Ο Jason Statham αποκαλύπτει το μυστικό να πηγαίνει από το τραχύ στον κορυφαίο άνθρωπο του στυλ

Anonim

Είναι ένας bonafide άνθρωπος δράσης σε έναν κόσμο που πλέον δεν δοξάζει ήρωες δράσης. Αλλά ο Jason Statham είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό πόνυ.

Ο 51χρονος ηθοποιός παρουσιάζει πρόσφατα τις μπριζόλες του στυλ στο κόκκινο χαλί με μια σειρά από εμφάνιση που ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητα του στην οθόνη: Ισχυρή και αριστοκρατική συγκράτηση με ένα άγγιγμα 'unhinge' σε περίπτωση που τον τσιμπήσετε .

Ευτυχώς για τους περισσότερους από εμάς, ο Statham κρατούσε το εσωτερικό-καβγατζάρικο στον κόλπο για την τελευταία του εμφάνιση στην πρεμιέρα του 'The Meg' στο Χόλιγουντ. Ο Statham εκτέλεσε την ντουλάπα του σε μια συντηρητικά δροσερή εφαπτομένη χάρη σε ένα κλασικό ναυτικό κοστούμι σε συνδυασμό με ένα άσπρο πουκάμισο κολάρο του γκολφ (στρογγυλεμένες άκρες). Το βλέμμα ήταν γυαλισμένο με μια τόνου γκρι γραβάτα γραβάτα, μαύρα παπούτσια δαντέλες και ένα πολύ κομψό καρφίτσα κολάρο.

Φυσικά, δεν θα ήταν Statham χωρίς λίγη αρσενική εμπιστοσύνη στον αέρα. Ρίξτε σε ένα ζευγάρι τετράγωνα γυαλιά αεροπόρων και έχετε τον Jason Statham 2.0 - το κόκκινο χαλί έκδοση.

1/4

2/4

3/4

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson