Εδώ είναι πώς να αποφύγετε το φόβο Skinny-Fat Body

Anonim

Φαντάσου αυτό. Ο καιρός θερμαίνεται και το ετήσιο προσκύνημα στο τοπικό κολυμβητήριο είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τα άσπρα αναζητούντα σώματα διασκορπίζονται πέρα ​​από την άμμο, όπως οι φάλαινες που φέρουν σπορ, έξι πακέτα, τεράστιες τετράδες και φτηνό μπρούτζερ. Και μετά βγάζετε το πουκάμισό σας.

Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να υποβληθεί στις δυσάρεστες επιπτώσεις του κοκαλιάρου λίπους. Είναι αυτός ο τρομερός χώρος στο κενό σχήματος σώματος, όπου δεν είστε ακριβώς παχύς, αλλά δεν είναι αρκετά μυϊκός ώστε να υποδηλώνει και φούσκωμα. Σκεφτείτε άνδρες-βυζιά, αρσενικά κορυφές muffin και ζελέ χέρια.

Ευτυχώς υπάρχει ένας τρόπος για να απαλλαγούμε από την επίφοβη κοκαλιάρικο-λίπος ματιά ακριβώς εγκαίρως για τα πουκάμισα-off εποχή. Ακούστε και ιδρώστε το.

Τι προκαλεί το Skinny-Fat;

Μέρος κάθε καλής λύσης είναι η γνώση της προέλευσης ενός προβλήματος. Το φαινόμενο κοκαλιάρου-λίπους μειώνεται στη διατροφή σύμφωνα με τον Jordan Ponder, εμπειρογνώμονα γυμναστικής και ιδρυτή του Paramount Recreation Club.

Λέει ότι οι κοκαλιάρικοι άνθρωποι είναι εκείνοι που συχνά έχουν τεράστια σαββατοκύριακα, δουλεύουν σκληρά και στη συνέχεια άγχος, αφήνοντας λίγο χρόνο ή ενέργεια για τακτική άσκηση και σταθερή διατροφή.

"Το κοκκινωπό λίπος είναι αποτέλεσμα υψηλής παραγωγής κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το να κάνεις το αντίθετο είναι το κλειδί. Αυτό είναι συνεπές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και στη συνέχεια το Σαββατοκύριακο κάποιου είδους μετριοπάθεια. "

Με άλλα λόγια, το κοκκινωπό λίπος θα προκύψει εάν συνδυάσετε την απουσία φυσικής δραστηριότητας χωρίς να αποκτήσετε σημαντικό βάρος. Αυτό το θεωρεί απλώς ακατάλληλο.

"Οι άνθρωποι με λεπτόκοκκο λίπος που μπορεί να φαίνονται ωραία κάτω από τα ρούχα δεν έχουν ανώτερη δύναμη σώματος και δεν μπορούν να κάνουν το πηγούνι επάνω", λέει ο Ponder.

"Ένα ελαφρώς μεγαλύτερο άτομο που χτυπά το γυμναστήριο έχει τουλάχιστον τη δύναμη και το συντονισμό. Το κοκαλιάρικο λίπος είναι μια απουσία μυϊκής μάζας. "

Πώς να απαλλαγείτε από το Skinny-Fat

Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι για να στοχεύσετε τις επιπτώσεις του κοκαλιάρικου λίπους και όλα αρχίζουν με τη μετατόπιση της νοοτροπίας σας ενώ αντικαθιστάτε κάποια καρδιο με βάρη ανύψωσης.

Ξεχάστε το βάρος σας

Ποιοι κοκαλιάρικοι λιπαροί άντρες πρέπει να επικεντρωθούν στο σωματικό ποσοστό λίπους τους, καθώς αυτό οφείλεται στην εμφάνιση κοκαλιάρου λίπους. Τα σωματίδια με λεπτόκοκκο λίπος φέρουν περίπου το 16-25% σωματικό λίπος και το ιδανικό είναι να μειωθούν τα ποσοστά μεταξύ 9-12%. Κάνοντας αυτό θα προσθέσετε ορισμό στο σώμα σας, συμπεριλαμβανομένου του θώρακα και των κοιλιακών σας.

