Το Man-Fringe είναι η δεκαετία του '90 σε εξέλιξη Trend, Εδώ είναι πώς να το Rock It

Anonim

Είκοσι δεκαπέντε είναι για τον άνδρα. Τρέχοντας ασταθής στις πασαρέλες μόλις πριν από λίγους μήνες, οι κρόσσες των ανδρών, τα κτυπήματα ή οι κουρτίνες προσώπου είναι η τάση των μαλλιών να ενσωματωθούν στο λεωφορείο περιποίησης σας.

Τα περιθώρια κολακεύουν. Λεπτά μαλλιά; Κόψτε ένα περιθωριοποιημένο περιθώριο για την εμφάνιση της πληρότητας. Πληθώρα με πρόσωπο; Το περιθώριο θα προσθέσει την απαιτούμενη κάλυψη στην κούπα σας και θα εξισορροπήσει αυτή τη μάγισσα. Κανένα άλλο χτένισμα δεν επηρεάζει τόσο πολύ τη συνολική εμφάνισή σας (εκτός από το να ξυρίζετε πλήρως το κεφάλι σας), οπότε η δύναμη του κτυπήματος πρέπει να διερευνηθεί και να ενισχυθεί από κάθε άνθρωπο.

Σπάζοντας τον άνθρωπο-φρενίτιδα

Το περιθώριο άνθρωπος έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο συμβαίνει και με την πιο παραδοσιακή περικοπή μικρού πλάτους και πλάγιας όψης, που βλέπει τους περισσότερους κυνηγούς να χωρίζουν τα μαλλιά τους στο πλάι ή να σπρώχνουν προς τα πάνω στον ουρανό.

Το πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι οι κρόσσες είναι τεράστιες και δεν είναι οι ίδιες μεταξύ των δύο τύπων. Υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη: το μήκος (μεγάλο ή μικρό). η ένταση (υψηλή ή επίπεδη στο μέτωπο). και το σχήμα (στρογγυλεμένο ή πιο έντονο). Και, ανάλογα με την υφή της τρίχας, την πυκνότητα και τη φυσική πτώση, το περιθώριο σας θα καθίσει ανάλογα.

Κρατώντας τα πράγματα απλά, πηγαίνετε για το περιθώριο που αντιμετωπίζει μια μικρή περικοπή πλάτη-και-πλευρές. Μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα όπως το «ξεθώριασμα» των μαλλιών (πόσο σύντομη είναι η περικοπή στο κάτω μέρος του κεφαλιού πριν προχωρήσει σταδιακά περισσότερο προς τα πάνω).

Όσο χαμηλότερη είναι η εξασθένιση, τόσο το καλύτερο για κρόσσια. Και στη συνέχεια το ταιριάξτε με ένα μικρό στέμμα, το οποίο είναι στρωμένο για να ενισχύσει το μήκος του περιθωρίου. Η βαρύτητα δημιουργείται με το επιπλέον μήκος στο πρόσωπο, αλλά διαφορετικά μήκη πρέπει να υποβληθούν με λεπτότητα στο περιθώριο για να του δώσουν σχήμα και σώμα. Και καλύπτει τυχόν υπαινιγμούς μιας χαλαρής γραμμής μαλλιών, χωρίς τη φρίκη ενός χτενίσματος.

Πώς να στυλ το άτομο-Fringe

Πάρτε ένα στεγνωτήριο και χτυπήστε τα μαλλιά σας στεγνά. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο θα σας δώσω ένα στρογγυλό, ομαλότερο φινίρισμα ή μια χτένα με φαρδιά δόντια είναι επίσης ωραία, δουλεύοντας με τη φυσική κατάσταση των μαλλιών σας καθώς στεγνώνει. Ό, τι κι αν επιλέξετε, θα μείνει με μια ωραία λάμψη και κάποια απαιτούμενη ένταση για εκείνους στην πιο λεπτή πλευρά.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε κερί. Δημιουργεί δομή και ορισμό, εξαλείφοντας την ρουφηξιά κρατώντας τα πράγματα μαζί - πολύ καιρό αφού αφήσατε την ασφάλεια του καθρέφτη του μπάνιου σας. Για τα προϊόντα τρίχας, οι επιλογές είναι γυαλιστερά ή ματ. Και η επιλογή είναι δική σας. Αλλά χρησιμοποιήστε με σιγά-σιγά λιγότερο είναι περισσότερο, κύριε Greaseball.

Στυλ μεμονωμένα σκέλη της περιθωριακής πρώτης-off και αν απαιτείται περισσότερο, ισχύουν περισσότερο για το υπόλοιπο της περιθώριας, με την εστίαση των άκρων. Επειδή τα μαλλιά είναι φυσικά γυαλιστερά, καθιστώντας το μαριναρισμένο ματ σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το ορίσετε από τα υπόλοιπα μαλλιά σας.

Για σγουρά μαλλιά, χτυπήστε στεγνά και μετά δουλέψτε με μους με υφή. Αυτό θα δημιουργήσει κίνηση, όγκο και λίγο αναπήδηση.

1/30

2/30

3/30

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αλεξάνδρα Αμπρόσιο Για την Αλέπα Από την Αλεξάνδρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Kate Upton για το περιοδικό 'The MEN'

Πορτοφόλι Brands που αφήνουν τον κόσμο να ξέρει ότι είστε flush & Lovin 'ζωή