαναν απελπισμένους για σεξ, οδηγώντας σε μηνύματα κειμένου "σκανδαλισμένα" στα exes ή τους συναδέλφους μετά από μερικά ποτά: "Στο παρελθόν θα είχα μόλις έβγαλε τον εαυτό μου και πάει στον ύπνο. "

Κλασικές απαντήσεις

 • "Έχω παρατηρήσει ότι οι hardcore nofappers - αυτοί που λένε ότι δεν έχουν ξαπλωθεί μέσα σε ένα χρόνο - συναντιούνται σαν θρησκευτικοί μανιακοί. Όπως, η μείωση μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε ή οτιδήποτε άλλο, αλλά μιλούν για «υπερδυνάμεις» τόσο πολύ δεν θέλω πραγματικά να συνδεθούν με αυτούς ».
 • "Σίγουρα δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να το βγάλω ".
 • "Συνήθιζα να ρίχνετε παγάκια στο εσώρουχο μου στις χειρότερες μέρες μου".
 • "ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ".
 • "Το Anime με έκανε να υποτροπιάσω."

Πώς να αντιμετωπίσετε την υποτροπή

 • «Κάθε φορά που σπάσω, νιώθω σκατά για λίγες μέρες μετά. Πέρασα τον εαυτό μου για την αποτυχία, επειδή ήταν αδύναμος και δεν είχα πειθαρχία. Μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να εγκατασταθεί η διάθεσή μου και στη συνέχεια να ξεκινήσω πάλι "(BBC).
 • Πάρτε κρύα ντους.
 • "Για όσους διαβάζουν αυτόν που αγωνίζεται, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ. Δεν μπορώ να υπολογίζω πόσες φορές αισθανόμουν να παραιτηθώ από τον εαυτό μου, αλλά συνεχίζαμε από την αρχή. Ξανά και ξανά μέχρι να βελτιωθεί η σειρά μου. Και συνήθως, κάθε φορά που θα ήθελα να προσθέσω μια μέρα στη μακρύτερη σειρά μου, θα ήμουν υποτροπή και μισώ τον εαυτό μου. Αλλά τότε είπα στον εαυτό μου ότι είχα σημειώσει πρόοδο και συνέχισα. "

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα