Εμπνευστείτε με αυτούς τους 50 τρόπους να πετάξετε ροκ για σχεδόν οποιαδήποτε περίπτωση

Anonim

Οι λωρίδες είναι ένα βασικό αντρικά για σχεδόν πάντα, αλλά δεν δημιουργούνται ίσες όλες οι λωρίδες. Κουνώντας μια ριγέ ματιά είναι για την επιλογή του σωστού είδους για τον τύπο του σώματός σας, ταιριάζοντας το στολή σας αναλόγως και βρίσκοντας μια ισορροπία μεταξύ τολμηρή και συντηρητική.

Έχουμε την εσωτερική σέσουλα για το πώς να φορέσεις ρίγες, καθώς και μια γκαλερί έμπνευσης αν χρειάζεσαι λίγο επιπλέον ενθάρρυνση.

Λωρίδες με κοστούμια

Ο ευκολότερος τρόπος να ενσωματωθούν οι λωρίδες στην ταιριάζουν είναι, φυσικά, το κοστούμι της καρφίτσας. Το κοστούμι pinstripe είναι ένα εταιρικό ντουλάπα, αλλά αυτές τις μέρες επίσης κάνει τις εξορμήσεις σε υποθέσεις έξω από το γραφείο. Δεν είναι πλέον η δουλειά ως συνήθως για το κοστούμι pinstripe - είναι τώρα ένα καταλαβαίνω, sartorial εμφάνιση που μπορεί να είναι εκπληκτικά σύγχρονο και περιπετειώδες. Να πώς να το φορέσετε:

  • Πηγαίνετε για ένα συμπαγές έγχρωμο πουκάμισο εάν θέλετε κάτι απλό και κομψό. Ταίριασμα του χρώματος του πουκάμισου με το χρώμα του pinstripe να τραβήξει το βλέμμα μαζί. Κορυφή όλα μακριά με μια ήπια με γραβάτα γραβάτα.
  • Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε, πηγαίνετε τολμηρό με λωρίδες-on-λωρίδες. Ναι, μπορείτε να αναμίξετε ένα ριγωτό πουκάμισο με ένα ριγωτό κοστούμι (αλλά μην πηγαίνετε πουθενά κοντά σε μια ριγέ γραβάτα, αν το κάνετε), υπό την προϋπόθεση ότι αποφεύγετε να συνδυάσετε ρίγες του ίδιου πλάτους.
  • Αν οι ρίγες² είναι πολύ πάνω από την κορυφή για τα γούστα σας, αλλά εξακολουθείτε να αισθάνεστε λίγο ζοφερή, δοκιμάστε ένα πουκάμισο gingham με μια σταθερή γραβάτα αντ 'αυτού.

Smart Casual

Πρώτα πρέπει να καταλάβετε ποια είναι η καταλαβαίνω περιστασιακή - και, τυχεροί για σας, έχουμε ήδη γράψει έναν οδηγό για να σας βοηθήσουμε να κάνετε ακριβώς αυτό. Με λίγα λόγια, αυτό που κοιτάζετε είναι blazers, μπλουζάκια με κουμπιά, μπλουζάκια, chinos, σκούρο denim και ειδικά σορτς. Τα έξυπνα παπούτσια μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο από το Oxfords to Converse, ανάλογα με την περίσταση, απλώς αποφύγετε τίποτα που φαίνεται να ανήκει στο γυμναστήριο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να ενσωματώσετε ρίγες σε μια έξυπνη περιστασιακή εμφάνιση:

  • Όταν πρόκειται για πλεκτά και μπλουζάκια, πηγαίνετε για οριζόντιες ρίγες. Η κλασσική λωρίδα Breton είναι ιδανική για ένα βλέμμα που διασχίζει τη γραμμή μεταξύ τυπικής και χαλαρής. Λάβετε υπόψη ότι θα θέλετε να ντύσετε για τον τύπο του σώματός σας. Οι οριζόντιες ρίγες ταιριάζουν καλύτερα στους άνδρες με ψηλά, λεπτά πλαίσια. Τα κοντύτερα και / ή βαρύτερα σώματα θα τονιστούν με όλους τους λανθασμένους τρόπους από τις οριζόντιες ρίγες.
  • Με τις πλεξίδες, οι λεπτές κάθετες λωρίδες είναι ο τρόπος να πάτε. Όσο ευρύτερη είναι η λωρίδα, τόσο λιγότερο κομψό είναι. Ένα πουκάμισο που αναμιγνύει λωρίδες διαφόρων βαρών και χρωμάτων είναι μια εξελιγμένη επιλογή. Οι κατακόρυφες λωρίδες δημιουργούν την ψευδαίσθηση του ύψους και κάνουν το σώμα να φαίνεται πιο εξορθολογισμένο ή πιο αδύνατο.
  • Περισσότεροι τυφλοί άνδρες μπορεί να θέλουν να πειραματιστούν με ριγέ παντελόνια. Είναι εφικτό, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε την αυτοπεποίθηση να την απομακρύνετε και να εξετάσετε προσεκτικά το υπόλοιπο του εξοπλισμού.

Χαλαρή παραλία

Πραγματικά γίνονταν λωρίδες για την παραλία. Οι ναυτικές ενώσεις τους κάνουν ιδανική επιλογή για μια μέρα χαλάρωσης από ή πάνω στο νερό. Σε αυτό το σημείο, το βλέμμα σας είναι τόσο περιστασιακό που μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε, αλλά υπάρχουν ακόμα δύο κανόνες που αξίζει να ακολουθήσετε:

  • Οι μπλε και λευκές λωρίδες λειτουργούν καλύτερα. Είναι μια κλασική εμφάνιση. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά.
  • Επιλέξτε ριγωτά σορτς ή ριγέ μπλουζάκι, αλλά όχι και τα δύο. Ακριβώς επειδή είστε απλωμένοι στην άμμο απολαμβάνοντας τον ήλιο και την επιδερμίδα (ή ντυμένοι έτσι ώστε να μοιάζουν με εσάς), δεν σημαίνει ότι μπορείτε να απορρίψετε κάθε αίσθηση της αρεσκείας σας.

Κάντε κλικ μέσα από την έμπνευσή μας γκαλερί των παιδιών που κάνει λωρίδες δικαίωμα για περισσότερες ιδέες για το πώς να ροκ αυτό το βλέμμα.

1/50

2/50

3/50

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα