Ο Justin Bieber εφάπτεται απλώς στην πλάτη αυτής της δεκαετίας του '90

Anonim

Θεωρείται ευρέως ως μία από τις επόμενες γενιές των επηρεαστών στυλ, αλλά ο Justin Bieber έχει αντ 'αυτού πάρει τη δεκαετία του '90 για την τελευταία έμπνευση στυλ του.

Ονομάστε το αξιόπιστο, το ονομάζετε ένα αξιόλογο αφιέρωμα, ό, τι έχει γίνει πριν και οι Biebs δεν έκαναν λεπτές συμβουλές για το vibe που διοχετεύει. Βγαίνοντας στους δρόμους του Μανχάταν στην πόλη της Νέας Υόρκης, η Bieber κούνησε ένα υπερμεγέθη hoodie Tommy Hilfiger με φαρδιά μπλουζάκια παντελόνι και ένα ζευγάρι αθλητικά πάνινα παπούτσια Supreme Air Force 1.

Η δεκαετία που καθόρισε μια εποχή κακών επιλογών μόδας (κοιτάζοντας το denim-on-denim Justin Timberlake), λειτούργησε περαιτέρω με το τελικό εξάρτημα της δεκαετίας του '90: έναν κύβο Rubik's cube.

Ο Bieber κράτησε ένα ολοκληρωμένο στο χέρι του, καθώς πήγε για τα δικά του δρώμενα, αλλά υποθέτει κανείς για το αν το ολοκλήρωσε ή όχι και το αγόρασε αυτό.

Αν υπήρχαν αμφιβολίες ως προς τη δεκαετία που ο ποπ σταρ προσπαθούσε να διοχετεύσει, απλά ρίξτε μια ματιά στο καπάκι Fluor Carhartt που γυαλίζει το βλέμμα.

Είναι οι άντρες των 90's πραγματικά πίσω; Σίγουρα δεν ελπίζουμε. Εδώ γιατί.

1/4

2/4

3/4

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα