Ένας οδηγός για το καλύτερο γάμο της Μελβούρνης & Made για να μετρήσει κοστούμια

Anonim

Ένα από τα πιο σημαντικά αγαθά στη ζωή ενός ανθρώπου είναι ένα κομψό κοστούμι που κάθεται όμορφα στην ντουλάπα δίπλα σε βραβευμένα ρολόγια και ξεχασμένες φωτογραφίες των exes.

Δεδομένης της δυσκολίας που χρειάζεται για να βρούμε ένα καλά εξοπλισμένο κοστούμι στον σημερινό κόσμο, έχουμε πάρει την ελευθερία να απομακρυνθούμε από το κτυπημένο ράφι για να κυνηγήσουμε τα καλύτερα της Μελβούρνης σε παραγγελία και φτιαγμένα για να μετρήσουμε το κοστούμι. Αυτά είναι τα καλύτερα προσαρμοσμένα κοστούμια που έχει να προσφέρει η Μελβούρνη.

Sarti Tailors

150 Lonsdale Street

Για όσους μετά από ένα ανδρικό κοστούμι που είναι πραγματικά ξεχωριστό, πέστε στα Sarti Tailors. Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων τους υπερηφανεύεται για τα καλύτερα ένδυμα πέρα ​​από το ράφι για να εξασφαλίσει μια ισχυρή δήλωση γίνεται όταν βγείτε με ένα από τα κοστούμια τους. Για να επιτύχει αυτό το επίπεδο εξατομικευμένης και προσαρμοσμένης κυριαρχίας, η Sarti βασίζεται σε πάνω από 100 χρόνια συλλογικής εμπειρίας στην επιχείρηση που κοσμεί. Και ναι, κάνουν επίσης κοστούμια γάμου.

Μάρκες: Σάρτη

Αμερικανοί Ράπτες

68 Bourke Street

Το American Tailors ιδρύθηκε το 1950 σε μια εποχή όπου όλα τα πράγματα Αμερικανός θεωρήθηκαν τολμηρά και μοντέρνα. Ενώ αυτό δεν συμβαίνει πλέον στον πραγματικό κόσμο, τα κοστούμια τους παραμένουν απίστευτα ισχυρά με τη μακρά φήμη τους για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία που αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο. Το μικρό μέγεθος του καταστήματος καθιστά μια οικεία εμπειρία αγορών, ενώ τα υλικά για τα κοστούμια που έχουν στη διάθεσή τους προέρχονται από όλη την Ευρώπη.

Μάρκες: Αμερικανοί Ράπτες

Ermenegildo Zegna

Κατάστημα 1, 45 Collins Street

Οι προμηθευτές εξαίρετης στολής δεν χρειάζεται να βγάλουν μέρος στην Ευρώπη για να το βαθμολογήσουν. Το πολύ δικό του κατάστημα Ermenegildo Zegna της Μελβούρνης παραδίδει τα καλύτερα σε κοστούμια κατόπιν παραγγελίας και με εξειδίκευση, με άψογη δεξιοτεχνία. Εκτός από την εξαίρετη ευρωπαϊκή γοητεία, οι εξειδικευμένες στολές κοσμήματα κατασκευάζονται επίσης από αυστραλιανό ξύλο και έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τους άντρες να φαίνονται ψηλότεροι, πιο αδύνατοι και ευρύτεροι στους ώμους. Το τελικό προϊόν δεν είναι φθηνό αλλά ούτε και η ποιότητα υπογραφής της δεξιοτεχνίας της μάρκας.

Μάρκες: Zegna

Κατάστημα κοστουμιών

1A Crossley Street

Το Suit Shop επιμένει στα εξαρτήματα για προσωπική χρήση, ώστε να εγγυηθεί την σωστή εφαρμογή, έτσι ώστε να είναι απαραίτητη η κράτηση ενός ραντεβού εκ των προτέρων. Οι ράφτες εκπαιδεύονται όλοι από τον Patrick Johnson του P. Johnson Tailors, γι 'αυτό είναι ένα αρκετά ισχυρό στοίχημα ότι αυτοί οι τύποι ξέρουν τι κάνουν. Κοστούμι εδώ χρειάζονται περίπου 4-6 εβδομάδες για να φτάσουν μετά την αρχική τοποθέτηση.

Μάρκες: Κατάστημα κοστούμι

Carabone Master Tailors

297 Lygon Street, Brunswick

Ανήκει στην οικογένεια Pino και Dominic Carbone, πατέρας και γιος της Μελβούρνης, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση υπόσχεται υφάσματα υψηλής ποιότητας σε όλα τα έθιμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ακολουθούν τρεις βασικές αρχές για την κατασκευή του: Ακριβής ποιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και ένας αέρας παλιάς σχολικής κομψότητας που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Ιδρύθηκε το 1959, το ζευγάρι έχει τοποθετηθεί ως σοβαρός υποψήφιος στην τοπική επιχείρηση ραπτικής. Εξυπηρετούν επίσης τα γαμήλια κοστούμια, την επίσημη ενδυμασία, τα μπλούζες και τα σύγχρονα παλτά.

Μάρκες: Ράπτες Master Carbone

P. Johnson

1 Crossley Street

Ο Πάτρικ Τζόνσον και ο Τόμι Ράιλι είναι οι κυριότεροι κύριοι που έχουν κάνει τον Π. Ιωάννου το όνομα που είναι σήμερα. Η ομάδα θα καθοδηγήσει τους πελάτες μέσω οτιδήποτε και οτιδήποτε, όταν πρόκειται για παραγγελίες από παραγγελίες από μετρήσεις, υφάσματα και στυλ. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται στη συνέχεια στην Ευρώπη, όπου ζωντανεύει το παρατσούκλι.

Μάρκες: P. Johnson

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Ένας οδηγός για τους καλύτερους Tailors Suit Suit

Joe Black

149 Little Collins Street

Ο Joe Black υπερηφανεύεται για τη δημιουργία κοστουμιών για κάθε τύπο ανθρώπου, είτε είστε επαγγελματίας καυγατζής ή δικηγόρος.

Τα προσαρμοσμένα στο χέρι κοστούμια του Joe Black σχεδιάζονται για να διαρκέσουν, ενώ το ίδιο το κατάστημά τους είναι σαν σπήλαιο ανθρώπων που είναι εφοδιασμένο με σκωτσέλο βύνης και κρύα μπύρα κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης. Είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του; Τα προσαρμοσμένα κοστούμια είναι έτοιμα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες μετά τη διαβούλευση - τέλεια για τα γεγονότα της τελευταίας στιγμής.

Μάρκες: Joe Black

Όσκαρ Κυνήγι

43 Λωρίδα υλικού

Εάν είστε ένας άνθρωπος που λαχταράει για ένα αρρενωπό περιβάλλον λιανικής που περιβάλλεται από όλα τα sartorial πράγματα, τότε το Όσκαρ Hunt είναι το καθορισμένο στέκι σας. Οι κοστούμιδες που έγιναν με βάση το μέτρο είναι σε σημείο που οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν συλλογές ή να τοποθετηθούν ανάμεσα σε πολυθρόνες πολυθρόνες. Η ποικιλομορφία είναι επίσης ένα βραβευμένο χαρακτηριστικό του Oscar Hunt που στοχεύει να παραδώσει τελικές στολές που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό στυλ.

Μάρκες: Oscar Hunt

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson