Οι εμπειρογνώμονες γυμναστικής αποκαλύπτουν τη μοναδική στιγμή που θα έπρεπε ποτέ να παραλείψετε μια προπόνηση

Anonim

Καθώς τα χειμωνιάτικα ρουμπίνια και τα κρύα σκουπίδια προκαλούν όλεθρο σε όλους από τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σε αυτόν τον τύπο-που-δίπλα-σε-το-λεωφορείο-που-δεν μπορεί να σταματήσει-φτάρνισμα, είναι μια δύσκολη χρονιά του έτους για να κρατιέμαι σε καλή κατάσταση.

Και τότε συμβαίνει. Ξεκινάτε να κατεβείτε με ένα κρύο - αλλά ταυτόχρονα συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε πάει στο γυμναστήριο σε πάνω από μία εβδομάδα (και έχετε ξαπλωθεί σε ένα γραφείο που ασκεί όλη την ημέρα λίγο περισσότερο από τους μυς σας) αντιμετωπίζουν το ηλικιωμένο δίλημμα: στο γυμναστήριο ή όχι στο γυμναστήριο;

Πότε είναι εντάξει για να το ξεκουράσεις και πότε πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα; Εξαρτάται από το είδος της άσκησης που πρόκειται να κάνετε και πόσο άρρωστος είστε. Σε γενικές γραμμές, οι δραστηριότητες χαμηλής έντασης όπως το περπάτημα, το τέντωμα και η γιόγκα (όχι το Bikram), οι οποίες απαιτούν μικρή ανάκαμψη, έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν την ασυλία και μπορούν ακόμη και να σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι.

Ωστόσο, εάν αισθάνεστε άρρωστος, μια περίοδος υψηλής έντασης ή μακρά προπόνηση καρδιο μπορεί να βλάψει την ανοσοποιητική σας λειτουργία και να επιμηκύνει την ανάκαμψη του χρόνου σας κάνει πιο άρρωστο. Τι συνιστά χαμηλή ή υψηλή ένταση εξαρτάται από το τρέχον επίπεδο φυσικής κατάστασης, την ηλικία και την τακτική άσκηση ρουτίνας. Μια προπόνηση χαμηλής έντασης θα σας αφήσει να αισθάνεστε καλά και ενεργοποιημένοι, ενώ μια προπόνηση υψηλής έντασης θα σας αφήσει να νιώσετε σαν να τρέξατε ένα μαραθώνιο (υπαινιγμός: μην τρέχετε μαραθώνιο).

Έχουμε πετύχει τον Stephen Massey, GP στο Bondi Doctors, ο οποίος είπε ότι οι άνθρωποι πρέπει να ακούν το σώμα τους, αλλά ποτέ να μην το δοκιμάζουν και να το «ξεπλύνουν». Σύμφωνα με τον ίδιο, «Το αίσθημα εξάντλησης σημαίνει ότι το σώμα σας χρησιμοποιεί την ενέργεια του για να καταπολεμήσει τη μόλυνση δεν πρέπει να στερήσετε το ανοσοποιητικό σύστημα υπερβολικά από το να ασκείτε τον εαυτό σας. "Έτσι, κολλήστε στο φως άσκηση-το πολύ.

"Κάποια ελαφρά άσκηση σε ήπια ασθένεια φαίνεται να έχει οφέλη τα οποία υποψιάζομαι ότι είναι κυρίως διανοητικά. Για το λόγο αυτό σας προτείνω το ελαφρύ καρδιο, όπως το περπάτημα, το ελαφρύ τζόκινγκ ή το κολύμπι με στόχο το ύπαιθρο για το πρόσθετο πλεονέκτημα του φρέσκου αέρα και της βιταμίνης D. "

Ο Mike Webby, ένας πρώην κυβερνήτης που επέστρεψε το PT, συμφώνησε, λέγοντάς μας, "Αν είστε πραγματικά άρρωστοι και όχι απλώς ως βασίλισσα δράματος τότε ξεκουραστείτε! Αφήστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα να διαθέτει τους ενεργειακούς σας πόρους για να καταπολεμήσετε την επίθεση από το εσωτερικό, προσθέτοντας περισσότερο άγχος στο σώμα και παρατελένοντας την αποκατάσταση. Μόνο εσείς ξέρετε πώς το σώμα σας αισθάνεται ξεχάστε το πρόγραμμα γυμναστικής σας ή την εφαρμογή γυμναστικής για λίγες μέρες μέχρι να αισθάνεστε καλύτερα και να επιστρέψετε σε αυτό. Το μελλοντικό σας σώμα θα σας ευχαριστήσει γι 'αυτό και θα επιστρέψετε δυνατός. "Αν και παραδέχεται ότι αυτό μπορεί να είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί με τα μεγαλύτερα που παίρνετε.

«Είστε πάρα πολύ άρρωστος για να εκπαιδεύσετε αν είστε νεκρός».

"Αυτή ήταν η νεότερη στάση Commando μου στην εκπαίδευση, όπως θα την φανέρωσα ως μια διανοητική και σωματική πρόκληση, αλλά τώρα που είμαι λίγο μεγαλύτερος, πιο σοφός (πιθανώς) και λίγο λιγότερο εγωισμένος, έχω μάθει να ακούω το σώμα μου και ξέρει πότε μου λέει να ξεκουραστώ και να ανακάμψω ".

Όσον αφορά το «ποιο είδος άρρωστου είστε», όπως υποδεικνύεται από το Precision Nutrition, κάτω από τα συμπτώματα του αυχένα, όπως ο βήχας, οι πονεμένοι μύες, ο πυρετός και η κόπωση, η διάρροια και ο εμετός σημαίνουν ότι ήρθε η ώρα να διαλέξετε λίγες μέρες και να επιστρέψετε την άσκηση όταν τα συμπτώματά σας ή η μόλυνση έχουν φύγει. "

Όταν είστε σε καλή υγεία, μια σκληρή προπόνηση δημιουργεί μια φυσική αντίδραση στρες στο σώμα σας και η προσαρμογή σε αυτό είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να φτιάξουμε πιο δυνατά και πιο δυνατά. Ωστόσο, το σημείο λήψης εδώ είναι να κρατήσετε μακριά αυτά τα workouts υψηλής έντασης μέχρι να βελτιωθείτε. Έτσι: χρόνος στο Netflix και στο Sneeze.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα