Γυμναστήρια λάθη που θα εξασφαλίσουν ότι ποτέ δεν βλέπετε τα κέρδη

Anonim

Η επίτευξη των στόχων σας υγείας και φυσικής κατάστασης απαιτεί περισσότερο από το σκίσιμο στο γυμναστήριο για μια ώρα την ημέρα και την προσθήκη κάπα στη διατροφή σας. Περπατήστε σε μια αίθουσα βαρών και θα δείτε πολλές αποπροσανατολισμένες προσπάθειες άσκησης. Αυτοί οι τύποι δεν θέτουν απλώς τον εαυτό τους σε κίνδυνο τραυματισμού, κατακτούν το σημείο της προπόνησης στην πρώτη θέση.

Μην είσαι αυτός ο τύπος. Παρακάτω είναι τέσσερα κοινά, και μερικές φορές επικίνδυνα, λάθη γυμναστικής που θα μπορούσαν να σκοτώσουν την πρόοδό σας.

Εκτιμώμενη Ποσότητα Ποιότητας

Έχετε δει τα παιδιά που μοιάζουν με αυτά που ζουν στο γυμναστήριο, αλλά δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε ένα υπνόσακο στο ντουλάπι σας για να δείτε πρόοδο. Η ένταση έχει μεγαλύτερη σημασία από τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Πιθανότατα να περάσετε το πλήρες γκάζι για μισή ώρα από ό, τι το μισό γκάζι για 2 ώρες. Θα εξοικονομήσετε χρόνο και να πάρετε μια καλύτερη προπόνηση αν πιέσετε τον εαυτό σας για να εργαστείτε σε υψηλότερο επίπεδο έντασης. Με άλλα λόγια, δεν είναι πόσες ώρες βάζετε, είναι αυτό που κάνετε με αυτούς που μετράει.

Δίνοντας πολύ μεγάλη έμφαση στους αριθμούς

Αντίθετα με τον τραπεζικό σας λογαριασμό, οι υψηλότεροι αριθμοί δεν είναι απαραιτήτως καλύτεροι όταν πρόκειται για την προπόνηση σας. Η ανταγωνιστική σας πλευρά μπορεί να θέλει να αναδείξει με το να ξεδιπλώνει 100 pushups ή να στοιβάζει περισσότερο βάρος, αλλά αντιστέκεται στην ώθηση.

Η άσκηση μεγαλύτερης πίεσης στο σώμα σας από ό, τι είναι έτοιμη να χειριστεί είναι ένας ασφαλής τρόπος να προκαλέσετε τραυματισμό και να ρυθμίσετε την πρόοδό σας πίσω. Να είστε υπομονετικοί, να αυξήσετε το βάρος και τις επαναλήψεις σταδιακά, και θα ζήσετε να σηκώσετε μια άλλη μέρα.

Εκπαίδευση μόνο για αντοχή

"Το τέντωμα είναι για sissies. Οι πραγματικοί άντρες ανυψώνουν τα βάρη. "Αυτή η στάση δημιουργεί μια μη ισορροπημένη προπόνηση που αυξάνει τον κίνδυνο τραυματισμού και εμποδίζει την πρόοδό σας.

Δεν θέλετε να παραμελούντε σημαντικές περιοχές σταθεροποιώντας μόνο έναν τύπο άσκησης (π.χ. μόνο κατάρτιση δύναμης). Οι αθλητές δύναμης χρειάζονται καρδιο. Οι αθλητές αντοχής χρειάζονται δύναμη. Και όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν stretching ή γιόγκα για να δημιουργήσουν ευελιξία και κινητικότητα των αρθρώσεων.

Τα σκεπτόμενα αποτελέσματα συμβαίνουν μόνο στο γυμναστήριο

Η άσκηση είναι ένα κρίσιμο κομμάτι του παζλ υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά είναι ακόμα ένα κομμάτι. Οι 23 ώρες την ημέρα που δεν είστε στο γυμναστήριο τόσο πολύ, αν όχι περισσότερο.

Εκπαιδεύστε σκληρά, τρώτε σωστά, πίνετε άφθονο νερό, πάρετε ποιοτικό ύπνο - μια πολύ στρογγυλεμένη προσέγγιση στην υγεία είναι απαραίτητη για την επίτευξη πραγματικής προόδου. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε εξαιρετική φυσική κατάσταση σε μακροπρόθεσμη βάση είναι να ρυθμίσετε τον τρόπο ζωής σας για να υποστηρίξετε τους στόχους σας.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα