Η τριχόπτωση δεν είναι το τέλος, εδώ είναι πώς να το φοράτε όταν το χάνετε

Anonim

Επηρεάζει περίπου το 70% των ανδρών στη διάρκεια της ζωής τους. Και το 25% των ανδρών θα δείξει τα πρώτα σημάδια της από την ώριμη ηλικία των 30 ετών. Μιλάω για φαλάκρα αρσενικού τύπου ή για τριχόπτωση . Από τη λέπτυνση γύρω από το στέμμα ή τους ναούς μέχρι το πλήρες φύλλο, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι δεν είστε μόνοι που αντιμετωπίζετε θλιμικώς.

Ας συζητήσουμε το ζήτημα και να μάθουμε πώς να το αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή ζωή - επικεφαλής.

Γιατί συμβαίνει η τριχόπτωση

Η τριχόπτωση προκαλείται από περιβαλλοντικούς και γενετικούς παράγοντες. Η κακή διατροφή, το άγχος και η μη φροντίδα του εαυτού σας γενικά, εμπίπτουν στην πρώην κατηγορία. ενώ το τελευταίο είναι κληρονομικό και επομένως δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Ο τύπος της τριχόπτωσης, που ορίζεται ως αρσενική φαλάκρα ή ανδρογενετική αλωπεκία, προκαλείται από τα υπερβολικά επίπεδα της διϋδροτεστοστερόνης (DHT), μιας αρσενικής ορμόνης που προκαλεί εξασθένηση των ωοθυλακίων και διακοπή της συνολικής εργασίας.

Ως τρόπος προετοιμασίας για την μελλοντική φαλάκρα, εξετάστε τη γενεαλογία σας - ειδικότερα, τον παππού της μητέρας σας. Το γονίδιο απώλειας τρίχας (όπως το ύψος σας) φημολογείται ότι μεταφέρεται από την πλευρά της μητέρας, οπότε κοιτάξτε στον πατέρα της ως ένδειξη πόση ώρα έχετε αφήσει.

Είτε αυτό είναι αληθινό είτε όχι, πιθανότατα να είστε ένας από τους επτά άνδρες από δέκα για να αντιμετωπίσετε κάποια μορφή αραίωσης ή απώλειας μαλλιών στη ζωή σας.

Πρέπει να το δεχτείτε

Η γραμμή των μαλλιών σας έχει αυξηθεί μια ίντσα τους τελευταίους 12 μήνες και αρχίζετε να παίρνετε παρανοϊκό. κοιτάζοντας ασταμάτητα στον καθρέφτη για κάποιο σημάδι ότι δεν είναι έτσι. Στη συνέχεια, οι συντρόφους κάνουν ένα πέρασμα «φαλακρός» αστείο, όπως συστάδες της τρίχας ξεκινήσει να εμποδίζει την αποχέτευση ντους καθώς πλένετε τις κλειδαριές σας. Συμβαίνει. Αντί ο πανικός (το στρες προκαλεί απώλεια μαλλιών, θυμηθείτε;), πάρετε μια λαβή.

Τα μαλλιά δεν κάνουν τον άνθρωπο, είναι απλώς ένα φυσικό πλεονέκτημα, όπως ο ευρύς ώμος ή μια ισχυρή γνάθο. Σχεδιάστε την άνεση από το γεγονός ότι μερικοί από τους πιο «σεξουαλικούς» άντρες του κόσμου είναι φαλακρός ή φαλακρός (ακούγονται για τον Jude Law, τον Bruce Willis ή τον Jason Statham;). Θυμάστε για 24 ώρες και συνεχίστε.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για την εξομάλυνση hairstyles για το πώς να αντιμετωπίσει την απώλεια μαλλιών και να φανεί καλό να το κάνει.

Στυλ και προετοιμασία

Η αραίωση μαλλιών απαιτεί ένα καλό σαμπουάν για την τόνωση των μαλλιών (Kiehl's, Swell ή Aveda είναι μερικά παραδείγματα) για την τόνωση κάθε θύλακα. Χρησιμοποιήστε μια χτένα ευρείας οδοντόβουρτσας για να χτυπήσετε απαλά μέσα από το σπρέι ψεκασμού και στη συνέχεια ακολουθήστε με ένα καλό χτύπημα ξηρό (ο άνεμος ανασηκώνει τα μαλλιά και προσθέτει όγκο) .Αργότερα, εφαρμόστε ένα ματ με βάση το προϊόν (τίποτα δεν βασίζεται στο πετρέλαιο) τα σκέλη για μια πληρέστερη εμφάνιση.

Συμβουλή: Αποφύγετε περίπου την ξήρανση των μαλλιών σας ή το βούρτσισμα των μαλλιών (ειδικά όταν είναι βρεγμένο, καθώς τα μαλλιά είναι πιο αδύναμα από τότε).

Το ομαλό Receder

Όταν η γραμμή των μαλλιών σας αρχίζει να υποχωρεί είναι ώρα να πάει σύντομη. Προχωρήστε σε έναν έγκυρο κομμωτή ή κομμωτήριο και διατάξτε τα εξής: Μια κοπή μικρής πλάτης και πλάτης με ένα έως δύο ίντσες μήκους στην κορυφή και μια ίντσα μήκους της πλευράς. Το τέχνασμα είναι να κρατήσετε τις πλευρές και τα πλάτη βραχύτερα για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των "παχύτερων" μαλλιών στην κορυφή. Αυτό λειτουργεί καλά για τους άνδρες με την πρώιμη έναρξη της φαλάκρας, ή για εκείνους που εξακολουθούν να έχουν την πλειοψηφία των μαλλιών τους στο στέμμα, την πλάτη και τις πλευρές.

Στρατιωτικό Buzz Cut

Η αποκοπή buzz είναι ιδιαίτερα καλή αν τα μαλλιά σας αρχίζουν να λεπτύνουν στο στέμμα και την κορυφή του κεφαλιού σας, καθιστώντας σας μοιάζουν περισσότερο με έναν μοναχό από έναν άνδρα. Το κομμάτι βόμβου σας δίνει μια καθαρή, αλλά κοφτερή εμφάνιση με το μήκος του ξυρίσματος, ανάλογα με το πόσο σοβαρό είναι το balding. Ζητήστε ένα ξυρισμένο ξύρισμα με μήκος 3 ή 2 του ξυραφιού.

Αυτά τα κομψά χτενίσματα φαίνεται ότι δεν απαιτούν καθόλου στυλ, καθιστώντας την ανόθευτη, κακή-ass ματιά για τον φαλακρό άνδρα.

Γυμνό ξύρισμα

Μια πολύ όμορφη εμφάνιση, το γυμνό ξυρίσματος είναι ένα από τα κομψά hairstyles που είναι εξαιρετικό για τους άνδρες που είναι πολύ φαλακρός με λίγα, για να γνωρίζουν τα μαλλιά στο μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού τους. Προχωρήστε ξανά στον κουρέα για αυτό (μη δουλεύετε στο σπίτι μέχρι να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια) όπου ο στιλίστας μπορεί να κάνει το πιο δυνατό ξύρισμα στο δέρμα χωρίς σφάλμα.

Τώρα με ένα φαλακρό τριχωτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενυδατώσει το κεφάλι μετά το ντους και τα τακτικά ξυρίζεστε για να το διατηρήσετε φρέσκο ​​και χωρίς χνούδι.

Au Naturale

Μερικοί άντρες προτιμούν να έχουν λίγο τα μαλλιά στο κεφάλι τους, για φόβο να μοιάζει σαν ένας κακοποιός εντελώς ξυρισμένος. Μια επιλογή είναι να αφήσετε τα μαλλιά που έχετε αφήσει να μεγαλώνουν, κρατώντας τα κομμένα και τακτοποιημένα. Η κατεύθυνση στον κουρέα κάθε τέσσερις εβδομάδες είναι απαραίτητη, διατηρώντας τα μαλλιά καλλωπισμένα και εξημερωμένα.

Αυτή η μέθοδος αποπνέει μια εμπιστοσύνη στην αφήνοντας τη φύση να τρέξει την πορεία της και να δουλέψει τα μαλλιά που έχετε αφήσει. Επιπλέον, είναι ένα άγγιγμα μποέμ και artsy - αν είστε έτσι με κλίση.

Χωρίς "Χτένα"

Αποφύγετε το «χτένισμα» όπως ποτέ δεν υπήρχε. Δεν είναι μια επιλογή για το κομψό gent. Δεν υπάρχει καμία απόκρυψη του γεγονότος ότι είστε balding στην κορυφή, ώστε να κρατήσει τις πλευρές σύντομη για να υποβαθμίσει τις περιοχές των μαλλιών ενάντια στους φαλακρούς. Μια χτενισμένη κολακεύει μια έλλειψη εμπιστοσύνης και όπως το toupee, στην πραγματικότητα τονίζει την φαλάκρα σας. Οι άνθρωποι θα δουν μέσα από αυτό.

Γίνετε ήρωας για τα μαλλιά προσώπου

Πολλές διασημότητες με αραίωση μαλλιών αγκαλιάζουν τα μαλλιά του προσώπου. Τα μαλλιά γύρω από το πηγούνι, το σαγόνι και τα μάγουλα προσελκύουν την προσοχή από το φαλακρό κεφάλι σας. Σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί: τα μουστάκια και τα κατσίκια λειτουργούν καλύτερα, σε αντίθεση με τα ξυλάκια. Μια πλήρης γενειάδα προσθέτει πάρα πολύ βάρος στο κάτω μέρος της κεφαλής / του προσώπου, ειδικά όταν συνδυάζεται με φαλακρό κεφάλι.

Και πάντα θυμάμαι.

Τα μαλλιά δεν είναι τα πάντα. Ναι, έχει γίνει ένα τεράστιο μέρος του κανόνα περιποίησης των ανδρών τα τελευταία χρόνια, αλλά χωρίς τα μαλλιά σας απαλλάσσει από το άγχος του styling αυτό κάθε πρωί.

Αντί της εμμονής στην απώλεια τρίχας, εστιάστε το χρόνο και την προσοχή σας στην ενορχήστρωση μιας φορεσιάς για δουλειά ή το Σαββατοκύριακο - αφήνοντας τους συναδέλφους και φίλους που επιθυμούν να φαίνονται σαν εσένα - μαλλιά ή χωρίς τρίχες.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα