Ο Justin Bieber φορούσε ένα ρολόι διαμαντιών αξίας $ 300.000 για να δει τον γαμήλιο ποιητή του

Anonim

Δύο λέξεις. Σορτς. Και δύο ακόμα λέξεις. Πάτεκ Φίλιπ.

Σπάνια θα τους βλέπετε στην ίδια φράση, αλλά αυτή είναι η εποχή των Insta-celebs και των χιλιετηρίδων δισεκατομμυριούχων, μια εποχή όπου οι πιο αμφιλεγόμενες επιλογές στυλ συνδυάζονται άψογα με την πολυτελή ωρολογία. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Justin Bieber είδε την επίσκεψή του στο λόφο του Hillsong με την αρραβωνιαστικιά Hailey Baldwin στη Νέα Υόρκη.

Ενώ πολλή εστίαση ήταν στην τελευταία δέσμευση του ζευγαριού εξουσίας, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από το τι φορούσε η Biebs. Ένα μοτίβο κινουμένων σχεδίων λευκού ΤΕΕ, γελοία χαλαρά σορτς Adidas, ανυψωμένες κάλτσες και Vans Half-cab πάνινα παπούτσια με έντονο κόκκινο και μπλε χρώμα. Και πώς μπορούμε να ξεχάσουμε το στέμμα κόσμημα. ένα έθιμο διαμάντι Patek Nautilus αξίζει ένα τρελό £ 174, 494 ή AU $ 309, 706.

Τώρα δεν είμαστε ένας για να κρίνουμε πώς το μέγα αστέρι ξοδεύει τα χρήματά του, αλλά το πλήρες βλέμμα απλά δεν φαίνεται να αποτελεί καλό σημείο. Είναι σαν το μαξιλάρι του ήταν σε πυρκαγιά και μόλις αποφάσισε να εξαντληθεί φορώντας ό, τι μπορούσε να βρει στην περιοχή.

Αλλά ξεφεύγουμε. Εάν έχετε τα επίπεδα χρημάτων του Bieber, ποιος δίνει μια ματιά σε ό, τι πιστεύουν οι άλλοι. Ας ελπίσουμε απλά ότι αυτό δεν είναι μια υπόδειξη της ενδυμασίας του γάμου του.

1/5

2/5

3/5

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα