Πώς να τελειοποιήσετε την ανδρική σας ματιά με τα χνουδωτά

Anonim

Πριν από τις ημέρες των γουρουνιών και των ασυνήθιστων τατουάζ για τα μανίκια που σημάδεψαν την άφιξη του ανδρισμού του, υπήρχαν απλές παλιές παχιές.

Αυτή η σύντομη τρίχα του προσώπου που καθόταν τέλεια ανάμεσα στο 'Έχω πάνω από 20 ώρες' και 'Η μούμια, wow! Είμαι ένας πραγματικός άνθρωπος τώρα », και θα συνεχίσει να είναι ο στυλοβάτης των ανδρών σε όλο τον κόσμο που θέλουν να αποφανθούν με την ασήμαντη εμφάνιση με ένα κομψό περιορισμό.

Με μια ατελείωτη σειρά από εικονικούς άντρες που έχουν κερδίσει την εμφάνιση στο παρελθόν και συνεχίζουν να το κάνουν σήμερα, είναι καιρός να σας προσφέρουμε έναν υπέροχο οδηγό μπάσταρδος για την κατοχή των δικών σας αγκώνων.

Καθαρίστε το ξυρισμένο και scruffy είναι έξω, ο αρσενικός ορισμός είναι μέσα Grow and behold.

Πλεονεκτήματα της καλαμιάς

Το πρώτο βήμα για την κακοποιία είναι εξ ολοκλήρου η Μητέρα Φύση. Εάν δεν είστε ευλογημένοι με μια αφθονία των θύλακες του προσώπου τότε θα σας πάρει λίγο περισσότερο για να εργαστείτε με αυτό που έχετε. Από την άλλη πλευρά, η ταλάντευση της στυλίστας μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας (ή την έλλειψή τους) με την έμφαση στις γραμμές του προσώπου ενός ανθρώπου.

Χωρίς καρφωμένες σιαγόνες; Χωρίς προβλήματα. Το Stubble βοηθά να παρέχει την απαραίτητη «άκρη» για να τονίσει πού τελειώνει η μετωπική περιοχή του προσώπου σας. Αυτή η απλή hack περιποίηση μπορεί επίσης να λειτουργήσει για τους μεγαλύτερους άνδρες που συχνά έχουν το θέμα του λαιμού τους ανάμειξη στο πηγούνι τους. Μια μικρή μπίρα μπορεί να πάει πολύ μακριά εδώ.

Η ιδιοκτησία της σκιάς 5 οκτώ

Μόλις η γενειάδα σας φτάσει σε μήκος περίπου 2-3mm, τραβήξτε ένα ρυθμιζόμενο τρίψιμο γενειάδας με ρυθμιζόμενο προστατευτικό κάλυμμα που μπορεί να σας προσφέρει προκαθορισμένα βάθη ξυρίσματος. Αν είσαι oldschool, τα εργαλεία με ένα μικρό φύλακας θα κάνουν επίσης τη δουλειά.

Βεβαιωθείτε ότι καθώς κόβετε, κάνετε πολλαπλά περάσματα ενώ ελέγχετε τον καθρέφτη για τυχόν χαμένες κηλίδες - λαιμό, μπαστούνια, πηγούνι και κάτω από τα αυτιά. Δεν μπορούμε να τονίσουμε αυτό αρκετά, είναι κάποιος που έχει περάσει έξω στο κοινό με ένα τριχωτό τρίχωμα ξυρισμένο πρόσωπο.

Μόλις είστε ευχαριστημένοι με τη συνολική περιποίηση, πλύνετε το πρόσωπό σας για να αφαιρέσετε τα κομμένα μαλλιά και στεγνώστε με μια πετσέτα. Στη συνέχεια, να έχετε ένα ζευγάρι ψαλίδι περιποίησης βολικό για να καθαρίσετε τις άκρες τέλος του μουστάκι σας που είναι συνήθως δύσκολο να πάρει με το trimmer.

Αυτό ισχύει και για το μήλο του Adam σας, το οποίο ο κόφτης θα μειώσει άνισα. Οποιεσδήποτε άλλες αδέσποτες τρίχες πρέπει επίσης να αφαιρεθούν με το ψαλίδι ή το τρίψιμο χωρίς τον προφυλακτήρα. Αυτά είναι καλύτερα να εντοπίζονται κάτω από αξιοπρεπή φωτισμό μπάνιου.

Ανάλογα με τον ρυθμό αύξησής σας, η συνηθισμένη περικοπή στροφέων συμβαίνει περίπου κάθε 2-4 ημέρες για τους περισσότερους άνδρες. Αφήστε το πια και θα μπείτε στο γενειοφόρο έδαφος.

Περιποίηση επιδερμίδας για τα μαλλιά προσώπου

Θα εκπλαγείτε, αλλά πολλοί άντρες μεγαλώνουν πραγματικά, λόγω του ερεθισμού του δέρματος που προκαλείται από το κανονικό καθαρό ξύρισμα με ένα ξυράφι. Κάθε φορά που ένας άνθρωπος καθαρίζει το ξύρισμα, ουσιαστικά απομακρύνει ένα λεπτό στρώμα δέρματος από τα μαλλιά, έτσι το επαναλαμβανόμενο ξύρισμα μπορεί να έχει ξηρά και βλαβερά αποτελέσματα.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν δεν το αφήσετε να αναζωογονηθεί το δέρμα πριν το επόμενο ξύρισμα.

Η επιδίωξη της τέλειας αγκύλης μπορεί επίσης να έχει παρόμοιο αποτέλεσμα αλλά σε μικρότερο βαθμό. Γι 'αυτό σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε επίσης μια καλή ενυδατική κρέμα σύμφωνα με το τρίψιμο γενειάδας σας. Μάρκες όπως το MILK, το Lab Series και το Bull Dog αποτελούν τον ιδανικό σύντροφο για να βοηθήσουν το δέρμα σας να παραμείνει υγιές όταν πρόκειται για την εμφάνιση της μίσχου.

Πηγαίνοντας τραχύ

Όσο περισσότερο επικροτούμε την τραχιά εμφάνιση, δεν είναι για όλους. Οι τρεις λόγοι για τους οποίους ο άνθρωπος θα πρέπει να μεγαλώσει τη μύτη του είναι:

  1. Αποφύγετε την εμφάνιση του μωρού
  2. Για να διαχειριστείτε το ευαίσθητο δέρμα λόγω του ξυρίσματος
  3. Για προσγείωση το βλέμμα ανάμεσα σε μια γενειάδα και ένα καθαρό ξυρίσματος

Ο καθοριστικός παράγοντας για το λόγο που δεν πρέπει να μεγαλώνετε τα μίσχοι είναι μάλλον προφανής - απλά δεν μπορείτε. Όπως αναφέρθηκε, μόνο μερικοί άνδρες είναι ευλογημένοι με την ομοιόμορφη ανάπτυξη των μαλλιών του προσώπου, γι 'αυτούς που δεν το έχουν, κρατήστε το καθαρό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο για την πιθανή σας ημερομηνία απ ​​'ότι τα σκουπίδια με χνουδωτά χνούδια τα οποία ποτέ δεν θα πλησιάσουν - αυτό επίσης σημαίνει ότι δεν έχετε φιλιά για εσάς.

Διατηρώντας το είναι μάλλον εύκολο, έχω βρει, αλλά αν είστε πιο lazier από μένα, τότε μην ασχοληθείτε με την εμφάνιση του stubble. Παίρνει κάποια TLC κάθε λίγες μέρες και εάν είστε ο χαλαρός τύπος τότε θα μοιάζετε σαν να ζείτε κάτω από μια γέφυρα σε χρόνο μηδέν.

Γενειοφόρος σοφός άνθρωπος λέει.

Έτσι με αυτή τη συμβουλή, θα σας αφήσουμε να σας τρίβει τα γένια σας και την πηγή έμπνευσής μας. Ο Γκάντι είπε κάποτε: "Αν μπορείτε να το μεγαλώσετε, τότε καυχηθείτε". Αυτό το κάναμε. Αλλά αν ο Γκάντι είχε άχυρο, αυτό θα έλεγε.

Κάντε κλικ μέσα από τη γκαλερί για την έμπνευση για μαστίγια και κοιτάξτε

1/21

2/21

3/21

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα