Τα όπλα του Justin Theroux γίνονται πολύ μεγάλα για το ρολόι Rolex του Vintage

Anonim

Καλέστε τα πρώτα παγκόσμια προβλήματα. Ονομάστε μια κούρσα εξοπλισμών. Ονομάστε το παράνομο όπλο. Η αλήθεια είναι ότι ο Justin Theroux παίρνει καλά swole και vintage χρυσό Rolex ρολόι του δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και ο μοναδικός σύζυγος της Jennifer Aniston είδαν πρόσφατα να κυλούν στην πόλη της Νέας Υόρκης με την επίχρυση μοτοσυκλέτα της. Αυτή τη φορά ήταν διαφορετική. Ο Theroux έβγαζε μερικά σοβαρά βραχίονες στο καλοκαιρινό του καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό καλοκαιρινό μπλουζάκι.

Το αστέρι της παράστασης όμως ήταν 1971 18K χρυσό Rolex Oyster Perpetual Submariner Η ημερομηνία που παίρνει σε κάθε χτύπημα και σοκ έστειλε τα πρόσφατα γυαλισμένα δέντρα κορμών. Το ίδιο το ρολόι δεν είναι κάτι αστρονομικό στον κόσμο Rolex - πωλείται στην περιοχή των $ 30.000 - $ 40.000 - αλλά είναι καλό να βλέπετε κάποιον που φοράει ένα Rolex καθώς πρόκειται να φορεθεί.

Εικόνα: Nick Sullivan / Esquire

Η μόνη αντίσταση που θα αντιμετωπίσει η Theroux είναι αν οι μύες του θα συγκεντρωθούν ή όχι περισσότερο από την καραμέλα του καρπού. Θα σας αφήσουμε να το αποφασίσετε.

Προς το παρόν μπορούμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αναπαραγάγετε το όπλο του Theroux χάρη στους καλούς ανθρώπους της American Men's Health .

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του γυμναστηρίου που συνέντευξη του προσωπικού προπονητή του Theroux τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, δεν υπάρχουν μυστικά - μόνο κλασικές ασκήσεις βάρους.

"Δεσμευόμαστε με τα βασικά στοιχεία", δήλωσε στο περιοδικό ο εκπαιδευτής του, ο Rob Piela. Αλλά περιμένετε ότι υπάρχουν περισσότερα. Αποκαλύφθηκε ότι το Theroux λειτουργεί πέντε ημέρες την εβδομάδα με τις περισσότερες συνεδρίες να ξεκινούν με 40 λεπτά εκπαίδευσης πυγμαχίας πριν τελειώσει με 20 λεπτά στην αίθουσα βαρών όπου εργάζεται σε κοιλιακούς του, κάνει κυκλώματα ή deadlifts.

Εδώ είναι το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα Justin Theroux από την Health Men's .

Abs Blaster

Κάνετε 3 σύνολα από κάθε άσκηση, στηρίζοντας για 30 έως 45 δευτερόλεπτα μεταξύ των σετ.

1) Κρεμαστά πόδι-άγγιγμα: Κρεμάστε από μια μπάρα τραβήγματος με μια λαβή. Κρατώντας τα πόδια σας ευθεία, αυξάνοντας τα όσο το δυνατόν ψηλότερα, στη συνέχεια χαμηλώστε τα. Αυτό είναι 1 επαναστάτης. κάνουν 20 έως 40.

2) Μειώστε το situp: Ξαπλώστε σε έναν πάγκο με τα πόδια σας σταθερά αγκυρωμένα, κρατώντας μια πλάκα βάρους πάνω από το στήθος σας. (Το Theroux χρησιμοποιεί πλάκες 25 και 45 λιβρών, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσετε με 10 λίτρων.) Σφίξτε τους κοιλιακούς σας και σηκώστε τον κορμό σας. καθώς το κάνετε αυτό, σηκώστε το πιάτο πάνω από το κεφάλι σας. Αργά χαμηλώστε τον εαυτό σας πίσω στην αρχική θέση. Αυτό είναι 1 επαναστάτης. κάνουν 20 έως 40.

3) Κρανιά καλωδίων: Συνδέστε ένα συρματόσχοινο σε ένα καλωδιακό μηχάνημα υψηλής φόρτισης που έχει φορτίο με μεσαίο βάρος και γονατίζει δίπλα του. Πιάστε το σχοινί και χαμηλώστε το ώστε οι λαβές του να βρίσκονται κοντά στα αυτιά σας. Αυτή είναι η αρχή. Χωρίς να μετακινείτε τους γοφούς σας, συσπάρετε τα κοιλιακά σας προσπαθήστε να αγγίξετε τους αγκώνες σας στα γόνατά σας. Επιστρέψτε στην αρχή. Αυτό είναι 1 επαναστάτης. κάνουν 20 έως 40.

4) Κρούστα ποδηλάτων: Ξεκινήστε να βρίσκεται στην πλάτη σας, τα χέρια πίσω από το κεφάλι σας, τα πόδια από το έδαφος και τα γόνατα και οι γοφοί κάμπτονται σε 90 μοίρες. Πιέστε το κάτω μέρος της πλάτης σας στο έδαφος. Φέρτε το αριστερό γόνατο στο στήθος σας. αγγίξτε το δεξί σας αγκώνα στο γόνατο. Επιστροφή στην αρχή επαναλάβετε από την άλλη πλευρά. Αυτό είναι 1 επαναστάτης. κάνουν 20 έως 40.

Κύκλωμα αντοχής

Κάντε 8 έως 12 επαναλήψεις κάθε κίνησης. μάχη μέσα από 2 έως 3 γύρους. Ανάπαυσε ανάλογα με τις κινήσεις, αλλά προσπαθήστε να το κρατήσετε σύντομο.

Squat> Deadlift> Pullup> Pushup> πλευρική άνοδο ώμων> μπούκλες αλτήρα> μπούκλες> Triceps πιέσεις καλωδίων

1/2

2/2

3/2

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson