Πώς να κάνετε μια κομψή και επαγγελματική εντύπωση στην εργασία

Anonim

Η άφιξη της εορταστικής εποχής του γραφείου δεν είναι ένα ελεύθερο πέρασμα για να ξεκινήσετε να λικνίζετε τις σορτς των επιχειρήσεων για να εργαστείτε. Ούτε είναι ένα νεύμα να χτυπήσει σε εκείνη την χαριτωμένη κυρία HR. Ένας αληθινός κύριος δεν αφήνει ποτέ το παιχνίδι του ακόμα και την τελευταία μέρα του ημερολογίου εργασίας.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τα απλά βήματα για να καλλιεργήσετε ένα θετικό στυλ στο χώρο εργασίας και να διατηρήσετε την αρετή σας φήμη στο γραφείο. Δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε μια προώθηση, αλλά μπορούμε να βεβαιωθείτε ότι θα περάσετε πάνω από το βάρος σας.

Έχετε ένα άρωμα υπογραφής

Το άρωμα ενός ανθρώπου είναι εξίσου σημαντικό με τα ρούχα του. Δεν μιλάμε για να αφήσετε τις φερομόνες σας σε κάθε τοίχο. Αντ 'αυτού, επιλέξτε ένα λεπτό άρωμα που δεν είναι πολύ συνηθισμένο και υπερβολικό και χρησιμοποιήστε το για να χτίσετε την παρουσία του γραφείου σας με ευχάριστο τρόπο. Είτε είστε σε ανελκυστήρα είτε σε μια συνάντηση, θα εξασφαλίσει ότι βάζετε το δεξί πόδι προς τα εμπρός για να παρατηρήσετε.

Σημείωση: Ο δημιουργικός διευθυντής της Μπανάνα της Δημοκρατίας, Simon Kneen, είπε κάποτε στη Forbes ότι «δεν φοράω άρωμα για δουλειά. Αλλά νομίζω ότι ένα μέτριο άρωμα είναι εντάξει Πιστεύω πραγματικά στην υπογραφή αρώματα εν τούτοις. Έχω φορέσει το ίδιο άρωμα για 25 χρόνια. "

Διορθώστε τη στάση σας

Πάρα πολλά χρόνια που ξοδεύτηκαν πάνω από τον υπολογιστή σας παίζοντας DOOM έχει πιθανώς μειωθεί η φυσική στάση του σώματος σας. Είναι πλέον καιρός να το διορθώσουμε. Μια κακή στάση εκπέμπει το λανθασμένο μήνυμα σε ένα περιβάλλον γραφείου, κάνοντάς σας να εμφανίζετε να τρέχετε και να είστε ακατάλληλοι για τη δουλειά - δεν είναι καλή εμφάνιση αν είναι μόνο 10 π.μ. Βάλτε πίσω σας σε αυτό. Καθίστε ευθεία, φτιάξτε τον εαυτό σας μια αξιοπρεπή εργονομική καρέκλα, δείτε ένα physio εάν πρέπει και να οδηγήσετε το κύμα της αντιληπτικής επιτυχίας μέχρι το τέλος της ημέρας.

Η επαφή με τα μάτια είναι τα πάντα

Εάν πέσατε σε ένα γόνατο και ζήσατε από τον σύντροφό σας να σας παντρευτεί κοιτάζοντας τα πόδια του, νομίζετε ότι θα έλεγαν ναι; Ενδεχομένως - αν και οι δύο είχαν ένα φετίχ στο πόδι. Αλλά το θέμα είναι ότι η διατήρηση της επαφής με τα μάτια διασφαλίζει ότι το πάρτι με το οποίο ασχολείστε σας παίρνει σοβαρά. Οι ψυχαναγκαστικοί ψεύτες τείνουν να αποφεύγουν την επαφή με τα μάτια και όταν πρόκειται να ταρακουνήσει σε μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, αυτή είναι η τελευταία εντύπωση που θέλετε να εκχωρείτε. Έτσι σχεδιάστε τη φωνή σας επαρκώς και διατηρήστε επαφή με τα θέματα σας. Ονομάζεται σεβασμός.

Ποτέ μην παραμελούν τα παπούτσια

Πολλοί άνδρες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ένα καλό κοστούμι θα δικαιολογεί ένα κακό παπούτσι. Αυτός δεν είναι ο τρόπος του μεγαλοπρεπούς μπάσταρδου. Η καθημερινή φθορά θα μειώσει ακόμα και το ωραιότερο ζευγάρι παπούτσια εργασίας έτσι ώστε πάντα να τα κρατάτε υπό έλεγχο και έξω από τη βροχή για να δούμε το καλύτερο. Δείτε τον οδηγό μας για το πώς να λάμψετε τα παπούτσια σας σαν έναν πραγματικό άνθρωπο για συντήρηση και αν δεν είστε σίγουροι για το τι χαρακτηρίζει ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια εργασίας, δείτε τη συλλογή μας από τα πέντε πιο προσιτά και καλύτερα παπούτσια φόρεμα. Μόλις επιλέξετε το όπλο σας, μάθετε πώς να τα στυλιστούν σωστά με τα ρούχα σας.

Εργασία στη συλλογή αξεσουάρ σας

Σε μερικά μέρη του εταιρικού κόσμου, τα αξεσουάρ των ανδρών, όπως οι δεσμοί, οι τετράγωνες τσέπης και τα πολύτιμα κοσμήματα, στρέφονται από τους συναδέλφους τους. Αυτό συχνά πηγάζει από την τυχαιοποίηση του χώρου εργασίας, όπου οι καλά ντυμένοι άνδρες σήμερα θεωρούνται ως πεινασμένοι από την εξουσία, που προσελκύουν την προσοχή τους (συναντήθηκαν επίσης με τα ψιλοκομμένα σχόλια «πηγαίνετε για συνέντευξη εργασίας, σύντροφος;».

Διαφωνούμε με αυτό το κίνημα και πιστεύουμε ότι η διατήρηση απλών αλλά κομψών πράξεων πηγαίνει πολύ μακριά στην οικοδόμηση του προφίλ προσωπικής σταδιοδρομίας σας. Οι κατάλληλοι άνθρωποι θα σας παρατηρήσουν μαζί με αυτούς που δεν έχουν σημασία. Έτσι παίξτε μέχρι το μέσο πουκάμισο παστέλ και σκούρο γκρι κοστούμι με λίγο περισσότερη γροθιά. Προσθέστε ένα ωραίο τετράγωνο τσεπών ή ένα γραβάτα και προσέξτε ποτέ να μην το παρακάνετε. Το κλειδί είναι να ξεχωρίζει κανείς από το πλήθος, αν δεν μοιάζει με ένα περιπατητικό τραπέζι.

Να είστε προσεκτικοί με το χρώμα

Ομοίως, το χρώμα μπορεί να είναι ο φίλος σας και ο χειρότερος εχθρός σας στο γραφείο, ώστε να το παίξετε με απόλυτη προσοχή. Μελέτες έχουν δείξει ότι η φθορά του χρώματος μπορεί να οδηγήσει σε αυξήσεις και προωθήσεις πληρωμών, καθώς εκπέμπει ένα βαθμό εξουσίας και εμπιστοσύνης. Πρέπει να τονίσουμε για να διατηρήσουμε τα πράγματα συγκρατημένα.

Σκεφτείτε μια φωτεινότερη γραβάτα ή φόρεμα πουκάμισο σε αντίθεση με μια πλήρη εμφυσημένα κοστούμι κλόουν. Αυτό που θέλετε επίσης να αποφύγετε είναι περισσότερο «πολύχρωμο» από τους ανωτέρους σας. Θυμηθείτε ότι ο στόχος σας είναι να ξεχωρίζετε από το πλήθος, μην αφαιρείτε την προσοχή από το αφεντικό σας.

"Η παρατήρηση είναι δροσερή, αλλά το θέλετε για τους σωστούς λόγους. Μην είστε ο τύπος που φοράει έντονα ρούχα αλλά δεν έχει τίποτα κάτω από την επιφάνεια. Επιλέγοντας "sharpe", αυτό λέει επαγγελματική και ικανή. "- Luc Wiesman, ιδρυτής, D'Marge

Διατηρήστε τα μαλλιά προσώπου σας

Τα μαλλιά προσώπου είναι ένας από τους πιο φυσικούς τρόπους που ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει μια καλή εντύπωση στο χώρο εργασίας. Το πιάσιμο? Η διατήρησή τους σε αξιοσέβαστα πρότυπα είναι επίσης το πιο δύσκολο κομμάτι. Ανάλογα με τον τόπο εργασίας, το παραδοσιακό γραφείο συχνά δεν είναι μέρος για τη δημοφιλή γενειάδα.

Ένα καθαρό, τραγανό κοστούμι επίσης δεν θα βοηθήσει πολύ στην κάλυψη αυτής της απόσπασης της προσοχής, οπότε αν σκοπεύετε να σπάσετε τα μαλλιά του προσώπου, κρατήστε τις μικρές μικρές και καθαρές για να αποφύγετε την κοριτσίστικη εμφάνιση. Μια ελαφριά γενειάδα είναι επίσης ωραία καθώς προβάλλει ένα βαθμό ωριμότητας και εξουσίας στο χώρο εργασίας. Σκεφτείτε τον Tony Stark μείον την κοκκινότητα. Δείτε τον οδηγό μας για το πώς να το κάνετε σωστά.

Πηγαίνετε για την ποιότητα

Αυτός είναι ένας γενικός κανόνας σε όλους τους τομείς που ισχύει για όλα, από το να ταιριάζουν με τα παπούτσια στα προϊόντα περιποίησης και εξαρτήματα των ανδρών. Δεν μιλάμε για φορώντας έντονα επώνυμα ρούχα, είναι περισσότερο για να αισθάνεστε άνετα στα ρούχα σας μέσω της ποιότητας. Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του νήματος, τόσο πιο πιθανό είναι να εκτελέσετε την κορυφή στην εργασία σας. Είναι ένα προφανές σημείο, αλλά συχνά παραβλέπεται για φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Πάντα ήθελε να σφίξει τα χέρια με αυτόν τον ιδρωμένο πολυεστέρα στο ανελκυστήρα; Ούτε έχουμε.

"Παίρνεις ότι πληρώνεις. Δεν υπάρχει τίποτα ζωή πώς αισθάνεται να φανεί καλό. Δεν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε κατά την εργασία με ρούχα ή παπούτσια χαμηλής ποιότητας που θα διαλυθούν σε λίγους μήνες. "- Jeff Lack Stylist

Η υγιεινή είναι πρωταρχική

Η προσωπική υγιεινή δεν είναι μόνο σημαντική στο χώρο εργασίας, είναι κάτι που πρέπει να είναι υπόλογος κάθε άνθρωπος. Ξεκινήστε με το κόψιμο αυτών των νυχιών. Κανένας πελάτης δεν θέλει να σφίξει τα χέρια μαζί σας αν κουνάτε τα κοφτερά νύχια με μακρύ δάκτυλο ή χειρότερα, το μοναχικό μακρύ καρφί. Εάν είστε επιρρεπείς σε εφίδρωση, κάντε ντους το πρωί πριν πηγαίνετε στην εργασία ή αφήνοντας το γυμναστήριο. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη μυρωδιά του ιδρώτα των ανδρών που είναι καλυμμένη από ρούχα που καλύπτονται από μια απολέπιση της Κολωνίας.

Αφήστε τους άλλους να πάρουν το μόλυβδο


Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, αφήστε την αρχή να πέσει σε όσους καλούν τις λήψεις. Αν είστε νέοι σε ένα χώρο εργασίας, αφήστε τους πιο σεβαστούς να δώσουν πρώτα το παράδειγμα της μόδας και της στάσης και βεβαιωθείτε ότι δεν αποκλίνουν πολύ από αυτό το πρότυπο. Είναι το κλειδί για την ενσωμάτωση σε κάθε νέα κουλτούρα του χώρου εργασίας και θα μπορούσε να αποτελέσει τα δομικά στοιχεία για τη δική σας φήμη μεταξύ των συνομηλίκων.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson