Οι σύγχρονες μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχουν έρθει σε μεγάλο χρονικό διάστημα και θα μπορούσαν να είναι ο σωτηριακός σας Σωτήρας

Anonim

Για να ξεκινήσω, είμαι είκοσι επτά χρονών που μου κόβω συνεχώς από τότε που ήμουν 18 ετών.

Άρχισε όταν έφθασα στη γενετικά προδιατεθειμένη μου κορυφή "να μεγαλώσω τα μαλλιά μου" ενώ στο Uni. Είχα μια υποστηρικτική πρώην, η οποία, εκ των υστέρων, πρέπει να με αγάπησε πραγματικά για το τεράστιο γεγονός ότι τα μαλλιά μου φάνηκαν αρκετά αποτρόπαια.

Ποτέ δεν μίλησε για τη φλερτ φύση μου (σημείωμα: είναι χρωματιστής στο Μανχάταν) και δεν ήρθε παρά μόνο όταν ο φίλος μου γεμάτος φίλη μου είπε, «Γεια σου, τα μαλλιά σου μοιάζουν με τα σκατά», ότι ήρθα από το σκοτάδι για να δεχτεί αυτό το γεγονός ότι εγώ στην αρχή της νεολαίας μου. ήταν φαλάκρα.

Ίσως γι 'αυτό μου δόθηκε αυτό το κομμάτι για να γράψω στην πρώτη θέση. Μήπως όλοι στο γραφείο του D'Marge έχουν μια όμορφη κεφαλή μαλλιών; Δεν υποφέρουν από την αρσενική φαλάκρα; Είναι αυτός ένας τρόπος για την αγαπημένη ομάδα να προτείνει ότι έχω βύσματα μαλλιών;

Όλα αυτά τα ερωτήματα έρχονται γρήγορα στο μυαλό όταν είδα αυτό το θέμα να εμφανίζεται στα εισερχόμενά μου. Εν πάση περιπτώσει, εδώ είμαστε. Και καθόμουν εδώ, με ένα κρύο βύθισμα που διέρχεται από το σχεδόν φαλακρό τριχωτό της κεφαλής μου, δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι αν τώρα είναι η ώρα για τα βύσματα για τα μαλλιά.

Λαμβάνοντας υπόψη το Final Plug

Ο Lewis Hamilton είναι το παιδί της αφίσας της σημερινής μεταμόσχευσης τρίχας

Δεν μπορώ να ψέμα. Η λέξη "βύσματα μαλλιών" φέρει αρνητικό στίγμα στο μυαλό μου. Μου θυμίζει τον άσχημο γαμπρό μου Larry David, τον θείο μου από το Μπρονξ που καπνίζει ένα πάρα πολλά τσιγάρα στα πλαστικά έπιπλα patio του. Είναι υποψήφιος για βύσματα μαλλιών. όχι εγώ.

Τον αγαπάτε, αλλά δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά να παρατηρήσετε τα 7 χαλίκια πάνω από τις τρίχες που δεν καλύπτουν το γυαλισμένο τριχωτό της κεφαλής. Βύσματα μαλλιών. βύσματα. gah. Ως δάσκαλος για τα λόγια, μερικοί απλά δεν μπορώ να κατεβάζω.

Αλλά όταν παρουσιάζεται σε διαφορετικό πλαίσιο, η ιδέα της «σύνδεσης» των νεκρών ωοθυλακίων μου δεν ακούγεται πολύ απαίσια. Ήξερα αν επρόκειτο να προχωρήσω με αυτή τη σκέψη, θα έπρεπε να ορίσω τους εναλλακτικούς όρους της, όπως "χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών" ή "αποκατάσταση μαλλιών". Απλά παρακαλώ, μην με κάνει να το αποκαλώ "βύσμα" για τα μαλλιά.

Γνωρίζοντας τις διαδικασίες

Μια από τις διαδικασίες

Αφού ήμουν σε θέση να επιτύχει με αυτό, έφτασα έξω στον ξάδερφο μου Tommy που κάνει πλαστική χειρουργική στο Long Island. Δεν κάνει μεταμοσχεύσεις τρίχας συγκεκριμένα, αλλά ήξερα ότι θα είχε τις πληροφορίες που χρειαζόμουν για να προσδιορίσω αν ήθελα αναγέννηση μαλλιών ή όχι.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό που δεν ακούγεται καθόλου ελκυστικό: "χειρουργική επέμβαση κλαπέτου", "επέκταση ιστών", "μείωση του τριχωτού της κεφαλής". τι το πραγματικό f * ck; Αλλά αυτό που πραγματικά αντήχθη και το πιο συνηθισμένο ήταν η μεταμόσχευση μαλλιών, μια τεχνική που αναφέρθηκε σύντομα πριν.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Κάποιος που δεν είναι ο εξαδέλφος μου ξεριζώνει μικρά κομμάτια πλούσιας τρίχας από μια περιοχή δότη και το χρησιμοποιεί ως μοσχεύμα για εμφύτευση στη νεκρή ζώνη. Είναι είτε αυτό είτε επιλέγω τα μαλλιά τατουάζ πάνω στο φαλακρό κεφάλι μου. Το σώμα μου καλύπτεται ήδη με μελάνι 25% - δεν χρειάζομαι πια αν δεν είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης που μπορώ να θαυμάσω καθημερινά.

Η νεκρή ζώνη μου είναι μπροστά και στο κέντρο, στυλ Larry David (ευχαριστώ γενετική), αρσενικό φαλάκρα σχεδίων. Επειδή έχω παχιά μαλλιά που καλύπτει το υπόλοιπο της κεφαλής μου, ο ξάδερφος μου πρότεινε να κάνω έναν λαμπρό υποψήφιο για χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης.

Έχει συνάδελφοι που το κάνουν και πήγα πραγματικά για να προγραμματίσω μια διαβούλευση με έναν από αυτούς.

Να αφήσετε να φύγετε από τις ανασφάλειες σας

Μεταμόσχευση μετά την τρίχα Ewan McGregor

Νιώθω μάταια ή λιγότερο αρρενωπό, γιατί θέλω τα μαλλιά μου πίσω; Όχι Μου αμηχανία να πω ότι σκέφτομαι την πλαστική χειρουργική για τα μαλλιά μου; Με τίποτα. Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα πρέπει να αισθάνεται διάκριτος επειδή θέλει να έχει και πάλι πλήρες κεφάλι.

Πολύ ειλικρινά, ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν έχω σκεφτεί τα βύσματα για τα μαλλιά. Θέλω να πω, χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης μαλλιών, είναι επειδή έχω συνηθίσει να μου bi-weekly buzz. Λειτουργεί για όλους τους μαύρους μου, το Doc Marten που αποδίδει το χειμώνα-πτώση, καθώς και το αχρωματικό γκρίζο, βασικό μόνο καλοκαίρι-άνοιξη. Έχω μεγαλώσει άνετα με τη χαμηλή συντήρηση και την καθαρή εμφάνιση του σχεδόν φαλακρού κεφαλιού.

Αλλά ίσως τώρα είναι η στιγμή για μια αλλαγή στυλ; Όχι στα ρούχα μου, αλλά στα μαλλιά μου. Ενώ δεν σχεδιάζω να μοιάζω με Thor, περισσότερο επειδή είμαι πεπεισμένος ότι γενετικά δεν μπορώ, ένα κωνικό χτένισμα με βρώμικα, μακρά στρώματα θα ήταν μια ωραία αλλαγή σε αντίθεση με την ωφελιμιστική εμφάνιση που έχω φερθεί αρκετά κάποια στιγμή.

Έτσι λοιπόν, με λίγα λόγια, η απάντησή μου είναι, ναι, θα έχω χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών - χωρίς μια ουγκιά ντροπής, ματαιοδοξίας ή απομάκρυνσης.

Και σας επεκτείνω εκείνη την ίδια χειρονομία εκεί έξω, χαϊδεύετε το θαύμα.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson