Ο Kingsman μόλις έριξε το πιο Υπέροχο Tuxedo Μπουφάν. Και το θέλουμε

Anonim

Θυμάσαι τον Kingsman; Η διαβολικά όμορφη ομάδα που έσωσε τον κόσμο, όχι μία φορά αλλά δύο φορές στις επικές ταινίες. Λοιπόν, η γραμμή μόδας των αποκλειστικών ανδρών τους είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό για την παραγωγή όμορφων παραδειγμάτων ανδρικών ενδυμάτων, εκτός από την παραγωγή κομματιών από τις ταινίες που είναι διαθέσιμες στον καταναλωτή. Marketing ιδιοφυΐα.

Αυτή την εβδομάδα, ο Kingsman έριξε ένα από τα πιο καυτά μπουφάν με σμόκιν που είδαμε φέτος. Δεν πειράζει το λευκό, έχουν πάει ένα καλύτερο. Είναι όλα σχετικά με την κρέμα, υπόλευκη και μπεζ. Το μπεζ δεν έχει φανεί τόσο καλό.

Το μοντέλο που έχει διαμορφωθεί μετά την προσαρμογή του χαρακτήρα του κ. Colin Firth στις ταινίες Kingsman, το μανίκι του «Harry's» είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι υφασμένο με μικρή έκταση, έτσι δεν θα αισθάνεται περιοριστική.

Κρέμα του Harry με το σατέν τριαντάφυλλο σκουφάκι από βαμβάκι

Το σατέν επένδυση από μάλλινο μάλλινο σακάκι δεν είναι μόνο το κομμάτι της δήλωσης στο μαύρο οπλοστάσιο, αλλά μια επένδυση που θα διαρκέσει πολλά χρόνια. Σε συνδυασμό με παντελόνια παντελόνι και δερμάτινα παπούτσια, είναι μια βασική μόδα που θα σας κάνει να νιώσετε τυχεροί στο επόμενο γάμο σας.Εάν είστε δικό σας.

Το Kingsman Harry's Cream Satin-Trimmed Stretch-Cotton Tuxedo Jacket είναι διαθέσιμο τώρα στο Mr.Porter για ένα τεμπέλης $ 2.200.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα