Fitness Expert αποκαλύπτει το μυστικό για να πάρει Ripped στα 20 σας

Anonim

Νεαρός, ήρθε η ώρα να συζητήσουμε. Τα επιπόλαια εικοσάχρονα είναι μια δεκαετία γεμάτη με (άσχημη) περιπέτεια, πειραματισμό και εξελίσσεται σε έναν άνθρωπο. Σε αυτό το ταξίδι, το ανθρώπινο σώμα με είκοσι πράγματα αντιμετωπίζει αρκετούς αντιπάλους, συχνά αυτοτραυματισμένους και αποτρέψιμους. Αλλά αυτό που είναι να είσαι νεαρός είναι σωστό;

Μιλήσαμε με δύο εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης για να αντιμετωπίσουμε το πιεστικό ζήτημα του τι συμβαίνει συχνά στο σώμα σας κατά τη διάρκεια των εικοσάτων και πώς μπορείτε να το φροντίσετε για να εξασφαλίσετε ότι θα κλωτσήσει χωρίς προβλήματα πέρα ​​από τα τριάντα.

Ρυθμίστε μια ρουτίνα και κολλήστε σε αυτό

Δεν είναι η πρόθεσή μας να είμαστε μητέρες στο D'Marge, αλλά όταν ένας εξειδικευμένος εμπειρογνώμονας γυμναστικής τονίζει την ανάγκη να επιμείνουμε σε ένα σχέδιο παιχνιδιού, θα πρέπει ίσως να δώσετε προσοχή. Η Jordan Ponder, η οποία είναι ο ιδρυτής της Transform Health στο Σύδνεϋ, λέει ότι η μεγαλύτερη ανησυχία για τους άνδρες στα 20ετία είναι η εξισορρόπηση μιας κοινωνικής ζωής με τακτική άσκηση. Μην ξεγελιέστε αν σκεφτείτε ότι το σώμα σας μπορεί να πάρει τον ξυλοδαρμό από τότε που βρίσκεται στην κορυφή του.

"Σας αναποδογυρίζω αλλά αυτό γιατί το άγχος δεν είναι τόσο υψηλό", λέει ο Ponder. "Τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν φόρο στα τέλη της δεκαετίας του '20, καθώς το άγχος και οι ευθύνες αυξάνονται". Σκεφτείτε την αγορά ακινήτου, αναλαμβάνοντας τις καθημερινές πιέσεις της εργασίας και τη διαχείριση των σχέσεων.

Όταν πρόκειται να διατηρήσετε το σώμα των είκοσι σε άριστη κατάσταση, είναι ζωτικής σημασίας να ασκείτε κάθε μέρα για τουλάχιστον μία ώρα με επαρκή ένταση. Αυτό μπορεί να έρθει με τη μορφή μιας συνεδρίασης γυμναστικής, μιας διαδρομής ή μια βουτιά. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα επίπεδα ενέργειας παραμένουν συνεπή σε μια εποχή όπου ο μεταβολισμός ενός ανθρώπου επιβραδύνει τον μεγάλο χρόνο στα τέλη της δεκαετίας του '20.

Με απλά λόγια, "εφαρμόστε μια ρουτίνα για την οποία είστε υπόλογος. PT συναντήσεις, προσωπικές τάξεις που έχετε κρατήσει σε σας δεν μπορείτε να χάσετε, ποδηλασία την Τρίτη

.

να θεωρείται υπεύθυνη μέσω της ρουτίνας είναι σημαντική ".

Ενισχύστε τη διατροφή σας

Κρατώντας έναν έλεγχο της δίαιτας των είκοσι σας θα εξασφαλίσει ότι το σώμα σας έχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ένας μεγάλος τύπος παρανόησης σε αυτή την ηλικιακή ομάδα είναι ο βαθμός θνησιμότητας.

Μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή είναι το μόνο που χρειάζεται για να διασφαλιστεί ότι μπορούν εύκολα να αποφευχθούν οι ασθένειες. "Διατροφικά σοφά, πρωινό το πρωί καθημερινά. Κάτι που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας σε αντίθεση με το φαγητό έξω που γίνεται μια τάση αυτές τις μέρες », λέει ο Ponder.

"Περιορίστε επίσης την πρόσληψη αλκοόλ σε δύο ημέρες την εβδομάδα και δεν επιτρέπουν στα κοινωνικά ποτά να αναδυθούν περισσότερο από ό, τι χρειάζονται".

Κρατήστε την ψυχική υγεία σας υπό έλεγχο

Ο Δρ Ζακ Τέρνερ της Κλινικής Privée λέει ότι από όλες τις αρσενικές ηλικιακές ομάδες, οι άνδρες των 20 ετών τους είναι πιο πιθανό να πεθάνουν από αυτοκτονία, τροχαία ατυχήματα ή τραυματισμούς που μπορούν να προληφθούν.

Είναι πρωταρχικό το γεγονός ότι οι άνδρες αυτής της ηλικιακής ομάδας μιλούν όταν παλεύουν ψυχικά. Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη και πιο υγιή ζωή, σύμφωνα με τον Turner.

"Όταν πρόκειται για τους άντρες στα είκοσι τους, μην φοβάστε να ρωτήσετε ο ένας τον άλλον και τους φίλους σας πώς δουλεύουν διανοητικά. Φυσώντας τα πράγματα μακριά με μια 'θα είναι εντάξει' στάση είναι ένας τρόπος για να δείτε την κατανομή της ψυχικής υγείας ».

Δοκιμάστε το Headspace για να κρατήσετε τον εγκεφάλου σας υπό έλεγχο. Είναι εύκολο να ακολουθήσετε καθοδηγούμενο διαλογισμό.

Επιλέξτε το σωστό είδος αλκοόλ

Πιστέψτε ή όχι, οι νέοι άνθρωποι θα πίνουν άφθονα ποσά στα είκοσι τους και υπάρχει σωστός και λανθασμένος τρόπος να το κάνετε. Όταν εισάγετε το επαγγελματικό εργατικό δυναμικό ή την μοντέρνα επιχειρηματική σκηνή στα 20 σας, είναι κοινό το γεγονός ότι η επιχείρηση τείνει να γίνει με τη βοήθεια αλκοόλ.

"Για τους νέους, δοκιμάστε να πίνετε λίγο λιγότερο από το φθηνό αλκοόλ και να το ξοδέψετε σε κάτι ελαφρώς ακριβότερο. αλκοόλ που έχει αποσταχθεί καλύτερα και έχει λιγότερα συντηρητικά όπως 100% αγκάβα τεκίλα. Η καλή τεκίλα είναι το λιγότερο επεξεργασμένο αλκοόλ, έτσι δεν σας αφήνει με ένα μαξιλάρι ».

"Σε αυτό το στάδιο είναι να γίνει πιο έξυπνος. Μάθετε πώς να ανακτήσετε καλύτερα. Πολλοί άνθρωποι δαπανούν αυτήν την δεκαετία για να διαγραφούν σε εβδομαδιαία βάση. Εργαστείτε όταν μπορείτε και δεν μπορείτε να διαγραφείτε και να βρείτε κάποιες θεραπείες που θα σας βοηθήσουν. "

Εάν είστε επιρρεπείς σε ένα hangover το καλύτερο πράγμα που έχετε το πρωί είναι τα αυγά. Η ταυρίνη συμβάλλει επίσης στη μείωση της ναυτίας και των πονοκεφάλων.

Διαχείριση αυτορρύθμισης

Ένα μεγάλο μέρος της διατήρησης της υγείας στα άτομα των 20 ετών είναι η διαχείριση του αυτοεξουσιαστικού κινδύνου. Με την ανακάλυψη φαρμάκων και αλκοόλ για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, αναμφίβολα θα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα τραυματισμού ή θανάτου.

"Φαίνεται ότι είμαστε υψηλότεροι κίνδυνοι σε αυτή τη χρονική περίοδο", λέει ο Δρ Zac Turner.

Οι δείκτες του για την αξιολόγηση των αυτο-κινδύνων στα 20 σας είναι οι εξής:

  • Βάζοντας τα συστήματά σας έτσι ώστε να μην μπορείτε να αναλάβετε κινδύνους ή πολλούς κινδύνους
  • Μάθετε ποια φάρμακα παίρνετε. Τα κιτ αυτοθεραπείας είναι ελεύθερα ή γελοία φτηνά και χρειάζεστε μόνο ένα κλάσμα ενός χαπιού για να το δοκιμάσετε για να διαπιστώσετε εάν πρόκειται για MDMA ή κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να τελειώσει τη ζωή σας
  • Εάν πρόκειται να αναλάβετε τον κίνδυνο να κάνετε παραισθησιογόνα φάρμακα, το κάνετε σε ελεγχόμενο περιβάλλον ή κάπου όπου δεν μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας

Δώστε προσοχή στις αλλαγές στο σώμα σας

Οι περισσότεροι άνδρες στα είκοσι τους θα έχουν ένα σώμα που βρίσκεται στην κορυφή του. Εάν διαπιστώνετε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι αδύναμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πιθανότατα να πέσετε στην ομάδα εκείνων που εργάζονται ακούραστα πριν πάρετε ένα διάλειμμα στο εξωτερικό. Είναι εδώ όπου έρχεται η ασθένεια. Με άλλα λόγια, μπορεί να έχετε ένα νέο και ανθεκτικό σώμα, αλλά δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τον ύπνο και να ξεκουραστείτε. Το σώμα απαιτεί την επισκευή, την καταπολέμηση των ιών και την ανάκτηση.

Ένας άλλος τομέας παρακολούθησης των αλλαγών του σώματός σας είναι κατά την εισαγωγή πρωτεϊνών στο σώμα.

"Δεν σκέφτεται κάθε συμπλήρωμα πρωτεΐνης είναι ένα γρήγορο συμπλήρωμα είναι ζωτικής σημασίας", λέει ο Turner.

"Η ανάγνωση της πλάτης των πρωτεϊνών σκόνες και ποτά είναι απαραίτητη επειδή είναι γεμάτη σκατά για το μεγαλύτερο μέρος. Είμαστε μεγαλύτερης ηλικίας επειδή έχουμε μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. "

Όταν πρόκειται για το δέρμα, το σημείο έχει διαδραματίσει εδώ και πολύ καιρό στην Αυστραλία. Ο ήλιος καίει στα νεώτερα σας χρόνια, ειδικά κατά τη διάρκεια των εφηβικών χρόνων, μαζικά προετοιμάζει τους άνδρες για μελανώματα αργότερα στη ζωή.

"Πολύ περισσότερο από άλλα χρόνια, αυτό συμβαίνει όταν ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στον ήλιο", λέει ο Turner.

Σχετικά με το θέμα του ελέγχου του προστάτη κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, οι ειδικοί λένε ότι δεν είναι ακόμα απαραίτητο. Αντ 'αυτού, οι νέοι θα πρέπει να θέτουν ερωτήσεις σχετικά με το οικογενειακό ιστορικό τους και να συζητούν για το ποιος ήταν άρρωστος, όταν ήταν άρρωστοι και γιατί πέθαναν.

"Αν έχετε έναν θείο, έναν παππού και κάποιον άλλο που πέθανε από καρκίνο του εντέρου, θα πρέπει μάλλον να μιλήσετε σε έναν GP για αυτό. Προσδιορίστε ποια πράγματα έχουν πάει στραβά στην οικογένεια και αν είστε επιρρεπείς σε διαβήτη, καρκίνο και ακόμη και φαλάκρα. Πρόκειται για την πρόληψη για το μέλλον. "

"Γνωρίστε το σώμα σας, αλλά μην προσπαθήσετε να το διαγνώσετε μέσω της Google".

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα