Τσάντες Sheen Εμπνευσμένη κασκόλ-κολάρο πουκάμισα της Gucci κάνει μια επιστροφή

Anonim

Θυμηθείτε δύο & μισοί άνδρες ; Τον Charlie Sheen και τον Jon Cryer και την θαυμάσια δυσλειτουργική αδελφική σχέση τους. Μην ξεχνάτε την τρελή κατάρρευση του Charlie Sheen που οδήγησε στην τελική κατάρρευση της εκπομπής. Τα πουκάμισα του Τσάρλι ήταν ίσως το πιο αξέχαστο κομμάτι για εμάς. Ήταν κάτι από το μπόουλινγκ του 1980 στη μέση Αμερική κάπου.

Φαίνεται τώρα μόδα (όπως συμβαίνει πάντα) έχει έρθει πλήρης κύκλος. Η Gucci έχει κυκλοφορήσει το δικό της αμερικάνικο diner / auto garage εμπνευσμένο από στρατόπεδο-κολάρο πουκάμισο για να γιορτάσει αυτή τη στιγμή (όχι πραγματικά). Το πουκάμισο είναι μια τολμηρή μπλε / άσπρη λωρίδα, κόκκινη και μπλε σωλήνα και μπαλώματα μάρκας Gucci στο μπροστινό μέρος.

Ρετρό-εμπνευσμένο μπλουζάκια μπόουλινγκ έχουν κάνει μια αρκετά επιστροφή και η κομψή επιλογή του Gucci μπορεί να σας δελεάσει να ενταχθείτε στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αυτό το δείγμα κοντού μανικιού θα κάνει σίγουρα μια τολμηρή δήλωση σε οποιαδήποτε ντουλάπα κατά τους ζεστούς μήνες ή θα το κρατήσει βολικό για την επόμενη έμπνευσή σας Grease soireé. Μπορεί να είναι δική σας από τον MR.PORTER για ένα τεμπέλης AU $ 1.044.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα