Ένας οδηγός για τα καλύτερα σε απευθείας σύνδεση καταστήματα Sneaker στον κόσμο

Anonim

Μια υπέροχη ζωή του μπάσταρδου δεν είναι ποτέ πλήρης χωρίς ένα ζευγάρι φρέσκα πόδια για να τον βοηθήσει να διασχίσει αυτόν τον μεγάλο κακό κόσμο. Απελευθερώστε αυτά τα απωθητικά οσμής ποδιών που αγαπάτε το germophobe - σήμερα μιλάμε για τα πάνινα παπούτσια, το βασικό στοιχείο που έχουν μεγαλώσει οι άνδρες αυτού του κόσμου.

Ως μια σκηνή που έχει γίνει ένα από τα πιο ορατά κινήματα streetwear τον περασμένο μισό αιώνα, οι sneaker heads θα συνεχίσουν να συζητούν και να αναλύουν κάθε νέα κυκλοφορία από μεγάλους κατασκευαστές. Όλοι μας ενδιαφέρουμε τώρα είναι πού θα τους φτάσουμε πριν καταλήξουν σε eBay για τέσσερις φορές το RRP.

Εδώ είναι τα καλύτερα online καταστήματα πάνινα παπούτσια στον κόσμο για να κρατήσετε τα πόδια σας ευτυχισμένα φωτισμένα.

ΦΙΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ

Το KITH είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα του παιχνιδιού παπουτσιών σήμερα. Βασισμένη στον μεγάλο καπνό της Νέας Υόρκης και υποστηριζόμενη από αμέτρητες συνεργασίες με τα εμπορικά σήματα όπως Nike, Adidas και άλλα, το KITH διαθέτει μια μεγάλη γκάμα κυκλοφοριών είτε είστε μετά από τα πιο γνωστά παπούτσια είτε κάτι πιο σκοτεινό. Φέρουν επίσης διεθνώς για τα περισσότερα αθλητικά παπούτσια.

Μάρκες: Nike, Adidas, Νέα Ζυγαριά, Asics, Saucony, Diadora, Y-3 και πολλά άλλα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΙΘ

Πολιτική σπορ

Τα μεγέθη κανονικά δεν διαρκούν περισσότερο από 3 ώρες μετά την κυκλοφορία ενός πολύ περιζήτητου μοντέλου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πάντα σημαντικό να γνωρίζετε ποιος άλλος διαθέτει τον χρυσό παντόφλο που ακολουθείτε. Το Sneaker Politics είναι ένα από αυτά τα μέρη. Βρίσκεται στις ΗΠΑ, το κατάστημα προσφέρει ένα καταπληκτικό κατάλογο όχι μόνο από τα μεγάλα ονόματα που γνωρίζετε. Στέλνουν επίσης διεθνώς όπως και οι άλλοι εδώ.

Μάρκες: Adidas, Asics, Lacoste, νέα ισορροπία, Nike, Puma, Reebok

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

END Ενδυμασία

END Ενδυμασία βασισμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένας σημαντικός παίκτης όχι μόνο στη σκηνή των πάνινα παπούτσια αλλά και στη γενική σκηνή πολυτελείας streetwear. Αυτοί οι τύποι είναι συνεχώς ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες ρεκόρ τσιμπήματος και μάλιστα έχουν μια σελίδα αφιερωμένη στην καταμέτρηση των πιο αποκλειστικών σταγόνων έτσι ώστε να μπορέσετε να πολεμήσετε μέσα από τα hypebeasts την ημερομηνία κυκλοφορίας. Επίσης, κάνουν διεθνείς ναυτιλιακές εταιρείες και κρατούν περιστασιακές πωλήσεις.

Εμπορικά σήματα: Asics, Κοινά έργα Converse, Maison Margiela, Συμπληρώματα, Rick Owens, Saint Laurent, Valentino, Y-3, Thom Browne

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

Overkill

Οι προμηθευτές πραγματικών streetwear κλωτσιές που αφήνουν το σχεδιασμό τους να μιλάει και όχι το μάρκετινγκ τους, φυσικά, θα βαρύνουν την Overkill. Η σειρά πάνινα παπούτσια τους εκτείνεται από το υπαίθριο μέχρι το skateboarding στο τένις έως το ρετρό. Βασίζονται στην Ευρώπη και παρέχουν διεθνείς ναυτιλιακές υπηρεσίες.

Μάρκες: Adidas, Nike, Asics, Reebok, Νέα Υπόλοιπο

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sneakerboy

Ο πρεσβύτερος προορισμός της Αυστραλίας για τα πιο δημοφιλή αθλητικά παπούτσια του κόσμου μπορεί να βρεθεί στο Sneakerboy. Με επικεφαλής τον Chris Kyvetos, η έννοια του πολυτελούς του τσοκ σε τούβλα και κονίαμα είναι σίγουρα δροσερή, αλλά είναι σε απευθείας σύνδεση όπου οι διαπραγματεύσεις γίνονται. Η Sneakerboy φέρνει αποκλειστικές κυκλοφορίες και μοντέλα παπουτσιών μεγάλου ονόματος στους πελάτες της Αυστραλίας με ένα διαισθητικό ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο επιτρέπει στους ανθρώπους να δοκιμάσουν τα παπούτσια στο κατάστημα πριν επιβεβαιώσουν την αγορά τους μέσω του ιστότοπου. Σε λίγες εβδομάδες τα πάνινα παπούτσια θα φτάσουν στην πόρτα σας. Εύκολα λεφτά.

Μάρκες: Αλέξανδρος McQueen, AMI, Balenciaga, Buscemi, κοινά έργα, τεμάχια πλήρωσης, Raf Simons, Nike, Rick Owens, Reebok, Valentino, Y-3

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥΑΚΕΡΒΟΥ

Υψηλή & χαμηλά

Ένα άλλο αξιόπιστο όνομα στην σκηνή των σπορ online είναι το τοπικό player Highs & Lows. Αυτοί οι τύποι διαθέτουν μόνο τα πιο καυτά μοντέλα μαζί με κάποιες δύσκολες προς κυκλοφορία απελευθερώσεις. Η περιορισμένη σειρά τους από τις επιλεγμένες μάρκες καθιστά εύκολο τον εντοπισμό αυτού που ακολουθείτε και η τοπική ναυτιλία σημαίνει ότι δεν θα καταστρέψει τη ζωή σας.

Μάρκες: Adidas, Nike, Reebok, Converse

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ

Solebox

Το Solebox της Γερμανίας είναι ένα δροσερό μέρος για να χτυπήσει επάνω εάν όλα τα δημοφιλή μέρη έχουν πουλήσει από το αγαπημένο σου αθλητικό παπούτσι. Φέρνουν μια αρκετά αξιοπρεπή σειρά με κάποια μοντέλα που είναι αόρατα στα μέρη μας της περιοχής. Κάνουν διεθνή ναυτιλία.

Μάρκες: Nike, Adidas, Diadora, Asics, Reebok, Puma, νέα ζυγαριά, Saucony

SHOP SOLEBOX

Υποστρώματα

Από τη Μεγάλη Βρετανία έως την Αυστραλία και σχεδόν τις περισσότερες μεγάλες περιοχές του κόσμου, το Footpatrol είναι ένα σημείο στο διαδίκτυο για να χτυπήσει επάνω αν είστε μετά από τους μεγάλους στο κόσμο ύπουλος. Ο κατάλογος των νέων και αποκλειστικών πάνινων πάνινων παπουτσιών είναι γελοίο και είναι έτοιμοι να μεταφερθούν ακριβώς όπως ανακοινώνονται. Θέλετε εκπτώσεις; Κρατήστε την αναπνοή σας για λίγο και μπορείτε να βρείτε ένα μικρότερο υποδηματοποιός στο μέγεθος σας σε μια αξιοσημείωτη τιμή κάτω. Μεγάλες μάρκες και τελευταία αθλητικά παπούτσια - τι άλλο θα μπορούσε να θέλει ένας άνθρωπος.

Μάρκες: Adidas, Nike, Asics, Reebok, Νέα Υπόλοιπο

SHOP FOOTPATROL

Αττός

Η Ιαπωνία έχει μία από τις πιο εξειδικευμένες σκηνές streetwear και sneaker της σκηνής, γι 'αυτό δεν είναι μεγάλη έκπληξη να βρείτε το Atmos που ασχολείται με μερικά από τα πιο παπούτσια με ιαπωνικά αρώματα που μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας. Τα αποκλειστικά μοντέλα της Ιαπωνίας συνεργάζονται με μερικές από τις πιο περιζήτητες κυκλοφορίες του κόσμου .

Εμπορικά σήματα: Onitsuka Tiger, Nike, Brooks, Converse, Diadora, Fred Perry, Le Coq Sportif, Νέα Υπόλοιπο, Υποδήματα Supra

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ATMOS

JD Sports

Ένας άλλος διαδικτυακός έμπορος πάνινα παπούτσια από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα της χώρας. Ξεκινώντας από το 1981, η JD διαθέτει σήμερα ένα ευρύ φάσμα υποδημάτων με περιορισμένη έκδοση και αποκλειστικά σχέδια από την Adidas και τη Nike. Οι πωλήσεις είναι συνεπείς καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να είστε σε θέση να κερδίσετε μια συμφωνία ή να αποθηκεύσετε στη ναυτιλία αν καταφέρετε να πάρετε ένα αξιοπρεπές ζευγάρι.

Μάρκες: Adidas, Nike, Asics, Puma, Converse, Diadora, Fred Perry, Lacoste, Le Coq Sportif, Νέα Υπόλοιπο, Supra

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ JD SPORTS

Αήττητο

Αήττητο είναι γύρω από το 2002 που στρέφεται και ασχολείται με μερικές από τις σκηνές πιο cool λάκτισμα. Η γκάμα τους είναι μάλλον εκτεταμένη και περιλαμβάνει ένα υπέροχο μείγμα μοναδικών μορφών οδών που ταιριάζουν σε αποκλειστικά σχέδια. Η ναυτιλία είναι επίσης διαθέσιμη στα περισσότερα μέρη του κόσμου.

Μάρκες: Nike, Adidas, Asics, Converse, Νέα Υπόλοιπο, Reebok

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τίτολο

Ο Τίτολο είναι τακτικό μας αγαπημένο στο D'Marge, καθώς δίνουν τα τελευταία λάκτισμα ξανά και ξανά, όταν άλλα μέρη έχουν πωληθεί φαινομενικά. Εκτός από την ανάγκη να καταλάβω τη μετατροπή του νομίσματος, όλα τα άλλα είναι αρκετά ευθεία προς τα εμπρός με τη διεθνή ναυτιλία διαθέσιμες και τακτικές πωλήσεις εξασφαλίζοντας εσείς σκοράρει μια αξιοπρεπή συμφωνία.

Μάρκες: Nike, Adidas, Asics, Converse, Diadora, Le Coq Sportif, Νέα Ζυγαριά, Puma, Reebok, Saucony

SHOP TITOLO

Ο κ. PORTER

Ο online προορισμός για όσους έχουν βαθιές τσέπες και μια πολυτέλεια για την πολυτελή ανάγκη για το κεφάλι μόνο στο MR PORTER. Οι περισσότεροι δεν θα ξέρουν, αλλά έχουν επίσης ένα σφιχτό τμήμα τέντωμα το οποίο αποθέτει μόνο τα καλά πράγματα - αποκλειστικές κυκλοφορίες από τη Nike και την Adidas μαζί με μερικά από τα πιο πολυτελή ονόματα σκιών της Ιταλίας. Θα χρειαστεί να μετακινήσετε γρήγορα για να πάρει τα παπούτσια που είναι σε ζήτηση δεδομένου ότι δεν διαρκούν πολύ για τον κ. PORTER.

Εμπορικά σήματα: Nike, Adidas, Lanvin, Paul Smith, Balenciaga, Tod's, Acne Studios, Converse, Gucci, Valentino, Maison Margiela, Zegna

SHOP MR. PORTER

Sneakersnstuff

Χαίρομαι από τη Σουηδία είναι το Sneakersnstuff, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που διατηρεί τις πιο φρέσκες τάσεις χωρίς να κάνει δύσκολο για τους πελάτες. Προσφέρουν μια γελοία σειρά παπουτσιών, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών μοντέλων, που είναι αρκετό για να κρατήσει κάθε καλλιεργημένο άνθρωπο με ένα fetish ποδοσφαίρου ευτυχισμένο. Οι πωλήσεις είναι επίσης πολύ συνηθισμένες εδώ, ώστε να είστε βέβαιος να ελέγξετε περιστασιακά πριν πληρώσετε για τη ναυτιλία. Μπορεί να σημειώσετε καλύτερη συμφωνία από ό, τι σκοπεύατε.

Εμπορικά σήματα: Adidas, Y-3, Asics, Converse, FILA, Le Coq Sportif, Νέα ισορροπία, Nike, Puma, Reebok

SHOP SNEAKERSNSTUFF

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα