Ένας οδηγός για τζιν μάρκες για την τέλεια προσαρμογή

Anonim

Από τους καουμπόηδες έως τους χίπις, οι indie rockers σε preppy jocks, τα τζιν είναι ότι ένα αντικείμενο μόδας που έχει υπερβεί το χρόνο, το φύλο και πολλές ντουλάπες μόδας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εύρεση των καλύτερων τζιν μάρκες για τους άνδρες είναι ακόμα ω-τόσο σημαντική σήμερα.

Αλλά το άνοιγμα των τζιν τζιν για τις μάζες δεν σημαίνει ότι η αγορά ενός ζεύγους έρχεται φυσικά. Λαμβάνοντας το χρόνο να κατανοήσουμε την εφαρμογή και το ύφασμα είναι επιτακτική. Μετά από αυτό, έρχεται η μάρκα - που βρίσκει εκείνη που παντρεύει τέλεια την τοποθέτηση και υφασμάτων πτυχές. Ή, θα μπορούσατε μόνο να προσαρμόσετε τα τζιν σας και να τα προσαρμόσετε.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας οδηγός για τα καλύτερα μάρκες τζιν για άντρες που έχουν διερευνηθεί διεξοδικά και έχουν γραφτεί για εσάς.

Πριν πάτε καταδύσεις στις καλύτερες μάρκες σε denim, ρίξτε μια ματιά σε κάποια denimspiration. Η επιλογή των εικόνων μας θα πρέπει να έχει το μυαλό σας να ταιριάζει στο τι είναι δροσερό και τι είναι ανόητο όταν πρόκειται για τα τζιν των ανδρών.

Denim από Vanquish

Τα καλά τζιν και οι Γιαπωνέζοι τεχνίτες είναι σαν δύο μπιζέλια σε μια κορνίζα, η οποία δεν θα πρέπει να έρχεται σαν κλονισμός όταν ελέγχετε την ιαπωνική μάρκα Denim από την Vanquish. Ένα φιλόδοξο πλήρωμα, έχουν θέσει τον στόχο να «ενσωματώσουν ένα κομψό αρσενικό ιδεώδες». Προωθώντας αυτόν τον στόχο, παράγουν τζιν εμπνευσμένο από streetstyle, που θα είναι στο σπίτι σας με το combo παπουτσιών σας. Η πιο δημοφιλής γραμμή τους είναι μια συνεχιζόμενη συνεργασία με το Fragment, αλλά τρέχουν συχνά κολλαμπάδες - εξασφαλίζοντας ότι το denim τους δεν πηγαίνει παλιά και πάντα έχει κάτι παράξενο να προσφέρει στους ανθρώπους. Παρακολουθήστε νέες συνεργασίες καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου για να φρεσκαρίσετε μέχρι τη ντουλάπα του streetwear σας (επειδή ο ουρανός απαγορεύει να πιάσετε να φοράτε τα ίδια πράγματα δύο φορές).

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Rag & Bone

Οι Rag & Bone με βάση το NYC είναι νεότεροι από ορισμένους από τους ανταγωνιστές τους, ξεκινώντας από το 2002, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έρχονται σύντομα. Σε έναν κόσμο υπεράκτιας κατασκευής, η R & B εξακολουθεί να παράγει μερικές από τις γραμμές της στη Νέα Υόρκη, χρησιμοποιώντας την κορυφαία εγκοπή χωρίς αποτυχία. Το Rag & Bone αντλεί έμπνευση από την καθαρή κάλτσα της πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει ανθεκτικό denim για παιδιά που δεν έχουν την πολυτέλεια να κάθονται καθημερινά σε μια καρέκλα γραφείου. Αρχικά περιορίζεται σε δύο καταστήματα στο Μανχάταν, ο Rag & Bone έχει μόλις προσγειωθεί κάτω, οπότε δεν υπάρχει άγχος στα τέλη ταχυδρομικών τελών - μπορείτε να τακτοποιήσετε τον εαυτό σας σε ένα ζευγάρι στο David Jones.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Μαγεμένος

Είναι ίσως όλο και πιο προφανές για εσάς ότι η Ιαπωνία οδηγεί τον αγώνα στην παραγωγή σκληρού denim που θα μπορούσε να επιβιώσει από τον πυρηνικό Armageddon. Το Spellbound ανήκει στον τρίτο παλαιότερο κατασκευαστή denim στην Ιαπωνία, την Domingo Company (αξίζει επίσης να δούμε και το μη-denim kit). Το στυλ τους είναι στο άκρως σφιχτό άκρο του φάσματος, καθιστώντας τους μια συμπαγή επιλογή για δύσκολες μέρες στο υπόστεγο ή στο ποδήλατό σας. Οι Spellbound φορούν υπερήφανα την ετικέτα Made in Japan και τα τζιν είναι συνήθως 14oz, γι 'αυτό είναι μια ευέλικτη κατασκευή μεσαίου βάρους που δεν θα σας αφήσει να πέσει σε οποιοδήποτε κλίμα ή εποχή του χρόνου. Ανταγωνιστική τιμή, έτσι σίγουρα αξίζει να δούμε.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Albam

Η Albam συνδυάζει τα σταθερά χέρια της αγγλικής κατασκευής με denim μπλε-τσιπ που επιλέγονται από τους Ιάπωνες παραγωγούς. Προσφέρουν μια μικρή, επιμελημένη επιλογή denim που δεν έχει καμία φανταχτερή ραφή, σχισμές ή λεπτομέρειες που υπονομεύουν το μη ηλίθιο, χρηστικό τους ήθος. Είναι ένα κιτ που είναι απόλυτα κατάλληλο για την καθημερινή εκδήλωση και είναι κατασκευασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την πραγματοποίηση ενός δευτέρου ταξιδιού στα μαγαζιά οποτεδήποτε σύντομα. Ο Albam δεν βρίσκεται σε κανένα κατάστημα Aussie, αλλά, λοιπόν, πηδείτε στον κ. Porter για την επιδιόρθωσή σας, αν δεν βρεθείτε σύντομα για να δείτε το Big Ben.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Balmain

Από το Παγκόσμιο Παγκόσμιο Παγκόσμιο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Balmain έχουν φτάσει μέχρι το ανταγωνιστικό σκαλοπάτι της υψηλής μόδας από το 1945. Πριν φταχτείτε, το Balmain δεν είναι το είδος της υψηλής μόδας που βλέπετε μόνο στο διάδρομο ή σε μια φωτογράφηση. Η σημερινή συλλογή τους είναι αρκετά μινιμαλιστική, με περιορισμένα χρώματα και λεπτή ραφή. Κοιτάζοντας το denim τους, τα τζιν ποδηλάτων τους δεν θα κοιτάξουν εκτός τόπου με ένα κουμπάκι ή ένα απλό τσάι. Εύκολη ενσωμάτωση μέσα σε μια υπάρχουσα ντουλάπα, χωρίς να μοιάζει σαν να έφυγα από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Τώρα, είπα ότι Balmain είναι μια μάρκα πολυτελείας, σωστά; Τα τζιν Balmain μπορούν να σας δώσουν πίσω σε μια μεγάλη, γι 'αυτό το έργο σε έναν σοβαρό προϋπολογισμό πριν από τη δέσμευση σε ένα ζευγάρι.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Nudie Jeans

Το μυστικό της σουηδικής μάρκας Nudie Jeans είναι να πει μια ιστορία. Ένα ζευγάρι Nudies θα αναλάβει ένα δικό του χαρακτήρα με την επανειλημμένη thrashing, μοναδική για τον τρόπο ζωής και τη συμπεριφορά του άντρα που φοράει. Επομένως, κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό. Αυτές τις μέρες, να πάρεις τα χέρια σου πάνω σε ένα ζευγάρι γυμνιστών έχει γίνει κάτι τέτοιο, μια λεπτή νεύμα για να denim σημαίνει ότι γνωρίζετε την επιχείρησή σας (ή προσποιείτε). Το Nudie λειτουργεί επίσης συνεργεία επισκευής σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο, ένα εύχρηστο όφελος για παιδιά που έχουν ωθήσει το κιτ τους λίγο πολύ μακριά και δεν έχουν την εργασία πίσω από αυτά για επισκευές στο σπίτι (που είναι οι περισσότεροι από εμάς) .

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Dolce & Gabbana

Δημιουργήθηκε ως συνεργασία μεταξύ των Ιταλών σχεδιαστών Domenico Dolce και Stefano Gabbana, οι D & C είναι γνωστοί για τις φανταχτερες διαδρομές που δείχνουν ότι κανονικοί τύποι σαν εσάς και εγώ ποτέ δεν λαμβάνω πρόσκληση. Κάνοντας αυτό, η μάρκα πολυτελείας προσφέρει μια τεράστια επιλογή denim για σχεδόν κάθε γεγονός που θα μπορούσε να συλλάβει. Δεν αστειεύομαι. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε με το D & C, είστε πιθανώς ένας αναξιόπιστος τελειομανής με τον οποίο κανείς δεν απολαμβάνει ψώνια. Θα είστε σε θέση να βρείτε τα τζιν απογοητευμένοι με ίσιο πόδι τέλειο για μια τεμπέρετη μέρα μακριά, δίπλα σε μια λεπτή λευκή επιλογή που θα ταιριάζει με μουστάρδα για ένα κοκτέιλ. Το ενωτικό χαρακτηριστικό είναι η ετικέτα Made in Italy, οπότε θα πρέπει να κοιτάξετε αρκετά σκληρά για ένα σφάλμα στη διαδικασία κατασκευής. Βρίσκονται στο ανώτερο άκρο της κλίμακας τιμολόγησης, αλλά ένα σαββατοκύριακο από τις μπύρες θα σας καθορίσει πιθανώς για την επένδυση.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Levi's

Η Levi's είναι η παλαιότερη εταιρεία τζιν σε αυτή τη λίστα. Κάτω τα χέρια. Είναι άνετα πριν από την κορυφή μάρκες εδώ από έναν αιώνα. HQ'd στο Σαν Φρανσίσκο, Levi είναι πεμπτουσία αμερικανική όπως το μπέιζμπολ και σνακ υψηλής θερμιδικής αξίας. Οι Levi ήταν υπεύθυνοι για την έκρηξη μπλε τζιν σε κάθε γωνιά της Αμερικής κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, με ξεχωριστό branding που είναι άμεσα αναγνωρίσιμο σε εκείνους από εμάς που ήμασταν στα καταστήματα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της χιλιετίας. Είναι εδώ για έναν καλό λόγο. Όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, πιθανότατα έχετε μερικές καλές ιστορίες για ένα άκαμπτο 501 που τραβήξατε από τη βρωμιά σε διάφορες ανατροπές. Ενώ δεν είναι πλέον αποκλειστικά κατασκευασμένα στην Αμερική, μπορείτε ακόμα να εξαρτάται από τα στερεά τζιν τζιν που είναι παιχνίδι για μια σοβαρή thrashing.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

ACNE Studios

Θα σας δώσουμε ένα διάλειμμα από τις ιαπωνικές ετικέτες για ένα λεπτό. Η ACNE ξεκίνησε ως άτυπη επιχείρηση στα τέλη της δεκαετίας του 90 στη Στοκχόλμη. Ο σχεδιαστής, ένας όμορφος φιλανθρωπικός τύπος από την εμφάνισή του, δημιούργησε εκατό ζευγάρια ακατέργαστων τζιν τζιν και τα έδωσε στους φίλους του. Σήμερα, το denim αποτελεί πολύ μικρότερο συστατικό μιας ευρύτερης προσπάθειας σε όλη τη μόδα και το σχεδιασμό. Αλλά η ACNE εκτιμάται ακόμα στα υψηλότερα κλιμάκια ανδρικών ενδυμάτων για αστρικά τζιν που παράγονται στην Ιταλία και την Ιαπωνία. Οι New York Times πίστευαν ακόμη και στην ACNE, προκαλώντας την τάση του skinny jean που οι περισσότεροι από εμάς απολάμβαναν (ενοχλητικά ή όχι). Η αισθητική του ACNE διατηρεί τη σκανδιναβική υστέρηση για υποτιμήσεις, έτσι είστε στο σωστό δρόμο αν προτιμάτε τα τζιν που έχουν σχεδιαστεί με απλότητα στο μυαλό. Φοριέται καλύτερα με ένα σύνολο βασικών, για χαμηλό πλήκτρα, εκτός λειτουργίας ημέρες. Τρέχουν πέντε βασικές κατηγορίες που θα πρέπει να σας δουν μέσα από μια νύχτα στην πόλη ή να κλωτσήσουν πίσω στο σπίτι.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

APC

Το Παρισινό εμπορικό σήμα APC (Atelier de Production et de Creation, θα σας επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσετε το Google Translate) άνοιξε για δουλειές το 1987 και έκτοτε αποδείχθηκε μια επιβλητική σαράντα συλλογές από τότε. Συνεχίζουν να χρησιμοποιούν εξαιρετική ιαπωνική ράχη - η οποία, αν δεν έχετε ακούσει, δεν σπάει ή καταρρέει λόγω της μοναδικής διαδικασίας φινιρίσματος που κρατά τα πάντα σωστά όπου πρέπει να είναι. Μαζί με μάρκες όπως ο Edwin και το Nudie, προσφέρουν ακατέργαστο denim που υιοθετεί βαθμιαία το χαρακτήρα του τρόπου ζωής σας. Κάθε βράδυ στην πόλη, το οδικό ταξίδι και η απόδραση από την αστυνομία θα αποτυπωθεί στις τσακίσεις και το ξεθώριασμα των τζιν σας. Σίγουρα, η APC είναι μια άλλη μάρκα denim που έχουν δοκιμάσει τα χέρια τους έξω από την άνεση των τζιν, αλλά είναι τα τζιν στα οποία επιστρέφουν οι πελάτες τους και αξίζει τον κόπο να δούμε αν είστε λάτρης του λαϊκού τζιν εμπνευσμένου από την Ιαπωνία.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

DSquared2

Είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές denim που δεν ζουν στην Ευρώπη ή την Ιαπωνία. Οι DSquared2, που λειτουργούν με ταυτόσημα δίδυμα, διακηρύσσουν μια διεθνή εστίαση με το σύνθημά τους «Γεννημένος στον Καναδά, που ζει στο Λονδίνο, Made in Italty». Το DSquared2 δεν είναι καθόλου υποτιμημένο ή μετριοπαθές. Τα τζιν είναι συχνά προ-ξεθωριασμένα και σχισμένα, το οποίο είναι ιδανικό για μπλοκ που δεν έχουν το χρόνο για την παραδοσιακή διαδικασία φθοράς που απαιτείται από άλλες μάρκες. Παρά την προελυσμένη, αισθητική grunge της δεκαετίας του 90, η διασφάλιση της ποιότητας της ιταλικής χειροτεχνίας σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για ένα χωριστό καβάλο πολύ σύντομα.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Visvim

Η Visvim με έδρα το Τόκιο συνεχίζει την Ιαπωνική γοητεία με κληρονομιά, ρούχα εργασίας και χειροτεχνία πέντε αστέρων. Ο ιδιοκτήτης και τεχνίτης Hiroki Nakamura διατηρεί μια έντονη αφοσίωση στο vintage kit και το Visvim ήταν η φυσική επέκταση της εκτίμησής του για τα ρούχα που θα περάσουν τις δεκαετίες, απορροφώντας τα χαρακτηριστικά του χρήστη. Για τις συλλογές του denim, η Visvim πρωτοστάτησε σε μια άνευ προηγουμένου διαδικασία κατασκευής με την ονομασία «Κοινωνική Γλυπτική». Βασικά, λουράζει το denim στα ατομικά του νήματα, πριν την ανακατασκευάσει σε προσωπικές προδιαγραφές που συμπληρώνουν την ανθεκτικότητα του ενδύματος (δεν το έχουμε πραγματικά, αλλά λειτουργεί). Είναι υπέροχο για denim geeks που εκτιμούν τη δια βίου σχέση που ένα άτομο μπορεί να έχει με ένα ζευγάρι τζιν. Λόγω της ιδιόρρυθμης βιοτεχνικής παραγωγής, η Visvim δεν δίνει μακριά τα τζιν. Μην ανησυχείτε, όμως. Εάν έχετε ένα ζευγάρι από αυτά, πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε άλλο.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Orslow

Η Orslow δεν ενδιαφέρεται για το γρήγορο παιχνίδι μόδας. Αποσπασμένοι από το τζίνι του Νότιου Hyogo, η δήλωση αποστολών τους είναι να επενδύσουν στη διαδικασία κατασκευής ενδυμάτων με έναν πιο αργό, πιο θεωρημένο τρόπο που σέβεται την κληρονομιά των ενδυμάτων εργασίας. Με τα δικά τους λόγια, «παρουσιάζουν την αντίθεση μιας ταχέως μεταβαλλόμενης κοινωνίας και της βιομηχανίας της μόδας και την επιβραδύνουν». Η Orslow αντιμετωπίζει επίσης τα ρούχα εργασίας ως στυλ που δεν θα πέσει από το ραντάρ, παρά τις κινήσεις της τάσης της μόδας προς τα πάνω και προς τα κάτω. Ένα ζευγάρι τζιν της Orslow Standard τσεκάρει όλα τα σωστά κουτιά, προσφέροντας επένδυση από δεσίμ, κατασκευασμένη στην Ιαπωνία, σε ένα ευπροσάρμοστο βάρος 13.5oz που δεν θα χρειαστεί να περάσει ένας αιώνας για να σπάσει. καθιστώντας σας προφανές ότι το καλό denim δεν πρέπει ποτέ να είναι μια αγορά μίας χρήσης ούτως ή άλλως.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Edwin

Edwin είναι μακροχρόνια βασιλείς denim, είναι στην επιχείρηση από το '47. Φωνάζοντας από το denim mecca Τόκιο, η συνεκτικότητα του Edwin είναι χειροκροτημένη για την επιβίωση των ταραγμένων κορυφών και γούρνων της μόδας κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Το κιτ τους χαρακτηρίζεται συχνά από ένα νήμα που περιστρέφεται με δακτυλίους. Θα σας εξοικονομήσω το denim whiz mumbo-jumbo, αλλά αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι το ύφασμα ανέχεται μια κόλαση πολύ περισσότερη τιμωρία από τα κανονικά υφάσματα, ακόμα κι αν είναι μια πιο ακριβή διαδικασία. Κάνουν επίσης τζιν από ελαφρύ 8oz σε ζευγάρια μεγάλης αντοχής 16oz, οπότε υπάρχει κάτι για οποιοδήποτε περιστατικό - είτε χρειάζεστε ένα ζευγάρι για το καλοκαίρι είτε για μια μέρα του έτους όπου προσπαθείτε να σέρνετε το αυτοκίνητό σας στο σπίτι. Ψάξτε για καταστήματα τρύπα στο κέντρο της πόλης για μικρές επιλογές, αλλιώς σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητές είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Hawksmill Denim Co

Hawksmill Denim Co είναι μια σημαντική υπενθύμιση από ό, τι η Ιαπωνία δεν έχει απολύτως μονοπωλήσει στο ήμισυ τα αξιοπρεπή προϊόντα denim (ακόμα). Σχεδιασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, το Hawksmill Denim είναι μια μάρκα κληρονομιάς με μια προσιτή σειρά τιμών, γενναιόδωρα κάτω από τις περισσότερες άλλες μάρκες που πληρούν τα ίδια κριτήρια κληρονομιάς, κατασκευής και ποιότητας υλικού. Όπως και τα περισσότερα μάρκες denim αξίας μου μύδια, Hawksmill εκτιμούν την ιστορία του denim. Κατασκευάζουν τα τζιν τους σε vintage Union Special μηχανές (παλιές σχολικές ράψιμες) αντί για αυτοματοποιημένα μηχανήματα που ευνοούνται από τους ανταγωνιστές της μαζικής αγοράς. Σε αυτό το σημείο πιθανότατα έχετε δει τη λέξη «δακτύλιος» αρκετά για να σας κάνει να είναι ναυτία, αλλά το HDC δεν διευθετεί τίποτα λιγότερο, ευνοώντας ένα βάρος 14oz που έχει trans-εποχιακή αξία.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

RRL

Το RRL είναι η ανάληψη του Ralph Lauren για την ιστορία της Αμερικανικής Δύσης, μια εικονική περίοδο της αμερικανικής ιστορίας στην οποία βασίστηκαν αμέτρητες ταινίες και άθλια κόμματα. Ονομασμένος μετά το 'Double RL', το αγρόκτημα διακοπών του στην Αμερικανική Βορειοδυτική, το RRL παίρνει τις συμβουλές από την Αμερικανική Παλιά Δύση, χωρίς να σας κάνει να μοιάζετε με τον John Wayne στο The Alamo. Στο μέτωπο κατασκευής, προτιμούν το τζιν μύλων. Το Cone Mills είναι ένας από τους τελευταίους εγχώριους ελαιοτριβεία στις ΗΠΑ του Α και εξυπηρετούν τις ανάγκες μιας πεινασμένης αμερικανικής αγοράς εδώ και 125 χρόνια ή και εκεί, έτσι γνωρίζουν την επιχείρησή τους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το κώνος denim έχει καθορισμένη προέλευση για την υποστήριξη του Αμερικανού εργάτη, ο ισχυρισμός της κληρονομιάς του RRL αξίζει επομένως μια δεύτερη ματιά. Το RRL προσφέρει προεπιλεγμένες και ακατέργαστες επιλογές, επομένως δεν έχετε κανένα όριο στυλ.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Συμβουλές για να πάρει το καλύτερο μέρος για τζιν

Το Denim έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει το σώμα - εκτείνοντάς το, ενώ σχηματίζει πτυχή και ανωμαλίες καθώς ξετυλίγονται οι ημέρες της φθοράς. Τα τζιν θα πρέπει να αισθάνονται άνετα χωρίς συμβιβασμούς στο ύφος και να παραμένουν κάπως εξορθολογισμένα, γεγονός που ενισχύεται από τη γνώση του πραγματικού μεγέθους ή της μέσης σας (μέτρηση ακριβώς κάτω από το ναυτικό επίπεδο ή στην κορυφή του οστού ισχίου και τοποθέτηση ενός δακτύλου μεταξύ του σώματός σας και της ταινίας για να επιτρέψει την κίνηση).

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, εδώ είναι οι βασικές ενέργειες που πρέπει να προσέξετε και πώς μπορούν να εργαστούν στην ντουλάπα σας.

Δερμάτινα τζιν Fit

Το Skinny είναι για τα κοκαλιάρικα πόδια.

Τα skinny τζιν είναι αυτά που ταιριάζουν πολύ άνετα - από το ισχίο, μέχρι τον μηρό, στη βάση του αστραγάλου. Καλύτερο για παιδιά με πιο λεπτά, καμπύλες προς τα πάνω και προς τα κάτω. Ενώ η σιλουέτα έχει χάσει την fan-base μόδας της με λεπτή και χαλαρή περικοπές αυξάνεται σε δημοφιλείς, skinnies θα πρέπει να φοριούνται κοκαλιάρικο, έτσι πηγαίνετε για το μέγεθος που μπορείτε να κάνετε ακριβώς-up.

Τα τζιν φαίνονται υπέροχα με τα παπούτσια με παραγάδια και τα ρετρό αθλητικά παπούτσια για μια αστική ατμόσφαιρα ή με σακάκι περισπασμένων ποδηλάτων και μπότες Chelsea όταν διοχετεύουν ροκ chic.

Συμβουλή: Φορέστε τα καινούρια κοκκινιστά τζιν γύρω από το σπίτι (χαλαρώνοντας στον καναπέ) για να επιταχύνετε τη φυσική διαδικασία τέντωσης. Θα είναι έτοιμοι για τα παρθένα δημόσια τους φορέματα σε ελάχιστο χρόνο.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΤΖΕΝΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια για άνδρες

Ευθεία / Slim Fit τζιν

Προτιμήστε μας εδώ στο D'Marge

Τα straight / slim fit τζιν βαδίζουν καλά με τους περισσότερους τύπους σώματος, αλλά κάθεται ιδιαίτερα καλά με τους αθλητές που ταιριάζουν με τον αθλητικό τύπο και τον αθλητισμό. Τα τζιν θα πρέπει να αγκαλιάζουν ελαφρώς τους μηρούς, τα γόνατα και τα μοσχάρια, ενώ χαλαρώνουν γύρω από τους αστραγάλους. Οι κορίτσια Skinnier μπορούν να φορέσουν και αυτό το στυλ ως τρόπο υιοθέτησης μιας πιο απλής εμφάνισης άνεσης. Ζεύγος με απλό λευκό μπλουζάκι και μπότες Chukka ή εξατομικευμένη σακάκι και καθαρά παπούτσια ντέρμπι για τη νύχτα.

Συμβουλή: Η λεπτή τοποθέτηση πρέπει να αγοράζεται πλησιέστερα στην «πραγματική εφαρμογή». Θα υπάρξει λιγότερη μετά το τέντωμα σε σύγκριση με τα κοκαλιάρικα τζιν, λόγω της χαλαρότερης προσαρμογής γενικά, έτσι ώστε τα τζιν θα πρέπει ήδη να αισθάνονται κατάλληλα έτοιμα γύρω από τη μέση πριν από την αγορά.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DENIM

Χαλαρά / χαλαρά τζιν Fit

Chill, winston

Αυτή η ταιριάζει είναι κατάλληλη για παιδιά με πιο μαζική κορυφή και εξίσου πληρέστερα πόδια. Η χαλαρή / χαλαρή εφαρμογή πέφτει σχεδόν κατ 'ευθείαν κάτω από τη μέση, κρέμεται φυσικά και σύμφωνη με το σχήμα του ποδιού του χρήστη. Μια πιο απλή εμφάνιση από άλλες ταιριάζει, πιο σκούρα χρώματα dress-up χαλαρή ταιριάζει τζιν. Τυλίξτε τις μανσέτες για να δώσετε στο φαρδύ πόδι περισσότερο σχήμα και τον αστράγαλο.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Συμβουλή: Αγοράστε αυτό που ταιριάζετε όπως θα κάνατε κατά την αγορά για κανονικά παντελόνια. Θα πρέπει να είστε σε θέση να στερεώσετε τη ζώνη σας χωρίς τη συσσώρευση της μέσης. Τυλίξτε τους αστραγάλους ατελείωτα για να δημιουργήσετε μια άμεση κλίση, προσθέτοντας περισσότερο σχήμα στην εφαρμογή.

Τύποι τζιν & τζιν

Τα περισσότερα denim ξεκινούν ζωή ωμή, που φαίνονται σκοτεινά και μελάνι μέχρι να πλυθούν και να υποβληθούν σε θεραπεία. Όπως και το μαύρο, το γκρι και το πολύχρωμο denim (το οποίο δεν υποστηρίζουμε πραγματικά), εδώ είναι οι κύριοι μπλε τύποι πλυσίματος για να προσέξετε:

Κλασσικά πλεκτά τζιν

Κλασικά vibes

Το κλασικό πλύσιμο, γνωστό και ως το μέσο χρώμα του μπλε τζιν, είναι η ασφαλέστερη και πιο αποδεκτή χροιά denim. Για να πάρει αυτό το βλέμμα, το ακατέργαστο denim ξεπλένεται και έπειτα προστίθεται χλωρίνη για να μαλακώσει τη λιτότητα. Ένα κλασικό πλύσιμο είναι καλύτερο για πιο casual τζιν (χαλαρή εφαρμογή και κλασικό) φοριέται για περισσότερες εκτός λειτουργίας περιπτώσεις.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CLASSIC JEANS

Vintage Τζιν

Το παλιό σχολείο δροσερό

Σχεδιασμένο για όσους θέλουν πράγματα της παλιάς σχολής - τώρα, το vintage wash έχει το χρόνο να σπάσει σε ένα νέο ζευγάρι τζιν (κάτι που μπορεί να χρειαστούν χρόνια). Ονομάζεται "δυστυχισμένο denim", το ακατέργαστο denim μπαίνει μέσα από έντονο ξέπλυμα (ανάλογα με το πόσο φως θα είναι το τελικό χρώμα) καθώς και το τρίψιμο στις ραφές, τα γόνατα και τους μηρούς.

Αυτό το ύφος φαίνεται δροσερό με ξεθώριασμα, τρύπες και ακόμη και καλαίσθητες σχισμές.

Σκούρο ξεπλύνετε τζιν

Σκοτεινότερες μέρες

Τα σκοτεινά ξεβγάλματα τζιν είναι κοντά στην αρχική ωμή αρχή του ασημιού denim αλλά έχουν πλυθεί μία ή δύο φορές για να διατηρήσουν το χρώμα αλλά χαλαρώνουν την ακαμψία που έρχεται με το ακατέργαστο denim. Συχνά με σκίαση παραλλαγής γύρω από τις ραφές, τα γόνατα και τις τσέπες, το σκούρο μπλε του ντένιμ λειτουργεί σαν μαύρα παντελόνια. Ένα τέλειο χρώμα για κοκαλιάρικα τζιν με ελαφρύ μπουφάν τζιν ή με ένα σακάκι σε κλασική φόρμα για πιο έξυπνες περιστασιακές στιγμές.

Η άλλη σκούρα ποικιλία είναι τα τυπικά μαύρα τζιν. Η απόχρωση επιτυγχάνεται με τη βαφή των τζιν και δημιουργεί μια άμεση εμφάνιση, ειδικά όταν φοριέται ως μέρος μιας μαύρης στολής.

Raw / Selvage

Δώστε αυτό το χρόνο για να εισχωρήσετε

Αυτό είναι denim είναι άπλυτο (ακατέργαστο), πυκνό και άκαμπτο. Το τζίνι Selvage είναι όταν τα δύο άκρα ενός ρολού βαμβακιού χρησιμοποιούνται για να φτιάχνουν τζιν, από τα οποία μπορεί να γίνει μόνο μια χούφτα ζεύγη, σηματοδοτημένα από ένα ζευγάρι λευκών παράλληλων γραμμών στο μανσέτα. Είναι μια έκδοση των πρώτων και είναι μια μοναδική προσέγγιση στο denim.

Τα ακατέργαστα τζιν είναι σαν αντίκες στο ότι μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια, λαμβάνοντας μήνες για να δείξουν σημάδια φθοράς. Είναι σκοτεινό, είναι εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για παντελόνια μαλλιών ή έξυπνα chinos. Οι πτυχώσεις σχηματίζονται εύκολα όταν φοριούνται ως κοκαλιάρικο ή λεπτή εφαρμογή και αποφεύγουν την υπερβολική πλύση των τζιν κατά τους πρώτους έξι μήνες.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ RAW DENIM

Τελικό Λόγο

Τα τζιν είναι μια δήλωση της αυτο-έκφρασης, παρέχουν άνεση και δίνουν μια περιστασιακή δροσερή ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε εξοπλισμό ημέρας. Με πιο σκούρο χρώμα και κωνική εφαρμογή, μπορούν να ντύνονται και για νύχτα. Επίσης, κάνετε την έρευνα του denim σας. Denim είναι για να κρατάτε τα πράγματα απλά, ελαχιστοποιώντας τις διακοσμήσεις, τα λογότυπα και τυχαία μπαλώματα ή ραφές. Όταν πρόκειται για τα καλύτερα τζιν μάρκες για τους άνδρες, αφιερώστε χρόνο για να μάθετε ποιο ύφασμα και ταιριάζει καλύτερα με τον τρόπο ζωής σας και τον τύπο σώματος.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα