Τα κοστούμια Khaki είναι το θερμότερο εισιτήριο αυτό το καλοκαίρι - Εμπνευστείτε για το πώς θα φοράτε το βλέμμα

Anonim

Ένα βαρύ μαύρο κοστούμι από μαλλί και ο καλοκαιρινός ήλιος δεν αναμειγνύεται. Όταν ο καιρός ζεσταίνει, ήρθε η ώρα για μια αμμουδερή εναλλακτική λύση στα σκούρα χρώματα που έχετε κουνίσει όλο το χειμώνα. Το τέχνασμα μαθαίνει πώς να φορέσετε το χακί χωρίς να φανείτε σαν να είστε επικεφαλής σε ένα σαφάρι (εκτός αν είστε επικεφαλής σε ένα σαφάρι, οπότε πιθανότατα θα πρέπει τουλάχιστον να ανταλλάξετε το κοστούμι σας για κάτι λίγο πιο τραχιά). Μια κοστούμι khaki μπορεί να είναι επίσημη ή χαλαρή, preppy ή ακόμα και λίγο edgy εάν ​​το φοράτε σωστά.

Τι να θυμάστε όταν αγοράζετε το κοστούμι

Θυμηθείτε ότι τα κοστούμια khaki είναι πιο συνηθισμένα στις συλλογές του καλοκαιριού από τους σχεδιαστές. Θα τα βρείτε σε βαμβακερά και λινά υφάσματα, αλλά μερικές φορές μάλλινα μίγματα θα είναι επίσης διαθέσιμα. Προτιμώ να κολλήσω σε ένα σιωπηλό χρώμα αντί σε κάτι που είναι πολύ φωτεινό, καθώς μερικές φορές μπορεί να φαίνεται κίτρινο. Εάν μπορείτε να πάτε για ένα αδόμητο κοστούμι, με αυτόν τον τρόπο θα δουλέψει και σε περιστασιακές φόρμες. Μη φοβάστε να διαχωρίσετε το κοστούμι.

Τι να φορέσετε με το κοστούμι kaki

Προτιμώ να τρέχω λευκά ή γαλάζια μπλουζάκια με κοστούμι χακί. Συμπληρώνει το χρώμα kaki και διατηρεί τη φρέσκια αίσθηση του καλοκαιριού. Μερικές φορές θα τεντώσω ακόμη και σε ένα πασχαλινό gingham αν φοράω άλλα μοβ στα αξεσουάρ μου.

Αξεσουάρ που λειτουργούν με το χακί

Όπως θα δείτε στη συλλογή, οι μπλε δεσμοί είναι οι πιο δημοφιλείς, αλλά μην αφήνετε να σας σταματήσουν να δοκιμάσετε χόρτα και μοβ. Εάν μπορείτε, πηγαίνετε για καφέ παπούτσια και ο τόνος θα ταιριάζει με το kaki, διαφορετικά τα παπούτσια ναυτικού θα προσθέσει ένα ωραίο ποπ του χρώματος. Τα λούτρινα και τα δαντέλα είναι επίσης κατάλληλα. Και ναι, ταιριάζει με τη ζώνη με τα παπούτσια.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΧΑΚΙ

1/50

2/50

3/50

Πίστωση: Εκατομμύρια φτωχών ανθρώπων

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα