Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε την ειδική έκδοση των ρολογιών της TAG Heuer

Anonim

Είναι σαφές ότι υπάρχουν κάποιες προνόμια να είσαι ο επίσημος χρονομέτρης μιας μεγάλης ομάδας ποδοσφαίρου.

Το τελευταίο παράδειγμα είναι η έκδοση της Manchester United για τα ρολόγια Carrera Heuer 01 και Formula 1 της TAG Heuer. Δημιουργημένο για να χαρακτηρίσει την περιοδεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και την επερχόμενη σεζόν της αγγλικής Premiere League, τα ρολόγια θα συνδυάσουν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της ελβετικής ωρολογοποιίας με τα χρώματα υπογραφής της λέσχης.

Φυσικά τα κόκκινα και ανθρακίτα γκρίζα ρολόγια θα φορεθούν επίσης από τους παίκτες στη σεζόν 2018 - 2019.

Τι υπάρχει στο κουτί;

Η ειδική έκδοση TAG Heuer Carrera Heuer 01 θα έρθει ως κομμάτι από ανοξείδωτο ατσάλι 43mm που στεγάζει την αποδεδειγμένη κίνηση Caliber Heuer 01 Automatic. Αυτή η κίνηση επιτρέπει ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα να λειτουργεί παράλληλα με ένα παράθυρο ημερομηνίας στο σημείο 3. Υπάρχουν επίσης τρεις επιπλέον μετρητές χρονομετρημάτων με ρόδιο στις 12:00, 6:00 και 9:00, το τελευταίο από το οποίο φέρει το λογότυπο του συλλόγου.

Αναποδογυρίστε το ρολόι και θα είστε σε θέση να αναζητήσετε τον μηχανισμό χάρη σε μια κασέτα ζαφείρι. Η αθλητική και αρρενωπή αισθητική γυαλίζεται με ένα λουρί από καουτσούκ που αγκαλιάζει το εικονιστικό χρώμα της υπογραφής του συλλόγου. Παρέχει επίσης 100 μέτρα αντοχής στο νερό.

Το δεύτερο μοντέλο που θα ενταχθεί στη σύνθεση είναι ο χρονογράφος του TAG Heuer Formula 1. Είναι πιο προσιτό από το Heuer 01 χάρη στην πλήρη χαλύβδινη κατασκευή της θήκης των 43 χιλιοστών και μια κίνηση χρονογράφου χαλαζία. Το ρολόι παρέχει ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα λειτουργίες παράλληλα με ένα παράθυρο ημερομηνίας στο σημάδι 4. Ο επιλογέας εν τω μεταξύ ολοκληρώνεται σε ανθρακίτη οπαλίνης, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τους κόκκινους δείκτες και το υπερμεγέθη «12» σε αραβικό αριθμό στο μεσημβρινό σημάδι.

Υπάρχουν επίσης τρεις μετρητές chrono σε αυτό το κομμάτι που καθιστά αυτό το μοντέλο ένα από τα καλύτερα ρολόγια αξίας στην σειρά TAG Heuer. Το ρολόι συνδυάζεται με ένα μαύρο λουρί από καουτσούκ για να αντανακλά την αληθινή του αθλητική αισθητική.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson