Τα καλύτερα ρολόγια μπορείτε να πάρετε για κάτω από $ 1.000 Right Now

Anonim

Κανείς δεν γεννιέται πλούσιος. Εντάξει, μερικοί είναι, αλλά για τους υπόλοιπους μας υπάρχουν μεταβατικά ρολόγια - τα ρολόγια που εισάγουν το ταξίδι του στον τεράστιο κόσμο της χρονικής ακρίβειας.

Μιλάμε για το μαγικό χρηματικό έπαθλο των $ 1.000 - ένα σημείο τιμών που δείχνει ρολόγια με ξεχωριστό χαρακτήρα και ποιότητα κατασκευής χωρίς να σπάσει η τράπεζα.

Alpina Startimer πιλότος χρονογράφος

Εμείς απλά θα βγούμε έξω και θα το πούμε. Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα IWC Big Pilot, τότε ο Χειρογράφος Alpina Startimer Pilot είναι το ρολόι για να πάρετε. Το ρολόι παρουσιάζει πολύ παρόμοια αισθητική χωρίς τη μεγάλη τιμή ενώ εξακολουθεί να είναι ελβετική. Η ανταλλαγή; Μια θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα 44 χλστ. Διαθέτει την χαλαζιακή κίνηση AL-372 AL-372, σε αντίθεση με την αυτόματη κίνηση. Το κίνημα Alpina εξακολουθεί να κάνει μια ωραία δουλειά όμως με λειτουργίες χρονογράφου που εμφανίζουν 60 δευτερόλεπτα, 30 λεπτά και 1/10 του δευτερολέπτου. Τα χέρια των ωρών, των λεπτών και των δευτερολέπτων, συμπεριλαμβανομένων των δεικτών, τελειώνουν σε λευκό, για να αντιπαρατεθούν με έναν εντυπωσιακό μπλε πίνακα. Το ρολόι είναι γυαλισμένο με κρύσταλλο ζαφείρι ανθεκτικό στις γρατζουνιές και καφέ δερμάτινο ιμάντα με ραφή αντίθεση.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 44mm
Λειτουργίες: Χρονογράφος, ημερομηνία, ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα
Αντοχή στο νερό: 100μ

ΑΓΟΡΑ

Χειμερινό ρολόι τιτανίου Hamilton Khaki

Ενώστε τη σκοτεινή πλευρά χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Το ρολόι Khaki Field της Hamilton διαθέτει μια θήκη από τιτάνιο από μαύρο PVD των 42mm και μια σταθερή στεφάνη μαύρου τιτανίου σε συνδυασμό με ένα μαύρο κλωστοϋφαντουργικό ιμάντα. Ο μαύρος επιλογέας διαθέτει λαμπερά χέρια με αντίθεση και αραβικούς αριθμούς που έρχονται επίσης με δείκτες 24 ωρών. Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν ένα παράθυρο ημερομηνίας στο σημάδι της 3 ης ώρας, το οποίο οδηγείται από την αυτόματη κίνηση H-10 του διαμετρήματος Hamilton, που διαθέτει 80ωρη ισχύ. Δεν είναι κακή πρόταση για ένα ελβετικό ρολόι κάτω από το σήμα $ 1.000.

Περίπτωση: Τιτάνιο
Μέγεθος: 42mm
Λειτουργίες: Ημερομηνία, ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα
Αντοχή στο νερό: 100μ

ΑΓΟΡΑ

Frederique Constant Horological Smartwatch

Όσοι αγαπούν τον αυξανόμενο χρυσό αλλά όχι την τιμή, μπορούν να επιλέξουν αυτή την ελβετική προσφορά από τον Frederique Constant. Η θήκη των 42 χιλιοστών έχει τελειώσει σε τριαντάφυλλο χρυσό τόνο και συνδυάζεται με μεταλλικό μπλε ναυτικό μπλουζατέ και δερμάτινο λουρί αλλιγάτορας. Σε αυτό το σημείο τιμής θα πρέπει να εγκατασταθεί με μια σταθερή στεφάνη, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ ένα θέμα λαμβάνοντας υπόψη τις λεπτομέρειες σχετικά με το πρόσωπο ρολόι. Χρυσά χέρια αυξανόμενα χέρια και εναλλασσόμενος δείκτης και δείκτες ρωμαϊκής αριθμητικής ώρας για ένα αριστοκρατικό κομμάτι που καθορίζεται περαιτέρω από μια ημερομηνία συνδυασμού / 1 / 100th δευτερόλεπτο υπο-dial στις 6 το μεσημέρι. Η κίνηση ταξινομείται με μετακίνηση quartz Frederique Constant caliber FC-285 και τελειώνει με κρύσταλλο ζαφείρι ανθεκτικό στις γρατσουνιές.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 42mm
Λειτουργίες: Ημερομηνία, ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα, ημερολόγιο
Αντοχή στο νερό: 50μ

ΑΓΟΡΑ

Ανώτερος Carter II

Εντυπωσιακό σχεδιασμό και λειτουργικότητα είναι ο νικητής εδώ με το Carter II GMT καθιστώντας τον εαυτό του μια ελκυστική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Υπάρχουν διπλές λειτουργίες ώρας και ημερομηνίας, οι οποίες κινούνται από μια κίνηση της Ronda 515.24h από την Ελβετία, ενώ μια μαύρη θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα που έχει τοποθετηθεί σε 39.5mm καθιστά άνετη την φθορά. Στο καντράν υπάρχουν υπερτυπωμένοι αριθμοί σε αντίθεση με έναν πλούσιο μαύρο επιλογέα δύο τόνων. Το ολόκληρο κομμάτι είναι γυαλισμένο με ένα στέρεο χάλκινο στέμμα, γυαλί με επικάλυψη σαπφείρου και δερμάτινο λουρί.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 39.5mm
Λειτουργίες: GMT, ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα
Αντοχή στο νερό: 5ATM

ΑΓΟΡΑ

Glycine Airman SST 12 Αυτόματη

Αυτό είναι ένα αξιοπρεπές παράδειγμα ενός προσιτού αργυρόχρους ρολογιού που συνοδεύεται από ασημένιο βραχιόλι. Αυτό που η θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα των 43 χιλιοστών στερείται σε μια κινητή στεφάνη, κάνει με περίπλοκες λεπτομέρειες σε ένα μπλε dial κλίση. Τα λαμπερά χέρια από άργυρο τόνο, οι δείκτες ώρας δείκτη και οι 24ωροι δείκτες στο εξωτερικό χείλος κάνουν για ένα αρχικό κομμάτι. Υπάρχει επίσης μια εμφάνιση ημερομηνίας στο σημάδι 3 η ώρα που οδηγείται από μια αυτόματη κίνηση. Το ελβετικό ρολόι είναι τελειωμένο με κρύσταλλο ζαφείρι ανθεκτικό στις γρατζουνιές.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 43mm
Λειτουργίες: GMT, ημερολόγιο, ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα
Αντοχή στο νερό: 200μ

ΑΓΟΡΑ

Gucci GG2570

Οι φίλοι της μόδας δεν χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά για να αποκτήσουν ένα κομψό ρολόι. Το GG2570 της Gucci προσφέρει μια θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα 41mm που στεγάζει μια αξιόπιστη κίνηση Quartz. Οι λειτουργίες σε αυτό το κομμάτι περιλαμβάνουν ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα χέρια σε ασήμι σε αντίθεση με έναν μαύρο επιλογέα. Υπάρχει επίσης ένα παράθυρο ημερομηνίας στη σήμανση 6 η ώρα. Το ρολόι ολοκληρώνεται με ένα λουράκι πράσινου και κόκκινου νάυλον.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 41mm
Λειτουργίες: Ημερομηνία, ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα
Αντοχή στο νερό: 100μ

ΑΓΟΡΑ

Bamford Watch Τμήμα Mayfair

Η κλασσική απλότητα είναι το θέμα πίσω από την προσφορά $ 1.000 της Bamford Watch. Μια θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 40mm, που στεγάζει μια κίνηση Miyota 2035 Quartz και ένα μαύρο μαύρο επιλογέα με λευκούς δείκτες Super-LumiNova. Από το εξωτερικό υπάρχει μια περιστρεφόμενη στρογγυλή στεφάνη, φακός κρυστάλλου σαπφείρου και ένα μαύρο δερμάτινο λουρί. Δεν είναι κακό για ένα βρετανικό κομμάτι σε αυτό το σημείο τιμών.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 40mm
Λειτουργίες: Ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα
Αντοχή στο νερό: 10bar

ΑΓΟΡΑ

MIDO Ocean Star καπετάνιος

Η ελβετική MIDO προσθέτει μια κλασσική πινελιά στην υπερβολή με το ροζ επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Υπάρχει μια μονοκατευθυντική περιστρεφόμενη τριαντάφυλλο επιχρυσωμένη στεφάνη με μαύρο δακτύλιο κορυφής που ρέει ωραία σε μαύρο δίσκο με φωτεινά ροζ χρυσά χέρια και δείκτες ώρας δείκτη. Η αυτόματη κίνηση Caliber 80 προσφέρει ένα αποθεματικό ισχύος 80 ωρών καθώς και έναν χρονογράφο, μεγάλη ημερομηνία, ημέρα, ώρα, λεπτό και μικρές δευτερεύουσες λειτουργίες. Ένα κρύσταλλο ζαφείρι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και ένα μαύρο λουρί από καουτσούκ διασφαλίζει ότι το ρολόι μπορεί να αντέξει έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 42.5mm
Λειτουργίες: igdte, ημέρα, ώρα, λεπτό, μικρό δευτερόλεπτο
Αντοχή στο νερό: 200μ

ΑΓΟΡΑ

Baume & Mercier Classima

Η Baume & Mercier φέρνει μια διαχρονική εμφάνιση σε ένα προσιτό κομμάτι με την εύστοχη ονομασία Classima. Μια θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 40 χιλιοστών με ασημί χρώμα που συνδυάζεται με ένα μαύρο δερμάτινο λουρί είναι μόνο η αρχή. Το ρολόι έρχεται με ένα λευκό δίσκο με ασημένια χέρια και δείκτες ώρας δείκτη ενώ οι ρωμαϊκοί αριθμοί σημαίνουν τις θέσεις 3, 6, 9 και 12. Υπάρχει επίσης μια εμφάνιση ημερομηνίας στη θέση 3. Ακριβής κίνηση χαλαζία και ανθεκτικό στις γρατσουνιές ζαφείρι κρύσταλλο τελειώνει το ρολόι μακριά όμορφα.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 40mm
Λειτουργίες: Ημερομηνία, ώρα, λεπτά
Αντοχή στο νερό: 50μ

ΑΓΟΡΑ

Αυτόματο πυροσβεστήρα μπάλα

Η μπάλα φέρνει την ελβετική αισθητική στο παιχνίδι με το Fireman Automatic, ένα αρσενικό κομμάτι που παρουσιάζει το παραδοσιακό στυλ. Μια θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 40mm συνδυάζεται με βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι. Στον μαύρο επιλογέα υπάρχουν φωτεινές ώρες αργυρού τόνου και λεπτά χέρια ενώ το δευτερόλεπτο χέρι είναι ανοιχτό κίτρινο. Υπάρχει επίσης μια ημερομηνία εμφάνισης μεταξύ των 4 και 5 ώρα θέσεις. Το ρολόι της μπάλας τροφοδοτείται από μια αυτόματη κίνηση με ένα 38ωρο απόθεμα ισχύος.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 40mm
Λειτουργίες: Ημερομηνία, ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα
Αντοχή στο νερό: 100μ

ΑΓΟΡΑ

Raymond Weil Ελεύθερος επαγγελματίας

Ένα εντυπωσιακό κομμάτι σε αυτό το τμήμα από τον Raymond Weil έρχεται με τη μορφή μιας μεγαλύτερης θήκης από ανοξείδωτο ατσάλι των 42, 5 χιλ. Που συνδυάζεται με ένα μαύρο ιμάντα από καουτσούκ με κόκκινη ραφή. Ένας μπλε δίσκος απαιτεί προσοχή με ασημένια χέρια και αραβικούς αριθμητικούς δείκτες ώρας, ενώ οι μικροί δείκτες κοσμούν το εξωτερικό χείλος. Η αυτόματη κίνηση παρέχει 38 ώρες αποθέματος ισχύος, ενώ ένας κρύσταλλος ζαφείρι ανθεκτική στις γρατσουνιές κρατά τα πράγματα να μοιάζουν νέα για αυτό το ελβετικό κομμάτι.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 42.5mm
Λειτουργίες: Ημερομηνία, ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα
Αντοχή στο νερό: 100μ

ΑΓΟΡΑ

Oris Artix Αυτόματη

Ένας άλλος πλήρης ανοξείδωτος χάλυβας που κάνει καλό σε αυτό το σημείο τιμών προέρχεται από τον Oris. Μια θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 39mm συνδυάζεται με ένα βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι. Το κεντρικό τεμάχιο είναι ένας μπλε δίσκος με φωτεινά χέρια και δείκτες με ασημένιο τόνο και δείκτες με αραβικούς αριθμούς ωρών. Μια αυτόματη κίνηση Oris caliber 733 με ένα 38ωρο απόθεμα ισχύος χρησιμοποιείται για να παρέχει λειτουργίες ημερομηνίας, ώρας, λεπτών και δευτερολέπτων για αυτό το ελβετικό κομμάτι.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 39mm
Λειτουργίες: Ημερομηνία, ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα
Αντοχή στο νερό: 100μ

ΑΓΟΡΑ

Shinola Guardian

Κάτι λίγο διαφορετικό από αυτό που έχουμε δει είναι η Shinola, η αμερικανική εταιρεία ρολογιών που κάνει καλό σε αυτό το τμήμα τιμών. Πρόκειται για ένα απλό κομμάτι που παρουσιάζει μια μαύρη θήκη PVD με αμμοβολή 41, 5mm σε συνδυασμό με δερμάτινη λουρί από δέρμα ανιλίνης. Η κίνηση ταξινομείται με Argonite 705 που χτίστηκε με υπερηφάνεια στο Ντιτρόιτ από τα ελβετικά μέρη.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 41.5mm
Λειτουργίες: Ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα
Αντοχή στο νερό: 5ATM

ΑΓΟΡΑ

Sekford τύπου 1Α

Οι καθαρές και απλές γραμμές σε ένα ηλιακό ρολόι μπλε dial είναι το κλειδί για την προσφορά του Sekford. Είναι όλα σχετικά με τα κομψά βρετανικά σχεδιαστικά στοιχεία που συνδυάζονται άψογα με την ελβετική μηχανική. Το αποτέλεσμα είναι μια θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 40mm που στεγάζει το χρυσό κούμπωμα Ronda 702. Ένας μαύρος δερμάτινος ιμάντας και ο ορυκτός κρύσταλλος γυαλίζει τα πράγματα ωραία.

Θήκη: Ανοξείδωτο
Μέγεθος: 40mm
Λειτουργίες: Ώρα, λεπτά
Αντοχή στο νερό: 3bar

ΑΓΟΡΑ

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson