Ο David Jones αποκαλύπτει τι έρχεται στη μόδα των ανδρών αυτόν τον χειμώνα

Anonim

Χθες το βράδυ, ο David Jones πραγματοποίησε τη συλλογή ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων Φθινόπωρο / Χειμώνας στο Sydney Carriageworks. Πάντα μια υπόθεση της διασημότητας, της πομπής και των αεροπορικών φιλιών, πήγαμε για να δούμε τι συνέβαινε με τα ανδρικά ρούχα τον ερχόμενο Χειμώνα.

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που είναι οδυνηρά αληθές για αυτά τα γεγονότα, είναι ότι τα ανδρικά ρούχα είναι σχεδόν πάντα μια υποτονική υπόθεση. Δεν θα φτάσουμε όσο λέγαμε χθες το βράδυ, αλλά μάλλον είδαμε σημάδια ελπίδας σε μια συνήθη τοπική σκηνή. Θα μπορούσε αυτό να είναι πραγματικά το έτος ανδρών κάνει μια διαφορά στην αγορά λιανικής; Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε.

Με επικεφαλής την ομαλή σφαίρα του αρσενικού μοντέλου Jordan Barret, η εκδήλωση της σεζόν είχε ως θέμα στρώματα και γήινους τόνους. Τα πράσινα παλτά, οι μπορντό μάρκες και τα κομψά μαύρα κοστούμια έκαναν και την παρουσία της αισθητή. Ειλικρινά, ήταν η καλύτερη συλλογή που είδαμε από τον αυστραλιανό λιανοπωλητή εδώ και χρόνια ως μια πολύ πιο μεγαλόπρεπη και κομψή υπόθεση - κάτι που ελπίζουμε να προσελκύσει ανάμεσα σε άλλους σχεδιαστές και λιανοπωλητές.

Πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι η συλλογή διεθνών σχεδιαστή ανδρικών ενδυμάτων ήταν μακράν η πιο εντυπωσιακή επιλογή που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Μάλλινα καπέλα, γυαλιά βαρέων πλαισίων αεροπλάνων, πράσινα παλτά και παντελόνια από λουστρίνι ήταν όλα τα απαραίτητα για την ψυχρότερη σεζόν μπροστά.

Για τους τοπικούς σχεδιαστές, ο Caliber και ο Jack London ανέλαβαν τα σακάκια ποδηλάτων σουέτ, τα μεγάλα χρώματα και τα μπορντό παντελόνια. Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις ότι το Caliber κάνει πάλι χρέωση μετά από τόσα πολλά πιο ήσυχα χρόνια.

Φαίνεται πως θα είναι ένας μεγάλος χειμώνας για τον David Jones.

1/11

2/11

3/11

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Ο Ryan Gosling σας δείχνει τον σωστό δρόμο για τις μπότες εργασίας στο βράχο στο κοινό

Πώς να φοράτε μια ακίδα Lapel και πού να τα αγοράσετε

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το φρένο λήψης CLA

Η εξωφρενική μόδα του Jared Leto συνεχίζει να αποπροσανατολίζει την ανθρωπότητα