Βασικοί έλεγχοι προ-φωτογραφίας για να βεβαιωθείτε ότι θα δείτε πάντα το καλύτερο

Anonim

Είναι γεγονός ότι δεν μπορούμε πάντα να κάνουμε μια καλή φωτογραφία. Είτε πρόκειται για φωτισμό, για τον τρόπο με τον οποίο πέφτουν τα μαλλιά σας είτε για μια απλά κολακευτική έκφραση, ποτέ δεν πρόκειται να είναι τέλεια.

Ακόμα, γνωρίζουμε ότι είστε καλύτεροι από αυτό, έτσι έχουμε βάλει έναν πίνακα διανοητικής μαζί, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε ενοχλητικές ετικέτες στο Facebook και βεβαιωθείτε ότι είστε παρουσιασμένοι στον υπόλοιπο κόσμο ως το υπέροχο γκρεμό που είστε.

Εδώ είναι τα κρίσιμα πράγματα και don'ts πριν κάποιος snaps κούπα σας.

Ισιώστε

Έχετε πάει στο πρόβλημα να ξοδεύετε χρήματα σε ένα ωραίο κοστούμι και γραβάτα, μόνο για να το εμφανίσετε τσαλακωμένο και αστραφτερό στις φωτογραφίες σας. Δύο πράγματα: καλή στάση και μεγάλη στεγνό καθάρισμα. Βεβαιωθείτε ότι το σύνολο σας ξεκινά με τέλεια πίεση (και καθαρίστε) και όταν αρχίσουν να βγαίνουν οι λαμπτήρες φλας, στερεώστε το, κοιτάξτε αιχμηρά και κρατήστε την πλάτη σας ευθεία. Κανείς δεν αρέσει σε κάποιον άλλο.

Αποφύγετε τη Γωνιά του Ρόβερ (Disco Froth)

Ναι. Αναφέρουμε την περίσσεια σούβλας και ακαθαρσιών που μπορούν να δημιουργηθούν στις γωνίες του στόματός σας. Όχι μόνο είναι αρκετά ακαθάριστο, αλλά φαίνεται και ανατριχιαστικό στις φωτογραφίες. Αν σημαίνει ότι βρίσκετε μια ήσυχη γωνιά και χρησιμοποιείτε το τετράγωνο τσέπης ως χαρτοπετσέτα, έτσι είναι. Απλά μην το αφήσετε να συμβεί.

Σήκωσε τη δέσεά σου κάτω από το κολάρο σου και χτυπήστε το κολάρο σου στο σακάκι σου

Ξέρουμε αν είστε τεμπέλης ή σε μια βιασύνη, το σακάκι και η γραβάτα σας μπορεί να γίνει μια σκέψη ή ακόμα και ένα προαιρετικό εξάρτημα. Αλλά είμαστε από τη νοοτροπία, "αν το κάνετε. Κάνε το σωστά'. Αυτό σημαίνει ολοκλήρωση ολόκληρης της διαδικασίας σύνδεσης δεσμών, τοποθέτηση του περιλαίμιου σας στο σακάκι σας και τελειώνοντας το από την εξασφάλιση του κόμπος τακτοποιημένα κάτω από το κολάρο σας. Αφήνοντας το ακόμη και λίγο χαλαρό θα σας κάνει να μοιάζετε με το λυπημένο του 70.

Προσπαθήστε να μην μιλήσετε (ή να φάτε)

Δεν χρειάζεται να σβήνετε, αλλά όταν ο φωτογράφος ξεκινά να σας ενοχλεί, είναι ένα σήμα για να καταπιεί αυτό το μπουκάλι φαγητό και να κρατάει το jabbering στο ελάχιστο. Ναι, οι ειλικρινείς φωτογραφίες μπορούν συχνά να τονίσουν τα καλύτερα του ενεργητικού σας, αλλά όταν χτυπάτε τους συντρόφους σας πιθανότατα δεν ψάχνετε τα καλύτερα σας.

Αποφύγετε το Awkward Neck

Κρατήστε το απλό, ηλίθιο. Δεν χρειάζεται να κοιτάζετε προς τα πάνω, προς τα κάτω ή προς τα πλάγια. Απλά κρατήστε το κεφάλι ψηλά και πίσω. Αν στρέψετε το κεφάλι σας προς τα κάτω, θα έχετε ένα λαμπερό μέτωπο λάμψης ή ένα διπλό πηγούνι και η εκκένωση θα σας κάνει να μοιάζετε με ένα τράβηγμα.

Ελέγξτε τα δόντια σας

Τα δόντια μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν μια φωτογραφία. Ίσως να δουλέψατε μέσα από μερικά ποτήρια κόκκινου, ή έχετε πάρει μια αγάπη με τους μαϊντανό καναπέδες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα μαργαριτάρια σας να μην φαίνονται καλύτερα. Πάρτε έναν από τους συναδέλφους σας για να ελέγξετε τους chompers σας για λεκέδες ή υπολείμματα τροφίμων πριν ξεκινήσουν οι φωτογραφίες.

Προσπαθήστε να μην αναβοσβήνει

Φυσικά, δεν υπάρχει σαφής τρόπος να αποφευχθεί αυτό, αλλά αν αισθάνεστε την ανάγκη να αναβοσβήνουν έρχονται, βγάλτε το από το σύστημά σας πριν αρχίσουν να κάμπτουν οι κάμερες. Μια άλλη συμβουλή είναι να κλείσετε εντελώς τα μάτια σας μέχρι όλοι να λένε «τυρί», αλλά θα μπορούσατε να διακινδυνεύσετε να φανείτε λίγο παράξενο. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια μεγάλη ομαδική βολή, με ένα Bill Blinky.

Στερεώστε τα μαλλιά σας

Τα μαλλιά κανενός δεν φαίνονται τέλεια στο τέλος της νύχτας, ειδικά αν έχετε χαράξει το πάτωμα. Αλλά πριν να τραβήξετε τις φωτογραφίες, βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι σφηνωμένα, ωθούμενα πίσω ή απλά από το πρόσωπό σας. Το μυστικό σε αυτό είναι όλα στην προετοιμασία πριν από την εκδήλωση. Μην πηγαίνετε στο πλοίο με το προϊόν, αλλά αρκεί να τρέξετε το χέρι σας με τα μαλλιά σας αργότερα το βράδυ, να τον επαναφέρετε στη θέση του.

Επιλέξτε το χαμόγελό σας

Οι νικητές είναι χαμογελαστοί. Αν κοιτάξετε καλύτερα με ένα κακό χαμόγελο, σκεφτείτε κάτι που σας κάνει να γελάτε για το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Εάν είστε πιο smirker, θυμηθείτε το βαθμό στον οποίο χαμογέλασε σε μια κολακευτική φωτογραφία και μιμούνται.

Πάρτε το ποτό από το χέρι σας

Κάποιος έξυπνος άνθρωπος κάποτε είπε ότι ποτέ δεν έχετε τραβήξει τις φωτογραφίες σας με ποτήρι στο χέρι. Συμφωνούμε, δεν είναι μια καλή εμφάνιση και μπορεί συχνά να σας κάνει να φαίνεστε περισσότερο αμήχανος παρά φοβερός. Το ποτό απλά κρέμεται σαν ένα πρόσθετο εξάρτημα. Αυτός ο κανόνας περιλαμβάνει μπύρα, κρασί και σαμπάνια. Ένα ποτό που είναι αποδεκτό είναι ένα Pina Colada, αλλά μόνο αν είστε σε windsurfer.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Υπεάρξε την Κομψή Κοσμήτορα

Range Rover x Brabus-Startech φορτηγό

Περιηγηθείτε στα μεγαλύτερα ανθρώπινα κύματα στον κόσμο στην Ουαλία

Καλύτεροι ντυμένοι άνδρες της εβδομάδας. Nick Jonas, John Legend & Joshua Jackson