Λειτουργία Λιγότερο, Αύξηση Περισσότερα

Το Cardio είναι ιδανικό για την καρδιά και τη γενική φυσική κατάσταση, αλλά δεν θα σας ευνοεί τη συμπλήρωση του XS T-shirt εάν είναι όλη η άσκηση που κάνετε. Η ανύψωση βαρών είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αντικαταστήσετε το λίπος με τους μύες σε κοκαλιάρικο λίπους.

Το Ponder λέει ότι η άσκηση ασκήσεων push / pull πόδι, όπως είκοσι push ups από το έδαφος είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Από εκεί είναι ασκήσεις πυρήνα δύναμης τέτοιες pull ups, νεκρά ανελκυστήρες, burpees και άλλες υβριδικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να κοιτάξετε κομμένα στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

"Η επίτευξη μιας θεμελιώδους βάσης είναι ο στόχος είτε πρόκειται για επεκτάσεις είτε για αναρτήσεις", λέει ο Ponder.

Μόλις η εκπαίδευση δύναμης είναι σε πλήρη εξέλιξη, φροντίστε να αλλάξετε τις ασκήσεις συνεχώς ή να αυξήσετε τα βάρη και τις επαναλήψεις έτσι ώστε οι μύες να συνεχίσουν να αυξάνονται. Είναι τόσο εύκολη όσο η αλλαγή της μπάρας σε dumbbells. Αν αισθάνεσαι πληγή αργότερα, το κάνεις σωστά.

Κτυπήστε συνήθειες κατανάλωσης σας

Η απαλλαγή από το κοκαλιάρικο λίπος είναι ένας συνδυασμός άσκησης, συνέπειας και διατροφής. Με άλλα λόγια, μειώστε το πόσιμο, το κάπνισμα και το τσίμπημα των τροφίμων. Το Ponder σημειώνει ότι η αποφυγή του κοκαλιάρικου λίπους περιλαμβάνει την τροφοδοσία μικρών μερίδων από τρία έως πέντε γεύματα την ημέρα - ιδανικά πέντε.

"Αυτό είναι πρωινό, πρωινό τσάι, μεσημεριανό, απογευματινό τσάι και δείπνο. Οι κοκαλιάρικοι λιπαροί ξεφεύγουν από το πρωινό, έχουν καφέ, μπορεί να έχουν κομμάτι φρούτου και στη συνέχεια να έχουν ένα τεράστιο γεύμα όπως το ταϊλανδέζικο φαγητό. "

"Μετά από αυτό δεν τρώνε πραγματικά, να έρθουν στο σπίτι, να πιουν ένα ποτό και στη συνέχεια να κλωτσήσουν στο δείπνο."

Κακή ιδέα. Όντας κοκαλιάρικο λίπος είναι μια ωρολογιακή βόμβα σύμφωνα με τους ειδικούς. Όπως εξηγεί ο Ponder, σπάνια θα δείτε πολλούς μελαγχολικούς ανθρώπους μέσης ηλικίας - είτε πηγαίνουν κάτω είτε γίνονται καλύτεροι.

Σταματήστε να είστε μπερδεμένοι

Το κοκαλιάρικο λίπος είναι εξαιρετικά εύκολο να απαλλαγεί σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (10 εβδομάδες), αλλά το θέμα προέρχεται από το γεγονός ότι οι κοκαλιάρικοι λίπος είναι τεμπέλης για να ξεκινήσουν. Αυτό είναι που παρατείνει τη διάρκεια των κοκαλιάρικων σωματικών λίπους καλά στους μήνες και τα έτη.

Ως εκ τούτου, τρώγοντας άσχημα και τρώγοντας πολύ λίγο είναι ο υποκείμενος ένοχος ενώ το πίνουν και το κάπνισμα θα το συνθέσει.

"Αν είναι συνεπείς, τότε τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά γρήγορα", λέει ο Ponder.

"Δεν έχουν βάρους βάρους έτσι κέρδος δύναμης βάσης μπορεί να έρθει αρκετά εύκολο σε αυτές τις τέσσερις έως έξι εβδομάδες της πειθαρχίας."

Έτσι κινούνται, εσείς το υπέροχο κοκαλιάρικο λίπος. Δείτε αυτές τις απλές ασκήσεις που θα σας κάνουν πιο μεγάλες, γρηγορότερες.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson