Τα μνήματα καταστρέφουν το στίγμα γύρω από την ψυχική ασθένεια

Anonim

Τα μνήματα που εμπνέουν υπαρξιακό φόβο μπορεί να φαίνονται καταθλιπτικά. Αλλά η καταστροφική ειλικρίνεια τους καταστρέφει ταμπού να μιλάμε για ψυχική υγεία και βοηθούμε τους ανθρώπους που αγωνίζονται με το άγχος, την κατάθλιψη και την κοινωνική απομόνωση να συνειδητοποιούν: δεν είναι μόνοι.

Η Headspace, το Εθνικό Ίδρυμα Νεολαίας της Αυστραλίας, διαπίστωσε ότι η προσέγγιση της ψυχικής υγείας με έναν «μη κλινικό» τρόπο, όπως «την εύρεση μνήμης που συλλαμβάνει τα συναισθήματα και τις ανησυχίες σας σε μια αστεία εικόνα», καταστρέφει το στίγμα που συνδέεται με τα θέματα ψυχικής υγείας, ιδιαίτερα μεταξύ των χιλιετηρίδων. Μια μακρά κραυγή από το στερεότυπο που περιπλέκει τα μίμμες είναι μια ανάρμοστη δύναμη που θα μπορούσε να βλάψει τις εύθραυστες ψυχικές μας καταστάσεις και να ασχοληθεί με αυτά τα ζητήματα, τα μισά γλωσσικά μάγουλα τους διευκολύνουν να τα χειριστούν.

"Δύο πράγματα διευκολύνουν να μιλάμε για δύσκολα θέματα: το χιούμορ και την απόσταση - ιδιότητες που μιμούνται φυσικά" ( Headspace ).

Μπορούν ακόμη και να είναι καλύτεροι από τους "επηρεαστές της υγείας" των οποίων τα ψευδή εμπνευσμένα αποσπάσματα μας κάνουν μόνο να αισθανόμαστε χειρότερα για να μην είμαστε ευτυχισμένοι και λαμπερό 24/7. Στην πραγματικότητα, ο Brock Bastian, ένας Αυστραλός ψυχολόγος, θεωρεί ότι το στίγμα γύρω από τα αρνητικά συναισθήματα είναι μια από τις κύριες αιτίες της κατάθλιψης και αν οι άνθρωποι μπορούν απλά να συμφωνήσουν με το γεγονός ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθανόμαστε όλο και πάλι να συνειδητοποιήσουμε), θα είμαστε όλοι ευτυχέστεροι.

Μία θέση που μοιράστηκε η Lola Tash και η Nicole Argiris (@mytherapistsays) στις 29 Αυγούστου 2018 στις 12:28 μ.μ. PDT

Αυτή η ιδέα ήταν πραγματικά έφερε στο σπίτι στην έρευνα του Headspace, όταν ένας εθελοντής αποκάλυψε: "Κάνοντας τα μίμμες μου επέτρεψαν να συζητήσω την εμπειρία μου με την ψυχική ασθένεια ή τις επιπτώσεις του τραύματος ή ακόμα και μόνο των άσχημων τμημάτων της ζωής και τον εαυτό μου που συνήθως δεν εμφανίζω με έναν τρόπο που δεν ήμουν τόσο φοβισμένος που θα έβγαινα σαν πολύ "έντονη" ή "βαριά". "

αυτό που αποκαλείτε μια νευρική καταστροφή που ονομάζω oops, κατά λάθος είδε τα πράγματα όπως είναι

- τόσο θλιβερό σήμερα (@sosadtoday) 25 Ιουνίου 2018

"Η ιδέα είναι ότι όταν οι άνθρωποι βρεθούν σε ένα περιβάλλον όπου η ευτυχία είναι πολύτιμη, δημιουργεί μια αίσθηση πίεσης που πρέπει να αισθάνονται έτσι", δήλωσε ο Bastian στην Quartz . Έτσι, όταν βιώνουμε αποτυχία, εμείς "σκουπίζουμε για το γιατί (εμείς) δεν αισθανόμαστε τον τρόπο (εμείς) σκέφτονται (εμείς) πρέπει να αισθανόμαστε", επιδεινώνοντας περαιτέρω την κατάσταση του νου μας. Γι 'αυτό είναι καλύτερο να βλέπουμε την πραγματικότητα (και τα μιμίδια) ευθεία στο πρόσωπο.

Έχω τελειώσει με αυτά τα σκατά.

Μία θέση που μοιράστηκε από το The Tasteless Gentlemen Show (@thetastelessgentlemen) στις 27 Αυγούστου 2018 στις 9:22 μ.μ. PDT

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Η μπύρα είναι καλύτερη για εσάς από τα βιβλία αυτοβοήθειας, πείτε τους μεθυσμένους επιστήμονες

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα