Ο Kim Jones της Louis Vuitton αντικαθιστά την Kris Van Assche στο Dior Homme

Anonim

Ο Kim Jones είναι επίσημα ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Dior Homme. Ο βρετανός σχεδιαστής που παραιτήθηκε από τον πολυπόθητο ρόλο του στη Louis Vuitton νωρίτερα φέτος θα γίνει διάδοχος του Kris Van Assche, ο οποίος είχε προηγουμένως τη θέση εδώ και έντεκα χρόνια.

Αυτό είναι εκπληκτικό, δεδομένου ότι ο Van Assche δεν είχε εκφράσει τις προθέσεις του να προχωρήσει από την ετικέτα στο παρελθόν. Κάποιος μπορεί να θεωρήσει αυτό το μεγάλο ανακάτεμα το έργο του νεοδιορισθέντος προέδρου και διευθύνων σύμβουλος της Dior, Pietro Beccari. Ο επιχειρηματίας είχε συνεργαστεί με τον Jones στο Louis Vuitton στο παρελθόν και προσπαθεί να αναδημιουργήσει κάποια από αυτή την επιτυχία στο Dior Homme.

Σας ευχαριστώ τον Pietro Beccari και τον Bernard Arnault για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου

Μια ανάρτηση κοινοποιήθηκε bymrkimjones (@mrkimjones) στις 19 Μαρτίου 2018 στις 4:33 π.μ. PDT

Ο Beccari δημοσίευσε μια δήλωση που δηλώνει ότι ήταν "ευτυχής να καλωσορίσει τον Kim Jones στο Dior Homme".

"Θα επωφεληθεί από την υποστήριξη των ομάδων και από το" savoir-faire "των Ateliers για να δημιουργήσει μια κομψή ανδρική ντουλάπα τόσο κλασική όσο και αγκυροβολημένη στη σύγχρονη κουλτούρα. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσει περαιτέρω το Dior Homme σε παγκόσμια κλίμακα. "

«Ευχαριστώ τον Kris Van Assche για τη συμβολή στην καταπληκτική ανάπτυξη του Dior Homme δημιουργώντας μια κομψή και σύγχρονη σιλουέτα για τους άνδρες. Έγραψε ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του Dior Homme και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξή του. "

Ο Τζόουνς επίσης δήλωσε τη χαρά του, λέγοντας ότι ήταν «βαθιά τιμημένη να συμμετάσχει στο σπίτι του Dior, σύμβολο της απόλυτης κομψότητας».

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Bernard Arnault και τον Pietro Beccari για την εμπιστοσύνη τους στην παροχή αυτής της απίστευτης ευκαιρίας. Είμαι αποφασισμένος να δημιουργήσω μια μοντέρνα και πρωτοποριακή ανδρική σιλουέτα που βασίζεται στη μοναδική κληρονομιά του σπιτιού. "

Το WWD αναφέρει ότι η Van Assche θα παραμείνει στην LVMH σε ένα ακόμα καθορισμένο ρόλο στο πολυτελές σπίτι.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα