Η Ellen DeGeneres αποκαλύπτει τυχαία το $ 175,000 Rolex της στην τελευταία συνέντευξη του Seinfeld

Anonim

Μπορεί να χορέψει σαν λευκό αγόρι, μπορεί να ζητήσει με δύσκολο το δύσκολο ερώτημα και μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να γελάσουν. Και τώρα η Ellen Degeneres μπορεί να προσθέσει ένα άλλο βραβείο στο εντυπωσιακό της ρεπερτόριο - τον περήφανο ιδιοκτήτη ενός $ 175.000 Rolex Paul Newman Daytona Reference 6241.

Σύμφωνα με μια προηγούμενη πώληση του Hodinkee, το άκρως περιζήτητο ρολόι του Paul Newman Daytona ήταν λίγο σκοτεινό άλογο πίσω στις ημέρες του ντεμπούτο του. Διαθέτει λευκό δίσκο με μαύρους δευτερεύοντες καταχωρητές, κουμπιά χρονογράφου με ώθηση και εντυπωσιακό μαύρο ακρυλικό πλαίσιο. Αυτά τα "εξωτικά" ραντεβού δεν εξετάστηκαν πολύ αργότερα το 1969 και το μοντέλο παρέμεινε αδρανές στο ράφι για χρόνια μέχρι τη δεκαετία του 1980, πριν από τους Ιταλούς συλλέκτες τους ανακάλυψαν και τους έδωσε το ψευδώνυμο του Paul Newman Daytonas αφού είδε μια φωτογραφία του ηθοποιού κουνιστό .

Γρήγορη προώθηση περισσότερο από 30 χρόνια και το ρολόι είναι τώρα ένα από τα πιο προσοδοφόρα vintage Rolexes να χτυπήσει ποτέ στην αγορά. Και εδώ έχουμε την υποδοχή για talk show Ellen DeGeneres, που τυχαίνει να ρίχνει ένα γύρω στον καρπό της στο τρίτο επεισόδιο των Comedians της Netflix στο αυτοκίνητο να πάρει τον καφέ.

Η υπόθεση της παράστασης είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε ότι είναι. Ο Jerry Seinfeld, ένας κωμικός, συναντά την Ellen DeGeneres, έναν άλλο κωμικός, για να μιλήσει για τα πάντα, από το πώς ο talk show φιλοξενεί την αρχή της σε κωμωδία, οικογένεια, άλογα και λαμβάνοντας συμβουλές μόδας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το vintage Rolex συνδυάζεται με ένα σωστό αυτοκίνητο περιόδου όταν ο Seinfeld παίρνει το DeGeneres σε ένα 1977 Toyota FJ40 Land Cruiser. Δεν μπορείτε να δείτε το Rolex στο παρακάτω βίντεο, αλλά μπορείτε να δείτε τι παίρνει ο ζευγάρι.

Αυτό δεν θα ήταν η πρώτη φορά που μια διασημότητα έδειξε την καλύτερη συλλογή ρολογιών τους στο κοινό. Ο David Beckham φορούσε πρόσφατα ένα ρολόι αξίας 55.000 δολαρίων με ένα βασικό λευκό μπλουζάκι στο Τόκιο, ενώ ο Floyd Mayweather πήγε όλα μαζί με ένα ρολόι με ενσωματωμένο διαμάντι αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

(μέσω του Hodinkee)

1/3

2/3

3/3

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα