Ένας οδηγός για ντύσιμο καλά αλλά κατάλληλα για μια κηδεία

Anonim

Η τέχνη του ντύσιμο κατάλληλα για την περίσταση είναι πάντα μια λεπτή affaire, αλλά σε καμία στιγμή δεν είναι πιο λεπτή από ό, τι όταν παρακολουθείτε μια κηδεία.

Οι κηδείες είναι σεβαστές περιπτώσεις, και μέρος της σεβασμού είναι ντύσιμο σωστά. Τις περισσότερες φορές, το ύφος είναι για το ντύσιμο για τον εαυτό σας, εκφράζοντας την προσωπικότητά σας και επιδεικνύοντας τη μοναδική σας προσέγγιση στη μόδα. Αλλά όταν πρόκειται για το τι να φορέσετε σε μια κηδεία, ντυθείτε για τον αποθανόντα και την οικογένεια του αποθανόντος.

Η στολή σας προορίζεται να είναι μια αναπαράσταση της θλίψης σας, οπότε πηγαίνετε λεπτή, υποτονική και κλασική.

Εθιμοτυπία κηδείας

Η κηδεία εθιμοτυπίας είναι ένα θέμα που ποτέ δεν διασχίζει το μυαλό σας μέχρι ξαφνικά να βρείτε τον εαυτό σας να το χρειάζεστε. Οι περισσότεροι άντρες μπλέκουν το δρόμο τους μέσα από την κηδεία στο χέρι, ελπίζοντας για το καλύτερο, και στη συνέχεια να ξεχάσουν το θέμα μέχρι να χρεωθούν στο επόμενο.

Αλλά δεν είστε οι περισσότεροι άντρες, γι 'αυτό θα θέλατε να μάθετε τι αναμένεται από έναν καλοπροαίρετο κύριο σε μια κηδεία. Είναι δική σας δουλειά να είστε πηγή υποστήριξης σε μια δύσκολη στιγμή, γι 'αυτό ενεργήστε με τακτικότητα, σεβασμό, ευαισθησία και αξιοπρέπεια. Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε:

 • Αν δεν σκοπεύετε να παραβρεθείτε στην κηδεία, στείλτε μια συλλυπητήρια επιστολή. Δεν χρειάζεται να είναι μακρύς, αλλά πρέπει να είναι ειλικρινής. Και παρακαλώ, 21ος αιώνας ή όχι, μην γράψετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα συμπάθειας ή μια ανάρτηση στο Facebook. Αυτές οι συνθήκες απαιτούν την προσωπική αφή του χειρόγραφου σας.
 • Εάν είστε οικογενειακός ή στενός φίλος του αποθανόντος, επισκεφθείτε το σπίτι της οικογένειάς τους για να εκφράσετε τη συμπάθειά σας πριν από την κηδεία. Προσφέρετε τη βοήθειά σας με κάποιο τρόπο. Φέρτε φαγητό, ώστε η οικογένεια να μην χρειάζεται να σκεφτεί για το μαγείρεμα ενώ θρηνούν, babysit, ή να τρέξει τα πράγματα για αυτούς.
 • Εάν παρακολουθείτε ένα βήμα ή κηδεία και δεν είστε κοντά στην οικογένεια, εισαγάγετε τον εαυτό σας και εξηγήστε πώς γνωρίζετε τον αποθανόντα. Μην τους αφήνετε αδέξια να μαντέψετε σε μια δύσκολη στιγμή.
 • Πάντα πηγαίνετε στην κηδεία αν μπορείτε. Είναι άβολα και συναισθηματικά, αλλά είναι μια σημαντική έκφραση σεβασμού και ανθρωπιάς και η οικογένεια δεν θα ξεχάσει ποτέ την παράστασή σας.
 • Απενεργοποιήστε το smartphone σας κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας. Το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και το Crush Candy μπορούν να περιμένουν.
 • Μην καθυστερείτε, μην είστε νωρίς, και μην είστε διαταραγμένοι.
 • Και τελικά ντυθείτε κατάλληλα, πράγμα που σημαίνει

  .

  συνέχισε να διαβάζεις

Κοστούμια έτοιμα κοστούμια

Μαύρο ή γκρι είναι ο μόνος τρόπος

Τα σκοτεινά χρώματα είναι απαραίτητο. Ένα μαύρο κοστούμι είναι καλύτερο, ακολουθούμενο από σκούρο γκρι και στη συνέχεια σκούρο ναυτικό. Αν δεν έχετε ένα πλήρες κοστούμι, φοράτε σκούρα παντελόνια με φόρεμα και γραβάτα, και το συντομότερο δυνατόν να έχετε ερωτήσεις γιατί δεν έχετε δικό σας κοστούμι. Διορθώστε αμέσως την κατάσταση.

Αν η κηδεία κρατηθεί σε μια εκκλησία, αφήστε το σακάκι σας κατά τη διάρκεια της τελετής. Εάν κρατιέται σε ζεστό κλίμα, έξω, και κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να αφήσετε το μπουφάν μακριά.

Ποτέ μην παρευρεθείτε σε μια κηδεία με τζιν, ένα μπλουζάκι, αθλητικά παπούτσια ή οτιδήποτε άλλο θα φορέσετε την ημέρα σας. Ακόμα κι αν υπάρχουν άλλοι άνδρες που είναι παρόντες, αντισταθείτε στην επιθυμία να πάτε περιστασιακοί αν δεν έχετε λάβει συγκεκριμένες οδηγίες από την οικογένεια για να το κάνετε αυτό.

Πουκάμισα και γραβάτες για μια κηδεία

Επιλέξτε λευκά ή μαύρα πουκάμισα με απλούς δεσμούς

Ένα λευκό πουκάμισο φόρεμα είναι το πρότυπο, αλλά ένα μαύρο πουκάμισο επίσης μια αποδεκτή επιλογή. Όπου αφορά neckwear, πηγαίνετε συντηρητική. Στερεά ή απλά μοτίβα μόνο, σε μαύρο ή άλλο σκούρο, συγκρατημένο χρώμα. Αποφύγετε τίποτα με δυνατά μοτίβα ή φωτεινά χρώματα. Οι καινοτομικοί σας δεσμοί που καλύπτονται με γυαλιά μαρτίνι ή λεοπάρδαλη θα πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι.

Ανεξάρτητα από το τι συντηρητική στολή επιλέγετε, βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα σας πιέζονται, είναι καθαρά και χωρίς οσμές, ότι τα παπούτσια σας είναι γυαλισμένα και ότι είστε καλά περιποιημένα. Μια κηδεία δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ντύσετε με έναν τρόπο που σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Φινίρισμα Touch Αξεσουάρ Κηδεία

Επιλέξτε κλασικά μαύρα, ασημένια και γκρι αξεσουάρ

Λάβετε υπόψη τη θερμοκρασία και τον καιρό όταν το ντύσιμο για μια κηδεία. Επιλέξτε τα κατάλληλα εξωτερικά ρούχα, ειδικά εάν θα είστε σε εξωτερικούς χώρους. Σχεδιάστε να φορέσετε ένα μακρύ μαύρο παλτό ή ένα σκούρο παλτό φόρεμα εάν ο καιρός είναι κρύος και φέρτε μια σκοτεινή ομπρέλα εάν η βροχή είναι στην πρόβλεψη. Εάν έχετε φέρει ένα καπέλο, μην το φοράτε κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας.

Κατά κανόνα, φορέστε όπως θα κάνατε για συνέντευξη εργασίας. Οτιδήποτε πολύ φανταχτερό δεν είναι κατάλληλο, γι 'αυτό αποθηκεύστε το ροζ τσέπη μετάξι σας για άλλη μια φορά. Αγαπάμε τις αποχρώσεις της δήλωσης, αλλά κολλάμε με τα κλασικά γυαλιά ηλίου για μια κηδεία αν χρειαστούν. Τα κοσμήματα πρέπει να περιορίζονται στο ελάχιστο.

Ένα αξεσουάρ που σχεδόν δεν μπορεί να πάει στραβά με τα λουλούδια. Τα λουλούδια μπορούν να σταλούν ή να μεταφερθούν στην κηδεία, στην εκκλησία ή στο σπίτι της οικογένειας του αποθανόντος. Τοποθετήστε μια κάρτα που εκφράζει τις συμπάθειές σας. Διαφορετικές θρησκείες έχουν διαφορετικές παραδόσεις σχετικά με λουλούδια για κηδείες, οπότε καθορίστε τι είναι κατάλληλο πριν αναλάβετε δράση. Εάν η οικογένεια ζητήσει δωρεές αντί των λουλουδιών, να τιμήσουν το αίτημά τους.

Στην πραγματικότητα, τιμούν όλα τα αιτήματα της οικογένειας, ακόμη και αν (και ειδικά αν) σας ζητήσουν να φορέσετε το γυαλί μαρτίνι καινοτομία.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Η διαφορά μεταξύ τυπικής και ημι-τυπικής εξήγησε

1/5

Burberry

ΑΓΟΡΑ

2/5

REISS

ΑΓΟΡΑ

3/5

Jil Sander

ΑΓΟΡΑ

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα