Οι πιο προσιτές μάρκες κοστουμιών για άνδρες με προϋπολογισμό

Anonim

Είτε είστε φοιτητής σε έναν προϋπολογισμό φασολιών, είτε ο μεγάλος κερδίζοντας πρεσβύτερος που έχει σπαταλήσει την εβδομαδιαία αμοιβή του σε άλλα βασικά κλασικά - φτηνά κοστούμια είναι σαν ένα άτακτο binge, το οποίο απολαμβάνει καλύτερα από μια στιγμή. Η ταχεία μόδα, όπως η McDonald's, έχει τη θέση της για εκείνους τους χρόνους. Απλά μην το καταστήσετε συνήθεια.

Breaking φτηνά κοστούμια κάτω

Τα φτηνά κοστούμια δεν εξισώνονται με την προσαρμογή χαμηλής ποιότητας ή με ένα σακάκι και παντελόνι φτιαγμένο από φρικτά υλικά και πενιχρά κατασκευή. Υπάρχουν πολλά κοστούμια στην αγορά ανδρικών ενδυμάτων σήμερα από διάφορους αξιόπιστους εμπόρους λιανικής πώλησης που μπορούν να εργαστούν απολύτως για το γραφείο και το Σαββατοκύριακο.

Και, σε μια τιμή που θα σας αφήσει με λίγο επιπλέον ka-ching στην τσέπη του στήθους σας. Τώρα που έχει ταξινομηθεί, κάντε κλικ στο slideshow για τα καλύτερα 12 κοστούμια για κάτω από $ 350. Στη συνέχεια, μάθετε πώς να το κομμάτι το βλέμμα μαζί.

Focus On The Fit

Ακόμα και φθηνά κοστούμια πρέπει να ταιριάζουν στο σώμα σας σωστά. Η περικοπή του κοστουμιού σας πρέπει να είναι τέλεια, τρέχει κατά μήκος των περιγραμμάτων του σώματός σας χωρίς να είναι περιοριστική. Οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν μετρηθεί ποτέ επαγγελματικά, επομένως αυτό είναι το σημείο εκκίνησης.

Έχετε ένα πρόσωπο καταστήματος ή ικανό φίλο να μετρήσει το στήθος, τη μέση και το μήκος των ποδιών σας προτού σκεφτείτε το μέγεθός σας. (Τα κοστούμια δεν είναι όπως τα τζιν όπου μπορείτε μερικές φορές να φτερούγες με το τέντωμα, δεδομένου ότι τεντώνουν). Τώρα, με έναν ενημερωμένο υπολογισμό των αναλογιών του σώματός σας, αισθανθείτε ελεύθερος να αγοράσετε κοστούμια τόσο online όσο και instore, με πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ότι η εφαρμογή θα είναι άνετη.

Οι αλλαγές είναι όλα

Ενώ ένα κοστούμι με παραγγελία είναι καλύτερο, θα πρέπει να κατευθυνθείτε στην Κίνα πριν λάβετε κάτι που μπορεί να γίνει με βάση τον προϋπολογισμό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα, μετά την αγορά. Επειδή δεν είστε σούπερ μοντέλο, η τακτοποίηση πιθανότατα θα είναι «μακριά» - πάρα πολύ στο πόδι ή θα αναβοσβήνει ελαφρώς στη μέση, επειδή τα πόδια του ποδοσφαίρου σας αναγκάζουν να ανεβαίνετε σε μέγεθος στο παντελόνι. Κατά γενικό κανόνα, πηγαίνετε ελαφρώς μεγαλύτερα ή μεγαλύτερα από το μέγεθος, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να κόψετε και να παραλάβετε το ύφασμα από ό, τι πρόκειται να επιμηκύνετε.

Πάρτε το κοστούμι σας σε μια τοπική θέση αλλαγής και να του ζητήσετε να ταιριάζει με τις μετρήσεις σας. Η τιμολόγηση, όπως και κάθε υπηρεσία, ποικίλλει και εάν είστε σε σοβαρό προϋπολογισμό, κάνετε την έρευνά σας. Αλλά θυμηθείτε, έχετε ήδη αποθηκεύσει μερικές εκατοντάδες δολάρια αγοράζοντας off-the-rack και από έναν λιανοπωλητή υψηλού δρόμου. Εάν το κοστούμι είναι για δουλειά, θα πάρετε πολλά χιλιόμετρα από αυτό το κομμάτι, έτσι αξίζει την επένδυση. Τώρα αλλάξει, το κοστούμι θα φανεί αυτόματα πιο ακριβό, πράγμα που θέλεις.

Φυσικά Vs. Συνθετικός

Και πάλι, όπως και η επιλογή κατά παραγγελία, θα είστε τυχεροί να βρείτε ένα καθαρό κοστούμι από μαλλί για το εύρος τιμών σας. Ας μιλήσουμε λοιπόν για ύφασμα. Τα περισσότερα φτηνά κοστούμια θα έρθουν σε υλικά κατασκευασμένα από τις ακόλουθες συνθετικές ίνες: πολυεστέρα, βισκόζη, ελαστάνη, λυρά και σπαντέξ.

Τα φθηνότερα κοστούμια θα καυχηθούν μόνο αυτά τα τεχνητά νήματα, τα οποία μπορούν να αναγνωριστούν για την ανθεκτική αίσθηση και τη λάμψη τους. Ωστόσο, τα συνθετικά κοστούμια είναι πιο καυτά για να φορούν το καλοκαίρι και λιγότερο μονωτικά το χειμώνα και δεν αισθάνονται ωραία να αγγίζουν.

Άλλα φτηνά κοστούμια διαθέτουν μίγμα συνθετικών φυσικών ινών ή είναι κατασκευασμένα από ένα καθαρά φυσικό ύφασμα, όπως το βαμβάκι. Τα λινά και το σέικερ πέσουν στην κατηγορία του βαμβακιού, καθώς όλα προέρχονται από φυτά. Τα κοστούμια από φυσικές ίνες είναι αναπνεύσιμα και αισθάνονται πιο όμορφα, αλλά συχνά τσαλακώνουν περισσότερο από συνθετικά και δεν είναι τόσο άφθαρτα.

Κατά κανόνα, διαβάστε την ετικέτα για να καταλάβετε τι κοστούμι που προσπαθείτε και δοκιμάστε σε διαφορετικά μείγματα. Η ελαστική και η λυράρα θα προσφέρουν μια μεγαλύτερη έκταση για κοκαλιάρικες ταιριάζει, τα λινά θα αισθάνονται καλοκαιρινά και πιο casual, και ένα κοστούμι μείγμα από πολυεστέρα θα νιώθει ιδανικό για το γραφείο.

Παραδοσιακότητας για την εργασία

Το φθηνό κοστούμι για εργασία φαίνεται καλύτερα στα παραδοσιακά ουδέτερα - μαύρο, γκρι, ναυτικό και καφέ - και σε ελάχιστες εκτυπώσεις, όπως επιταγές, ψαροκόκαλα ή ψιλοκομμένα (ποτέ παχύ ή ευρύ είδος πυτζάμα). Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα κοστούμι που φαίνεται νεωτεριστικό και επειδή το φτηνό κοστούμι μπορεί να φανεί λιγότερο πολυτέλεια στο ύφασμα σε σύγκριση με περισσότερα μοντέλα πολυτέλειας, η διατήρηση των κλασικών αντικειμένων στο γραφείο θα σας βοηθήσει να φανείτε πιο απολαυστικό.

Πάνω από την αξεσουάρ εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία, πάρα πολύ. Ράξτε μια δεσμευτική επιχειρηματική γραβάτα με μια καλαίσθητη λωρίδα και χρώμα και παίξτε γύρω σας με υφαντά και επίπεδη εμφάνιση επιλογές για υφή διαφορά. Ένα ωραίο ρολόι προσθέτει κάποια στιγμιαία δολάρια στο σύνολο σας. Όπως και οι ποιοτικές, δερμάτινες δαντέλες, πρόσφατα γυαλισμένες. Προσθέστε ένα γιλέκο για να διαμορφώσετε ένα κοστούμι τριών τεμαχίων και είστε δυνατός δαίμονας, αμέσως.

Trend-It το Σαββατοκύριακο

Σχολείο είναι έξω για την εβδομάδα και έτσι είναι επίσης γκρι σας, με ένα μόνο αριθμό. Το Σαββατοκύριακο σημαίνει ότι οι κανόνες του γραφείου είναι έξω και το χρώμα και η αδόμητη προσαρμογή είναι μέσα. Η ομορφιά της φθηνής κοστούμι σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα σε κάθε χρώμα (καλά, σχεδόν). Αλλά οι τάσεις στο χρώμα μπορούν να πειραματιστούν με λίγο off-duty, και εργάζονται μερικές αποχρώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως marsala, μέντα πράσινο και all-λευκό είναι πολύ εφικτή.

Βολικοί έλεγχοι παραθύρων και γεωγραφικές εκτυπώσεις φαίνονται εξαιρετικά το Σαββατοκύριακο και σας δίνουν την ευκαιρία να αναβοσβήνουν κάποια προσωπικότητα. Όχι σε εξαίρετο ράψιμο; Αναρτήστε μια τυπωμένη τσέπη τετράγωνο στο φουσκωτό σακάκι σας και χαλαρώστε τη γραβάτα και τις κάλτσες σας. Και voila, είστε σε τάση, απότομη και κανείς δεν θα ξέρει ποτέ πόσο λίγα έχετε περάσει.

1/19

ASOS

Σε περίπτωση αμφιβολίας, επιλέξτε το δικό του εμπορικό σήμα της ASOS. Προσφέρουν μια σειρά για τους κοκαλιάρικους τύπους και τους μεγαλύτερους συν το μέγεθος.

ΑΓΟΡΑ

2/19

Jack & Jones

Αυτή η απαλή κοκτέιλ μπλε κοστούμι μπορεί να υπερηφανεύεται για την άνεση σε μια λεπτή εφαρμογή. Τα παραδοσιακά πτερύγια, τα δύο ανοίγματα των κουμπιών και οι λειτουργικές τσέπες καθιστούν αυτό τον μοντέρνο αριθμό εργασίας. Διατίθεται από την Asos.

ΑΓΟΡΑ

3/19

Χόρτα & Μαϊμού

Αυτό το κοστούμι σκουλαρίκια, σάλι, έρχεται με μονό κουμπιά και φέρει εσωτερικές τσέπες. Σε ένα κοκαλιάρικο ταιριάζει, είναι μια κομψή νυχτερινή φθορά, που κόβεται κοντά στο σώμα το μεσάνυπτο μπλε. Διατίθεται στην Asos - $ 330

ΑΓΟΡΑ

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson